11-12 Pinnacle Hockey

Boxy otevřené sběrateli v měsíci únoru 2012.
Odpovědět
corfix
Legenda
Legenda

11-12 Pinnacle Hockey

Příspěvek od corfix »

Delší dobu jsem nerozbaloval žádný box a už nějakou chvíli jsem si na nějaký brousil zuby. Původně jsem chtěl vzít 11-12 Artifacty, protože z nich vypadávají neskutečný karty, ale nemám moc rád boxy, kde je jen pár balíčků a velmi nízká hranice mezi úspěchem a neúspěchem, ikdyž u letošních Artifactů to až tak neplatí. U Pinnacle mě naprosto okouzlily řadovky, na kterých jsou neskutečné záběry a ihned jsem měl jasno, že alespoň base set musím sesbírat. No a nejlepším základem bude právě box. Od boxu jsem neměl žádná velká očekávání, šlo mě především o řadovky a o požitek breakování (už jsem potřebal dávku :D), ale samozřejmě jsem doufal v nějaký hitík - nejlépe podpisovku Private Signings.

Nejprve začnu řadovkama, které určitě už všichni znáte, tak jen pár zajímavých záběrů:

Obrázek

Obrázek

V boxu jsem měl jen čtyři duplikáty, což je určitě fajn. Některé záběry jsou opravdu parádní.

Dále inserty a paralelky:

Obrázek

Steve Carlson se tahá nějak často, už jsem ho tu tuším viděl

Obrázek

Lépe naskenovat nešly, moc mě nezaujaly, paralelkám z devasátých let se zatím nemůžou rovnat...

Dále Team Pinnacle, kdy na jedné straně je Corey Perry a na druhé Martin St. Louis

Obrázek Obrázek

No blížíme se k závěru, nyní jersey, limitace hezký, ale mohlo být lepší jméno... Zac Dalpe /30 - tři barvy (v rohu kousek bílý)... A nechápu Lucice jedna barva limit /25... :crazy: Něco jako asi jediná vada Artifactů...

Obrázek
Obrázek

A nakonec podpisovka Ice Breakers Autographs - Mika Zibanejad, bohužel se nejedná o Private Signings, ale alespoň něco, na e-Bay se prodává +- $20, takže celkem fajn... :thumbup:

Obrázek

Na těchto podisovkách jsou jenom nováčci, ještě tam jsou Erixon, Hodgson, Colborne, Hopkins, Landeskog, Scheifele, Johansen, Couturier a Gardiner. Škoda, že nebyla Nugetka :D
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

James
Hvězda
Hvězda

Re: 11-12 Pinnacle Hockey

Příspěvek od James »

Ty záběry na base jsou fakt super, ten Alzner(2. řádek) je nejlepší. Akorát v albu to pak asi působí trochu "neurovnaně", ale to se už nedá nic dělat. Jinak myslím že break pěkný.
Obrázek

mira095
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od mira095 »

Nejlepší je Vrbata s pilkou :D a pak Thorton na ledě :D
Jinak box celkem slušnej, ty dufex bych chtěl vidět na vlastní oči :eh:

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Určitě bych byl rád i za podpis Zinabejada, vekej talent. Uvidíme, co z něj bude, ale vytáhnout jeho dufex signature by mi den nezkazilo :)

MaskCollector95
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaskCollector95 »

The Pinnacle cards feature some amazing action shots on the base cards. The design isn't spectacular, but the cards are entertaining to look at for a lot of collectors.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky

Odpovědět

Zpět na „Únor/February 2012“