http://www.hokej-karty.cz/hokej-karty/0/0/2/74
Raide - ano ta první fotka je tvoje

Juchůů, jsem slavnejpavelbart píše:Raide - ano ta první fotka je tvoje
No tohle je hodně nefér, takhle vzácný boxíky by měly být na příděl!ma-me píše:Hmmm, pěknéMusel jsem vykoupit ten zbytek boxů co jsi měl v shopu, jinak to nešlo, já chci taky
![]()
Já myslím, že za tu smůlu si to zasloužímJoe501 píše:No tohle je hodně nefér, takhle vzácný boxíky by měly být na příděl!ma-me píše:Hmmm, pěknéMusel jsem vykoupit ten zbytek boxů co jsi měl v shopu, jinak to nešlo, já chci taky
![]()
Aha, tak jsem si zrovna přečetl o tvém nevydařeném výletu, tak ti přeji pěkný karty.ma-me píše:Já myslím, že za tu smůlu si to zasloužímJoe501 píše:No tohle je hodně nefér, takhle vzácný boxíky by měly být na příděl!ma-me píše:Hmmm, pěknéMusel jsem vykoupit ten zbytek boxů co jsi měl v shopu, jinak to nešlo, já chci taky
![]()
No to si piš, hlavně když je v každém boxu podpisHans píše:Pavle, to musí bejt strašná nuda tahat z boxů samýho Haška, ne??
JJ, ale Cupy ne, to si radši vezmu další boxy Hašana.Kubi12 píše:Ty si to breaknul už všechno? No nevadí, budeš si muset koupit ještě ty The Cup
No, musím říct, že kdybych měl takhle otevřít těch 10 boxů, tak asi po 2-3 bych to možná bral stylem některých amíků "base - base - base - wouw ...", což si myslím, že by i vůči těm řadovkám, který se mi moc líbí bylo nehezký. Ale samozřejmě něco jinýho je to u ortodoxní Hašanologa PavlaHans píše:Pavle, to musí bejt strašná nuda tahat z boxů samýho Haška, ne??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti