Po otevření jsem byl nadšen asi jako každý, kdo měl v ruce tento produkt:

Signed patch Hašek / Šťastný /9
Team Letter Hašek / Šejba 7/18 (naživo krásná karta)
MOT-08 2/3
Řadovka č.39 Gold 1/1
MotHG 2/9

DzEjDy píše:Jj, pěkné úlovky. Je super že i druhý kousek ze tří tý MotHG končí v dobrých rukou. Já se už brzo snad taky nějakého boxíku dočkám, ale jak jsem se na ně tak moc těšil, po včerejšku už mě to ani moc nebere... Karel Rachůnek, podle mě nejlepší český bek současnosti, Honza Marek taky skvělej hráč a Pepa Vašíček se kterým jsem měl i čest osobního setkání... Pořád mě to nějak hlava nebere...
V tom případě jsem zbystřil já, neboť mám stejné chutě jako PavelDampa17 píše:Pavlíku, můžeš být v klidu, já ji nevytáhla podpisovku jsem vytáhl masku, kterou už máš, takže můžeš být úplně v klídu
![]()
![]()
To samozřejmě vím a respektujiDampa17 píše:musím bohužel zklamat, protože podpisovku s naganským motivem jsem chtěl vytáhnout a je to přesně ona, takže fakt zůstává u mě, ostatně jako vždy a vše, co jsem zatím vytáhl ... já vím, je to se mnou těžký, ale jsem prostě takovej ...
Tak to je úžasná náhoda!!!raid3n píše:ma-me díky za obrázky, opět nádhera, k tomu není co dodat![]()
Jinak ty Naganské mask podpisovky jsme si dobře přerozdělili, jen co je pravda:
Pavel- 1/3
Dampa- 2/3
Já- 3/3
No my to snad nějak zkousnemehokejcards píše:tak Vás 3 "nesnášim"tu naganskou jsem chtěl strašně já...
Ještě je naděje na paralelní verzi s podpisem, nesmíme klesat namyslihokejcards píše:tak Vás 3 "nesnášim"tu naganskou jsem chtěl strašně já...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti