Řadovky jako vždy nescanuju, začneme inzerty Ice breakers (Kassian je Artist proof)

Paralelky a paralel Ice breakers

Další inzerty, ty fans of the game nemám rád, oblíbim si je až tam začnou dával lidi z fora

Canvas je ve skutečnosti moc pěkná karta

A blížíme se k závěru, memorabilia City Lights.. jména celkem slušný, ten checklist bych si uměl představit lépe..

Jersey Riemsdyk myslím fajn

A nakonec by to chtělo nějakou pecičku ne???
.
.
.
.
.
.
...no tak se posaďte, přichází nováček roku - Eberle patch 15/25

Hodnocení: naprostá spokojenost, Eberle to zabil

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPECIAL FAN ZONE!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jakožto pro věrné sběratele karet jsme pro vás připravili speciální rozhovor o tomto brejku. Na naše dotazy odpovídali hráč Philadelphia Flyers Jeff Carter a hráč Pittsburgh Penguins Max Talbot.

Reportér: Dobrý den pánové, co byste očekávali od brejku takovéhoto boxu?
Jeff: Dobrý den, no tak určitě bych očekával že otevřu nějaké balíčky a najdu nějaké karty, to asi především..
Max: Tak určitě.. když už to koupíš, tak očekáváš že tam karty budou, a když tam nejsou tak je to blbý. Ale tady byly, tak to je fajn...
R: Co říkáte na hit tohoto boxu - patch Eberleho?
Jeff: Tak určitě to je fajn karta, ale jestli hit tak to nevim...
Max: Tak určitě superman66 asi myslí že to je hit, já bych mu to nebral, respektuju ten názor.. osobně bych ale určitě viděl jako hit jiné karty.
R: Například?
Max: Tak určitě třeba karta Fans of the game. Víte já mám někdy hokejistů plné zuby, vidím je v práci pořád.. takže rozhodně bych je nesbíral. Karty jako Fans of the game mě naopak ukazují, že Panini myslí i na nás a že si v tom produktu taky můžu něco najít...
Jeff: Tak určitě, i když je Max z Pens a nejraděj bych na něj plivnul tak tady musím souhlasit. Nechtěl bych čuchat ke kousku propocenýho dresu nějakého plejera. A když můžou fanoušci sbírat nás, proč by to nemohlo být naopak?
R: Takže vy byste byli například pro celou sérii FANs?
Jeff: Tak určitě...
Max: tak určitě, ale chtělo by to promakat, aby se z toho dalo něco vytáhnout, např. propocený kousek z trička Justina Biebera co propotil na jednom ze svých koncertů pro pubiny (puberťačky - pozn. redakce).
R: Vraťme se ale k tomuto brejku, které karty Vás nejvíce oslovily?
Jeff: No tak určitě to byly karty kde my hráči ukazujeme puky. Takový karty mám rád protože ukazujou něco z naší práce... ty puky.. a taky že jsme něco dokázali.. třeba ty puky vstřelili několikrát do branky...

Max: Tak určitě puky jsou fajn.. ale myslim že Jeff je má rád protože nic sám ještě nedokázal...
Jeff: (mračí se a potichu šeptá: hlavně žes ty toho dokázal debile...)
Max pokračuje: tak určitě mám rád hlavně karty kde to nám hokejistům sluší.. to znamená karty kde jsme v civilu a pěkně oblečený.

Jeff: tak určitě, ale oblečený.. neoblečený.. hlavně když jsme v civilu a je vidět že jsme normální lidi že jo....

R: Dobrá, je vidět že váš pohled na karty se možná poněkud liší od vkusu ostatních sběratelů. Co byste poradili těm kteří váhají zda to takového boxu investovat peníze?
Max: Tak určitě... investovat je dobrý.. já bych osobně investoval raději do Masserati, tam není takové riziko provaru jako u hokejových boxů, ale zas kdo neriskuje, nic nezíská. Takže já radim kupuj, brejkuj.. protože když nekupuješ, nebrejkuješ a to je blbý... takže superman určitě zas brejkovat bude a uvidíme...
Jeff: Tak určitě.... (dlouhá pomlka)... tyto boxy se nedávají zdarma?
R: Pánové vidím že jsem narazil na ty pravé... tak abychom nenudili zbytek sběratelů co náš rozhovor dočetli až sem, za což jim velice děkuji a zárověň se hluboce omlouvám... prosím abyste každý řekli pouze jednu kartu, která by pro vás byla tím HITEM z tohoto boxu.
Jeff: Tak určitě, pro mě určitě by to určitě byla karta Dustina Browna. Miluju jeho účes, jednou bych chtěl mít sám takové vlasy..
Max: Tak určitě pro mě asi karta Nika Backstroma.. taková lýtka jsem vždycky chtěl.. akorát chlupatější a víc opálená.

R: Tak pánové děkuji a někdy zas naviděnou..
Oba: Tak určitě....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Omlouváme se všem fanouškům Pens a Philky pokud je poněkud bezduché odpovědi pohoršily

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------