Začneme řadovkami. Tady snad jediné menší zklamání - v boxech bylo celkem 216 karet a sestavil jsem pouze jeden základní base set (39 karet) - cellem pešek a myslím, že i náhoda.
Potom paralelní karty řadovek.
Těch by mělo být 78 ks (39 silver /29 a 39 ks gold /30. Měl jsem 16 ks a 4 duplikáty.

Inserty:
Master of Trophies - chtěl jsem zajásat, že mám všechny, ale 2 chybí - celkem 10 ks. 3 duplikáty.

Jersey - 2 ks, 3x duplikát.
Master of Holy Grail 1x, 1x duplikát
Priceless 1x, 2x duplikát
Great Moments, celkem 5 ks, netuším kolik jich je...4x duplikát

Masky:
Super, skvělý - hrozně se mi líbí a hlavně - mám je úplně všechny, pokud tedy nevyšla i nějaká trojka, kterou nemám vůbec...
Zákl. /49, Gold /33, Silver /29.

Printing Plate, 1 ks na box, jedna chybí, mám 11 ks, ale nevadí, printing plate mě neberou. Samozřejmě si je nechám, ale těmto kartám jsem nikdy nepřišel na chuť. Nemyslím od pana Hrbka, myslím obecně.
Jo, podepsaný plate, to je jiná, ty já můžu

Ice Could of Glory, 1x - 11x duplikát!!!
A to nejlepší!!!
Jersey AUTO 4/9
Master of Holy Grail, 2/3
Paralel AUTO 2/3
4X podpis 1/1!!!
Great Moments (s Hlinkou) 5/5

2x JSY stick /59, pokaždý dost jiná, pokud se nebude nikomu vysloveně hodit do sbírky, nechávám si obě.
1x AUTO JSY STICK 4/7 - nádhera...
3x Team Pride Signed AUTO Patch se Šťastným 4/9 a 7/9, se Šejbou 4/9.
2x podepsaná Maska 1/3 a 3/3

Abych to nějak sečetl. Nádherné karty, dobře plněné boxy.
Zatím nevím jistě, co budu sbírat, ale určitě si dosbírám ty Master of Trophies, rád bych ještě nějaký ten dual patch AUTO (výměna za Šťastného

Určitě nepůjdu do všech paralelek, mělo by jich být 78 a to je dost...když se mi nějaká naskytne za normální pení, samozřejmě do ní půjdu.
Printing plate - nechávám, ale nerozšiřuju.
A nějak bych rád doplnil ty řadovky