2012-13 UD O-Pee-Chee

Žhavé novinky týkající se sezóny 12 / 13
Molda
Legenda
Legenda

Re: 2012/13 UD O-Pee-Chee

Příspěvek od Molda »

Ono to asi nevypadá moc jako patch, protože je to nejspíš jen grafický návrh, ve skutečnosti to budou normální patche / nášivky. Teda soudím podle toho pokecu od UD co je nahoře v prvním příspěvku :D

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Jojo i podle mě to budou manufactured patch karty jako byli v O-Pee-Chee Premier. Soudě podle názvu tohoto produktu, tak by to bylo i logické. :)

Burak
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Burak »

BuyBacky vypadají celkem slušně a ani ty auto karty nevypadají špatně, ale ty base karty se jim moc nevydařily....
SE SBÍRÁNÍM JSEM SKONČIL, PROSÍM NEPOSÍLEJTE NABÍDKY KARET DO SZ, DÍKY ;)

GameZone
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od GameZone »

Musím se přiznat, že zpráva o zrušení Victory mě zaskočila, do dnešního dne jsem o tom nic nevěděl, sbírám je několik let, a obzvláště letošní propojení se sérií MVP se mi velmi líbilo. Vzhledem k velmi přijatelné ceně za box a rok od roku lepšímu vzhledu karet pro mě byly tyto karty vždy jasnou volbou.
A tak teď stojím na rozcestí, jaké karty z NHL pro příští rok sbírat? Victory se mi vždy líbily moderním designem, zakomponovanými stříbrnými prvky v kartách, šancí na black či gold, které poslední rok bohužel nebyly. Přijatelným počtem základního setu (200 karet) a hlavně cenovou dostupností.
V poslední době mi navíc přijde, že do stále více boxů jsou baleny legendy a to je něco, o co nemám vůbec zájem, co jde naprosto mimo mě, stejně tak jako O-Pee-Chee série, která je podle mě dělaná v retro stylu.
Score karty také naprosto vylučuji, ty mě přijdou zase takové nějaké nic neříkající. (Všechny karty vypadají skoro jak základky, žádné hezčí prvky, skoro nic), trochu mi to připomíná OFS, kde aspoň okrajově sbírám, neboť nic jiného z naší extraligy není.
A tak se ptám, jakou sérii by jste mi doporučili na příští rok? Nebo zda se chystá něco nového? Myslím, že bohatě by mi stačila nějaká série typu EBEL Playercards 11-12 a nebo již zmíněných Victory.

MaskCollector95
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaskCollector95 »

I'm generally not a big fan of Upper Deck's O-Pee-Chee releases, but the 2012-13 one is just awful. Look at the design of the cards. Horrible! I really like retro-themed sets like UD Legends, Parkhurst Retro, Topps C55 and ITG Franchises, because old-school designs can be really neat if created the right way.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky

simon gol
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od simon gol »

Já nevim,ale mě se prostě OPC líbí :thumbup: ale chápu že pro sběratele nějakých jersey,patch nebo podpisovek jsou asi tak na zatopení v kamnech..Jinak zrušení Victorek mě taky mrzí byly dobrý a mohl si je dovolit téměř každý a to na nich bylo právě to na nich bylo dobrý,protože když je nějakemu sběrateli 14 jako mě tak si nemuže dovolit sbírat třeba Panini Certified kde stoji 1 balíček 160,-..To je můj názor
Sbírám: Kari Lehtonen,Corey Crawford
Vedlejší sbírka: Phil Esposito,Panini Classic Signatures 12/13

sabres1156
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sabres1156 »

Disajn pekný,ale nezbireram karty OPC-nejak som si k nim nevytvoril vtah..... *lgh* *lgh* *lgh*

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

simon gol píše:Já nevim,ale mě se prostě OPC líbí :thumbup: ale chápu že pro sběratele nějakých jersey,patch nebo podpisovek jsou asi tak na zatopení v kamnech..Jinak zrušení Victorek mě taky mrzí byly dobrý a mohl si je dovolit téměř každý a to na nich bylo právě to na nich bylo dobrý,protože když je nějakemu sběrateli 14 jako mě tak si nemuže dovolit sbírat třeba Panini Certified kde stoji 1 balíček 160,-..To je můj názor
Pěkně jsi to napsal, mám stejný názor. Pro nás mladší sběratele je tahle serie jedna z mála dostupných.

sabres1156
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sabres1156 »

vojta píše:
simon gol píše:Já nevim,ale mě se prostě OPC líbí :thumbup: ale chápu že pro sběratele nějakých jersey,patch nebo podpisovek jsou asi tak na zatopení v kamnech..Jinak zrušení Victorek mě taky mrzí byly dobrý a mohl si je dovolit téměř každý a to na nich bylo právě to na nich bylo dobrý,protože když je nějakemu sběrateli 14 jako mě tak si nemuže dovolit sbírat třeba Panini Certified kde stoji 1 balíček 160,-..To je můj názor
Pěkně jsi to napsal, mám stejný názor. Pro nás mladší sběratele je tahle serie jedna z mála dostupných.
Presne tak,ja z sa snažím dozbieravat VICTORY roky 11/12 10/11 09/10 08/09 , velká škoda,že už nebudú ved 1 balíček sa dá kúpit pod 2 €.... *cry-a* *cry-a* *cry-a*

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Jo, jo ... na tom se asi shodnem všichni, i když třeba já zrovna nejmladší nejsem :lol: Ale zastávám názor, že každý by se měl na něčem "vyučit" (a platí to i v běžném životě, ale bohužel ta dnešní doba je "taková nějaká jiná", ale to sem nepatří) a k těm top kartám se třeba postupně propracovat ... a to jsou tyhle série opravdu nejlepší. Protože aby měl člověk ze sbírání radost, tak to není nutné tlačit pouze přes *dlr* ... ;)

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

Dampa17 píše:Jo, jo ... na tom se asi shodnem všichni, i když třeba já zrovna nejmladší nejsem :lol: Ale zastávám názor, že každý by se měl na něčem "vyučit" (a platí to i v běžném životě, ale bohužel ta dnešní doba je "taková nějaká jiná", ale to sem nepatří) a k těm top kartám se třeba postupně propracovat ... a to jsou tyhle série opravdu nejlepší. Protože aby měl člověk ze sbírání radost, tak to není nutné tlačit pouze přes *dlr* ... ;)
Já při své breakovací smůle musím naopak říct, že jsem otvíral boxy i za 2500 a v nich jsem měl akorát velký hnědý, ale OPC jsem v HOBBY verzi otevíral několikrát a pokaždý tam byla karta, která mi minimálně půl boxu zaplatila, takže já prostě na OPC nedám dopustit a vůbec bych v nich neviděl nějaký smetí jen tak na radost z otevírání! :thumbup:
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

V žádném případě nepovažuju O-Pee-Chee ani třeba Victorky za smetí a už vůbec neotevírám boxy nebo paklíky "jen tak pro radost". Tohle totiž vůbec neuznávám ... vždycky když si koupím box (mimochodem do boxu za 2500 jsem ještě nešel) nebo balíček, tak všechny karty jdou do sbírky. Vím, že jsem exot s tím jak karty sbírám, ale prostě mě to takhle baví. A právě třeba Victorky nebo i ÓPéčka jsou pro mě tím základem, na kterém pak stojí těch pár možná trošku lepších karet, které doma mám ... nebo to řeknu ještě jinak - aby si člověk vážil těch top karet, které se dnes dají sehnat, tak je nejlepší aby začal právě na těch low-endech a ne, že bude chtít hned z každýho boxu tahat super patche a podpisy a ostatní karty bude házet pod stůl ... a co se mého vztahu k OPC týče (konkrétně k těm z roku 08/09), tak pokud bych musel dát většinu karet z nějakého důvodu pryč, tak tyhle bych si nechal a dál je sbíral ;)

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

simon gol
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od simon gol »

Moc se mi líbí ten Subban :thumbup:
Sbírám: Kari Lehtonen,Corey Crawford
Vedlejší sbírka: Phil Esposito,Panini Classic Signatures 12/13

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

V jakem nakladu tak vychazeji OPC RETRO BLANK BACKS??
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

Jamall
Veterán
Veterán

Příspěvek od Jamall »

tento ročník mě sklamal vubec se mi nelíbí

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

Lembi píše:V jakem nakladu tak vychazeji OPC RETRO BLANK BACKS??
to je něco jako Victory black.. jen se spekuluje o jejich limitaci .. já na netu a hlavně na beyi vidídám, že prodejci píšou, že by to mohlo být do deseti kusů, ale těžko říct no
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

http://www.ebay.com/itm/12-13-O-PEE-CHE ... 7675.l2557

Tak to je slušná pálka. Pořád zjišťuju co ty červený jsou přesně za paralelky? Našel jsem toto:
http://www.cardboardconnection.com/2012 ... -announced
ale moc moudřejší z toho nejsem :crazy:

To je vychází nějak samostatně a pokud sesbírám set, tak za to něco dostanu? Ale co nechápu ty ceny u některých těch karet. To asi můžu být rád, že zrovna Eberleho jsem koupil za něco přes 4 USD. Pokud někdo ví víc, budu rád za info ;-)

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

z toho, co jsi našel, taky nejsem moudřejší.. ale podle toho, co jsem četl v popisech na Ebayi.. tak je to tka, že když máš 50 balíčků od obyč OPC 12/13, tak ti je vymění za jeden balíček, kde jsou tyhle red paralelky ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Altair
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Altair »

Za každých 50 obalů od 12/13 OPC dostaneš lotík 6 karet - 5 red parallel + 1 all-star. Celkem je 600 red par. a 50 AS. Akce platí jen v Kanadě a úmyslem je podpora místních kamenných obchůdků, kam ty obaly sběratel musí přinést - obchodník pak vyřizuje ty redemption. Prvních 5 sběratelů, kteří dají dohromady celý set red par. nebo AS, dostanou ještě nějakou cenu.

Nevím, jestli má moc smysl to tahat po jedné kartě z ebaye, spíš bych to nechal Kanaďanům:-)

Odpovědět

Zpět na „2012 / 2013“