Hodně se mi líbí Wire Photos i Renditions, Champs Minis bych klidně oželel, nicméně ty karty mají taky určitý půvab. Vyloženě mě nadchla Renditions Black & White Roye, to je podle mě nádhernej insert.
Řadovky nejsou úplně špatně, líbí se mi provedení spodní části karty - zlaté vyražení jména, názvu série, týmu atd. to se povedlo. Negativně vidím ten zelený opar na okrajích, to se mi moc nelíbí podle mě se to k tomu celku nehodí. V Breaku nechyběly jména jako Gretzky, Lemieux, Howe, Roy, Beliveau....
Největší zklamání jsou pro mě podpisy (a teď nemluvím o zvučnosti jmen ale o počtu, nejsem z těch co od breaku povinně očekávají nějaký unreal hit a když není, tak hudrují). Už krabice varuje (resp. láká), že můžete najít 1-2 podpisovky, to je podle mě hrozná škoda, minimálně ty 2 by měly být garantované určitě. Ta druhá podpisovka tomu hrozně chybí.
Kdysi jsem otevíral 2 hobby boxy předcházející série 06/07 a vytáhnul jsem Perreaulta, Salminga, Cicarelliho, dual podpisovku bratrů Šťastných, pak ještě 2 legendy (z Canadiens a Rangers) a k tomu ještě 2 prošlé redemption a to jsem určitě ještě někoho vynechal - to je šílený početní nepoměr. A to ty boxy stály stejně, ne-li míň.
Champs Minis jsem neskenoval:
Salming, Savard, Dionne, Kurri, T. Esposito, Gilmour, Sakic, Hawerchuk, Hextall, Perreault, Delvecchio, Oates, Bourque, Vachon

Shore, Fuhr, Clancy, Robinson - Green Backs
O´Reilly - Parkhurst Backs (1:172)
Bossy - Champs Minis SP

Pacific Exhibit
Tady není co řešit - spokojenost. Exhibit Photos nebudu ani vypisovat, opět spousta dobrých jmen, hodně golmanů. Hlavně Vinny do sbírky, zatím jsem měl jen Blue Back paralelku. Time Warp rozhodně velmi povedená

Blue Backs Photos (velké) /425 - Modano, Theodore
Blue Backs klasické /275 - Blake, Berezin, Drury
Yellow Backs - 28 karet - namátkou St. Louis (like

Tak teď můžu jít spokojeně dál marodit