ja uz som svoj rozbalil a tu je vysledok:

a zaver
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Goldka sa nekonala

ale mozno budu mat ostatni viac stastia

dalsie brejky pridame do tejto temy..
A co to mas ty za novej avatar SugareSugarRay píše:Mixo já už myslel že si ji fakt vytáhnul, že jsi nějaký to zlato vyrejžoval
. Škoda .
Affly proč jsi si změnil avatara ? Doufám že ne kvuli mě abych tě sexuálně neobtěžoval
Poměr není známSuperman66 píše:Helejďte chlapi v jakém poměru se ty goldky do těch boxů vkládali???
Tak už aby se tu objevily ty ostatní boxíkymixo píše:pomer nie je napisany ani na krabici, je tam len spomenute ze su limitovane do 100, pri ostatnych to napisane je.
affly píše:Jak říkáš někde musí být. A věřim tomu že ji dříve nebo později někdo vytáhne. Já si už dlouho brousím zuby na 4star starquest Kariyu ale o ročník nižší, ale taky zatím bez úspěchu.
PS: kdyby byla chuť na Bretta Hulla...
http://www.ebay.com/itm/1998-UD-Choice- ... 3370b88f4e
Na HI tušim někdo psal, že otvíral 20-30 boxu a nenašel ani jednu, takže v moc velkým poměru to asi nebude..superman66 píše:Helejďte chlapi v jakém poměru se ty goldky do těch boxů vkládali???
Jenže oni jsou asi 3 druhy těhlech boxů a ve dvou z nich se ta goldka ani nalézt nedá... takže je možný, že otvíral ty špatny boxyLewr0n píše:Na HI tušim někdo psal, že otvíral 20-30 boxu a nenašel ani jednu, takže v moc velkým poměru to asi nebude..superman66 píše:Helejďte chlapi v jakém poměru se ty goldky do těch boxů vkládali???
No to by mě taky zajímalo...icheius píše:A my tady na foru víme ,ve kterém typu boxu se najít ty mrchy zlaté dají ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host