The Cup 2010/11 Box 2.

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2012.
Odpovědět
Tkachuk007
Veterán
Veterán

The Cup 2010/11 Box 2.

Příspěvek od Tkachuk007 »

Tak mi dorazil druhý box The Cup 10/11. Karty vkládám tak jak jsem je tahal.

Base Patrick Marleau 247/249
Obrázek

Rookie Dustin Tokarski 051/249
Obrázek

Enshrinements Phil Kessel 18/50
Obrázek

Signature Patches Mats Zuccarello 43/75
tato karta mi udělala největší radost, hodí se mi do sbírky NYR, ve skutečnosti je nádherná *cheer*
Obrázek

Masterpieces Rookie Black Plate: Brayden Schenn 1/1
asi nejcenější karta v boxu, ale já ji moc neocením
ObrázekObrázek

Na závěr jsem se těšil na nějakou pěknou kartu, ale čekalo mě nemilé překvapení v podobě Base *bang*
base Carey Price 077/249
Obrázek

Letos už do nich nepůjdu, tak zase za rok *thks*

Zemli
Veterán
Veterán

Re: The Cup 2010/11 Box 2.

Příspěvek od Zemli »

Strašný.Já měl v lonskejch taky dvě base *pnch*

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Hm, tak to je slabsi. Nechal bych zastrelit toho, kdo vymyslel oficialne vydavat printing plate.

Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joffrey_15 »

Škoda toho patche u Tokarskiho :thumbdown: ... nevím no ale mě prostě rozbalení téhle plechovky neláká a asi nikdy lákat nebude ...
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Souhlas s Joffrejem i Zeťákem do týhle plechovky bych nikdy nešel , to radši plechovku tekutýho chleba za setinovou cenu než tenhle adrenalin od Upper Deck corporation , mě by žádná z těch karet co si měl v piksle radost neudělala ty platy taky nemusim ale každopádně si frajer že do tohodle chodíš a dík že si to sem dal . A dvě base tam maj být ne ? Nebo jedna /249 a jedna /25 tak si to myslel ?
Obrázek

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Hmmm tak ten Mats by mi taky pěkně zapadal do sbírky .... *gp*
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Podle mě by měla být pouze jedna base na box. Jinak souhlas, že tahle předražená plechovka se moc nevyplácí, ale nemůžu si pomoct, každý rok se to nutkání opakuje a já vždy podlehnu :( , ale jednou se toho Gretzkyho dočkám :)

MaskCollector95
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaskCollector95 »

Cool cards! The Brayden Schenn 1/1 Printing Plate is really nice.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky

Zemli
Veterán
Veterán

Příspěvek od Zemli »

SugarRay píše:Souhlas s Joffrejem i Zeťákem do týhle plechovky bych nikdy nešel , to radši plechovku tekutýho chleba za setinovou cenu než tenhle adrenalin od Upper Deck corporation , mě by žádná z těch karet co si měl v piksle radost neudělala ty platy taky nemusim ale každopádně si frajer že do tohodle chodíš a dík že si to sem dal . A dvě base tam maj být ne ? Nebo jedna /249 a jedna /25 tak si to myslel ?
protože si ji nikdy neměl před sebou.jde jen o to to hecnout a objednat jí.pak už se ten adrenalin nedá s ničim srovnat.Od tý doby obyč boxy cupuju jak nic *lgh*

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Jo, jo a o tom to je ... prostě ta šance, že člověk vytáhne nějakou bombu. Kdybych na to ty chechtáky měl, tak bych to asi taky zkusil ... aneb když si někdo zaplatí třeba bungee jumping nebo něco podobnýho, tak mu taky zůstane "akorát" ten zážitek. Tady navíc zůstanou i karty, který i když plechovku nezaplatí, tak jsou minimálně moc pěkný ;) ... no a navíc vytažená karta do sbírky se určitě počítá, i když jako kusovka by třeba stála zlomek ceny :thumbup: ... no a mě osobně by potěšil i ten printing plate, páč patřím mezi tu menšinu, které se tyhle karty líbí ...

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Dampa17 píše:Jo, jo a o tom to je ... prostě ta šance, že člověk vytáhne nějakou bombu. Kdybych na to ty chechtáky měl, tak bych to asi taky zkusil ... aneb když si někdo zaplatí třeba bungee jumping nebo něco podobnýho, tak mu taky zůstane "akorát" ten zážitek. Tady navíc zůstanou i karty, který i když plechovku nezaplatí, tak jsou minimálně moc pěkný ;) ... no a navíc vytažená karta do sbírky se určitě počítá, i když jako kusovka by třeba stála zlomek ceny :thumbup: ... no a mě osobně by potěšil i ten printing plate, páč patřím mezi tu menšinu, které se tyhle karty líbí ...
Já musím souhlasit ohledně těch printingů ... třeba provedení v těchto Cupech se mi moc líbí. Ale celkově tato série je designově povedená :thumbup:
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Ja tedy nejsem rozbalovac boxu, radeji si sezenu kusovky, ktere potrebuji. Kdybych si ale musel vybrat, tak nez tri "cenove prumerne" boxy, tak si taky radeji koupim box Cupek. Protoze, jak psal Dampa, dusevni hodnotu Vam nikdo nevezme a i kdyz je to riskantni, porad je sance na super kartu pomerne vysoka...

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

icheius píše:Hmmm tak ten Mats by mi taky pěkně zapadal do sbírky .... *gp*
A komu ne? ;-)

trtrtr
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od trtrtr »

PROCHEY píše:
icheius píše:Hmmm tak ten Mats by mi taky pěkně zapadal do sbírky .... *gp*
A komu ne? ;-)

U mě by neprošel :D Nějaký Ranger... *rfl*
Sbírám karty Ricka DiPietra

DiPietro: 302/XXX

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

zette píše:Ja tedy nejsem rozbalovac boxu, radeji si sezenu kusovky, ktere potrebuji. Kdybych si ale musel vybrat, tak nez tri "cenove prumerne" boxy, tak si taky radeji koupim box Cupek. Protoze, jak psal Dampa, dusevni hodnotu Vam nikdo nevezme a i kdyz je to riskantni, porad je sance na super kartu pomerne vysoka...
Ty zette já nevím. Třeba 4x Artifacts nebo 1x Cup...to nesedí. Z Artifacts budeš mít slušnej prožitek a pokud nejsi úplnej melouník, tak tě to tolik nebude sr-t. Já jsem neviděl snad vyndat super kartu z Cup. Jo, když bral někdo case (na youtube) tak ano, ale jinak mi to přijde mrhání peněz. Osobně jsem rozbaloval Superlative, ITG Ultimate a tam mě to duševno, jak o něm píšete, fakt zasáhlo. Nádherné karty, i celkem slušné hodnoty boxů. Cup je prostě loterie. Hodněkrát jsem nad ním přemýšlel, ale nikdy do něj asi nepůjdu a to si rád rozbalím cokoliv. Vždy, když jsem nad ním vážně přemýšlel, sáhl jsem po něčem jiném...Ale majitelovi palec nahoru za odvahu:-). U Cup bych šel určitě do case, ale to je za bláznivý peníze...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Je to tak, co rikam uz davno - za ty penize si radsi koupim jednu poradnou kartu do sbirky....

Tkachuk007 píše:Tak mi dorazil druhý box The Cup 10/11. Karty vkládám tak jak jsem je tahal.

Base Patrick Marleau 247/249
Obrázek

Rookie Dustin Tokarski 051/249
Obrázek

Enshrinements Phil Kessel 18/50
Obrázek

Signature Patches Mats Zuccarello 43/75
tato karta mi udělala největší radost, hodí se mi do sbírky NYR, ve skutečnosti je nádherná *cheer*
Obrázek

Masterpieces Rookie Black Plate: Brayden Schenn 1/1
asi nejcenější karta v boxu, ale já ji moc neocením
ObrázekObrázek

Na závěr jsem se těšil na nějakou pěknou kartu, ale čekalo mě nemilé překvapení v podobě Base *bang*
base Carey Price 077/249
Obrázek

Letos už do nich nepůjdu, tak zase za rok *thks*

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2012“