2012-13 Panini Certified

Žhavé novinky týkající se sezóny 12 / 13
standish
Veterán
Veterán

2012-13 Panini Certified

Příspěvek od standish »

Boasting a bevy of new bells and whistles, Panini America’s 2012-13 Certified Hockey will arrive in November packing four memorabilia or autograph cards in every box (with at least one autograph guaranteed), a returning rainbow array of Mirror parallels, coveted Freshman Fabric autograph memorabilia RCs, and the all-new Goalie Pulls and Face Off Dual Sticks inserts.

The myriad refinements should be well received by those passionate hockey collectors patiently waiting for the third Certified release in Panini America’s NHL history.

2012-13 Certified Hockey includes a 100-card base set that is bolstered by 20 Masked Marvels, 20 Immortals and 60 Rookie Cards broken into three different subsets (15 Certified Rookies, 25 Freshman Signature Rookies and 20 Freshman Fabrics Signature Rookies).

The packout configuration includes 10 five-card packs per box and 24 boxes per case; those 24 boxes will be broken into three eight-box mini cases. In addition to the aforementioned four memorabilia or autograph cards per box, collectors will also find one Mirror parallel and three additional inserts or parallels.

Hot Boxes will fall one per mini-case; Freshman Fabrics Signature Rookies will fall two per mini case.

Other highlights of 2012-13 Certified Hockey include:
- Mirror Red, Blue, Gold, Emerald and Black parallels
- The all-new Goalie Pulls inserts allow you to make the call on leaving the goalie in the card or pulling him from the net
- The league’s best meet head-to-head in the Face Off dual game-used stick set
- Relive the postseason with the Path to the Cup insert set highlighting each game of the 2011-12 NHL Playoffs

We’ll have plenty more on 2012-13 Certified Hockey in the coming weeks right here on The Knight’s Lance. But for now, enjoy this extended sneak peek . . .

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Zdroj: http://paniniamerica.wordpress.com/2012 ... ed-hockey/#

rmiller
Legenda
Legenda

Re: 2012/13 Panini Certified

Příspěvek od rmiller »

wow *gp*
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Nevím, jestli ta Goalie pulls bude nějak zvlášť sběratelsky ceněná. Každopádně parádní nápad od Panini. :clap:

gonzzzales
Legenda
Legenda

Příspěvek od gonzzzales »

Uvidíme naživo, 11-12 se mi líbí, ale tady nevím.
Sbírám - Sean Couturier
Contenders, Certified, Artifacts, Limited

prodej, výměna - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2731
wantlist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 682#p43682

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Nevím jestli to bylo i v hokeji, ale vím, že v nějaké sérii měli panini takto vysouvací velké patche, které byly skoro přes celou kartu. Tam mi to připadalo celkem zajímavé, že si to člověk vysune a třeba se na to lépe podívá, osahá. Ale u takové karty jako je ten brodeur mi to připadá zbytečné a nesmyslné :D Neřeknu pokud by to bylo v nějaké sérii jako collectors choice, kde se netajili tím, že to cílí dost na děti, kterým mamky kupujou v ocbhoďácích blastery v americe. Tak ti by si s tím určitě vyhráli a zabavili se tím, ale pro dospělé sběratele mi to připadá jako nesmysl :D Už vidím jak tu kartu někdo drží a se zápalem si pul hodiny hraje na "odvolali ho z brány....neodvolali ho z brány...odvolali ho...a zase se vrací" *lgh*
A to bych se nedivil, kdyby to bylo do boxů vkládáno jako case hit s nízkým limitem.

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Moldo, ty karty, o kterých jsi psal se jmenujou Big Pull z 11/12 Certified a jsou limitovány do 10ks, souhlasím, že tam ten vysouvací styl má nějaký smysl. Když jsem se poprvé zadíval na tu novou gólmanskou Pull kartu, tak jsem si říkal, proč bych ten vnitřek měl vůbec vytahovat? Doufám, že té kartě ještě dodají v Panini nějaký větší smysl :-)

DraganOne
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od DraganOne »

Mne osobne sa ten napad Goalies Pulls velmi paci! Toho Brodeura proste musim mat *iwm*

janstratos
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od janstratos »

Tak to jste mě potěšily :D ...konečně Eliáš na Cerified a rovnou na druhé fotce :thumbup:
Kdyby jste měli jakékoli zajímavé karty Patrika Eliáše,neváhejte napsat. ;)
janstratos@seznam.cz

Giorgio
Nováček
Nováček

Příspěvek od Giorgio »

Super karty *gp* :D
Sbírám : David Krejčí (Bos) a Ryan Miller (Buf)

Henrik 51
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Henrik 51 »

ufff tak to bude bomba !!! asi si dali trocha vic práce http://paniniamerica.wordpress.com/2012 ... et-images/
Henrik Lundqvist

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Tady bych Panini pochválil. Je vidět za ty tři roky pokroku kupředu. :thumbup:
Obrázek

Henrik 51
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Henrik 51 »

JBC píše:Karty vypadaj opravdu krásně ale velký zklamání a chyba je podle mě v tom že to vypadá na samý nálepky a žádný hard sig ..
mě zase naopak nálepky nevadí...mám rád když se na kartě něco blejská *rfl* můj názor
Henrik Lundqvist

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

Henrik 51 píše:
JBC píše:Karty vypadaj opravdu krásně ale velký zklamání a chyba je podle mě v tom že to vypadá na samý nálepky a žádný hard sig ..
mě zase naopak nálepky nevadí...mám rád když se na kartě něco blejská *rfl* můj názor
presneee..me taky nevadi a vypada to i pro me liip kdyz sou tam..(sem i jejich zastance)

hosi nevite nekdo o checklistu ?? uz sem projizdej ebay a nasel sem tam dva eldy s kopitarem a simmondsem tak chci zjistit jestli z kazdy serie ma kartu (path to the cup)
Patrik Eliáš - 1 275ks

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

freddy-NJD26 píše:
Henrik 51 píše:
hosi nevite nekdo o checklistu ?? uz sem projizdej ebay a nasel sem tam dva eldy s kopitarem a simmondsem tak chci zjistit jestli z kazdy serie ma kartu (path to the cup)
checklist je najjednoduchsie pozriet priamo na ich strankach :)
http://www.paniniamerica.net/checklists.cfm

Johny87
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Johny87 »

Mi ten nápad s odvoláním golmana přijde dobrý. Nějaký ten váš oblíbený strážce svatyně bude mít špatné období. Tak si ho můžete hezky odvolat z karty a povolit mu návrat, až zas konečně začne pořádně chytat. Do té doby prostě v bráně nemá co pohledávat :D

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Goalie pulls bude hodně vtipná karta. *rfl*

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

PROCHEY píše:Goalie pulls bude hodně vtipná karta. *rfl*
No uz ji mam vyhranou:) jsem na ni zvedavej:)

Altair
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Altair »

PROCHEY píše:Goalie pulls bude hodně vtipná karta. *rfl*
Pokud jsem dobře viděl, některé verze mají pozadí z kousku dresu - myslím /25.

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

Jsem celkem fanda této série a letos oceňuji hlavně celobarevné provedení paralelek. Co jsem zatím viděl na eBay, tak to vypadá moc dobře. Možná dobrá insipirace Select Certified 96/97. Co mě trochu mrzí je, že v base setu není Eberle. Za Oils tam je pochopitelně Nuge a Hall a překvapili mě s dvojící Gagner, Hemský. Hlavně u Aleše jsem nečekal, že se bude objevovat na base kartách lepších sérií a ještě když tam nadali Eberleho. Tak ale z tou čtveřicí by se nějaká ta duha mohla zadařit :) Na karty se těším až uvidím naživo. Zatím u mě vede první ročník od Panini 10/11, který vychází z Certified 97/98.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Dnes jsem loupnul 4 boxiky Certfied (mimochodem, hot box jsem netrefil) a musím sportovně říci, že Panini udělali obrovský skok dopředu oproti prvním dvěma sériím. Sice jsou karty hodně lesklý, tudíž je na nich vše vidět a zdají se i celkem náchylné k poškození, ale i tak perfektní. Design super, vždycky radši hodnotím karty naživo a tady jsem vysloveně nadšenej. Není to plněný jako Artifacts (záměrně srovnávám stejně drahý box), ale na Panini to je nadprůměr. Podpisovky jsem měl teda samý no name a nováčky, ale inserty super, i nějaký tem Mario /75... Ode mě palec nahoru za design, hodnotil bych to dokonce jako jedny z 10ti nejhezčích karet, co jsem viděl. Myslím řadovky a inserty. I memo vypdají lépe než loni a předloni...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „2012 / 2013“