Z hobby boxu Donruss jsem vylovil 240 kartiček, prakticky žádný duplikát, 6 RC karet, 11 insertů a dvě paralelky. V boxu byl taky letáček s checklistem.
V řadovkách setu Donruss je 250 karet, z boxu jsem získal skoro celý set. Češi a Slováci v boxu byli: Hudler, Plekanec, Fleischmann, Halák, Vokoun, Gáborík, Eliáš, Hejduk, Chára, Frolík, Hemský, Krejčí, Hossa, Voráček, Pavelec, Michálek.
Na kartičkách je několika hráči zastoupen každý tým NHL. Nejvíc se povedly karty brankářů, v boxu jich bylo celkem hodně a mají kvalitní fotky.
Design řadovek je standardní. Celkem dobré fotky jsou plusem. Mínusem je jsou statistiky: jen z poslední sezóny na zadní straně a potom taky grafika těch statistik. Tisknout čísla hnědou barvou na tmavě modrý podklad, jako je to u kartiček týmu Trashers, není z grafického hlediska zrovna dobrý nápad, jelikož to vychází prakticky nečitelně. Naštěstí se tahle vada na kráse týká jen asi dvou - tří týmů.

RC karty:
6x Rated Rookies - z celkem 50 nováčků na checklistu.

Inserty:
Boys of Winter:
Niklas Backstrom, Scott Hartnell (fotka z pozdní fáze play-off...

Les Gardiens: Brodeur
The Ultimate Draft: Dustin Brown, Daniel Carcillo
Tough Times: Paul Baxter
Fans of The Game: Michael Ontkean, Justin Bieber

Jersey karta Bouchera potěšila a kartička Scotta Hartnella má play-off atmosféru, jinak mě inserty Boys of Winter a Ultimate Draft nijak nezaujaly.
Hodně pěkný insert je ten Brodeur.
Palec nahoru za Tough Times inserty, celkem dobrý design a neotřelé téma.
Co se týče Fans of the Game tak to je krok mimo, samozřejmě, možná toho Justina Biebera někdy draftují, ale jinak nevím, co má na kartičkách co dělat. Na druhou stranu kartička Michaela Ontkeana je celkem dobrá připomínka mého oblíbeného filmu The Slap Shoot.
Paralelky:
v boxu byly celkem dvě - Dan Hamhuis Proof - limit 060/100 a Die-cut karta Scott GOmez - limit 18/30.
No a nakonec ten slíbený
c
a
s
e
h
i
t
Simon Gagne Die-cut Autograph, limit 20/25:

Pokud bych měl box hodnotit, tak si mě Panini celkem získali...