Tie píše:tohle si člověk s jinou panini nesplete
To sice ne, ale do Limited Logos to daleko nemá

To sice ne, ale do Limited Logos to daleko nemá ![]() Sháním řadovky - 91/92UD#557Thomlinson, 94/95Flair#13Riendeau, 96/97Score#220Reid, 97/98C.Choice#18Stumpel, 99/00ToppsPrem.Plus#100Grahame, 01/02MVP#14Samsonov, 01/02Stad.Club#7Allison, 07/08Victory#263Fernandez, 08/09B.Diamond#88Savard, 08/09C.Choice#184Thomas.
|
|
a neviete či tieto prime time rookie majú byť aj s podpisom? Bo ten voľný priestor pod patchom doslova "kričí" aby bol podpísaný
![]() ![]() |
|
toz vieme - vsetky tie karty cakaju na podpisani. prime time rookie nevyjima..ju..jic
![]() mimochodem v nasledujici galerii maj sberatele moznost vybrat si ten svuj patch, jeste nez se Prime serie dostane na trh: Dustin Brown ![]() Adam Larsson ![]() David Backes ![]() Chris Pronger ![]() Claude Giroux ![]() Bernie Nichols ![]() Gabriel Landeskog ![]() Tomas Vokoun ![]() Jaromir Jagr ![]() Pekka Rinne ![]() Ryan Nugent-Hopkins ![]() Mika Zibanejad ![]() Mario Lemieux ![]() Martin St. Louis ![]() ![]() Ondrej Pavelec ![]() ![]() Cory Schneider ![]() Jonathan Toews ![]() Carey Price ![]() Curtis Joseph ![]() Daniel Alfredsson ![]() Derek Roy ![]() Henrik Zetterberg ![]() Jeff Carter ![]() Logan Couture ![]() ![]() Loui Eriksson ![]() Mark Messier ![]() Maxime Talbot ![]() Mikka Kiprusoff ![]() Milan Hejduk ![]() Ray Bourque ![]() Ron Francis ![]() Sidney Crosby ![]() Tim Thomas ![]() |
|
Nějak se mi nezdají ty čísla, na rukáv se mi to zdá moc velké a na záda se i to zdá moc mrňavé, tak nevím, jestli mám jen blbé oči...
![]() ![]() |
|
No vidíš a podle mýho gusta to Limited Logos nesahá ani pokotníky. Ty pozadí na kartách mně přijdou strašný. Od Panini je to už několikátý pokus o jejich The Cup, ale zatím se k tomu ještě nepřiblížili ani z daleka. A tím že tam narvou mega patche mě nepřesvědčí, to je na krásnou kartu málo. |
|
Cupky jsou jenom jedny, jeste jsem fakt nevidel hezci serii, kazdy rok. Tyhle karty jsou ale taky nadherne a to pozadi se mi prave zda hodne povedene. Neokoukane, nevtirave a originalni.
|
|
Ha ha, další vyjímečný případ, kdy se schodnu na vzhledu karty se Zettem
![]() ![]() |
|
Molda: tak jak jsem videl, ze mas po mne prispevek na Panini Prime zrovna Ty, nemohl jsem se pousmat. O to vice me tesi, ze jsme se shodli:-).
|
|
Zette, Molda souhlas, borci
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tyhle karty prostě žeru
![]() |
|
Krásný karty , podle mě zatim nejhezčí co kdy Panini udělaly a jestli jsem to dobře pochopil budou tam i karty s kouskem helmy ? Jestli jo tak je to mazec . No design a nápady výborný .
![]() |
|
máte představu, kdy tahle série vyjde? toho horáka musím mít!!
![]() Dejf - Ikon318
(sbírám veškeré karty Romana Horáka a Jakuba Petružálka na Lettermenech) |
|
Tato série je čím dál tím zajímavější, opět moc krásné karty, nechtěl bych být v kůži sběratele R. Francise
![]() |
|
Jenom jsem se chtěl zeptat, jestli tohle letos vychází místo Dominion?
|
|
Dominion budou taky. Naposledy upravil standish dne úte 10. črc 2012 17:38:09, celkově upraveno 1
|
|
No Dominion budou taky: viewtopic.php?f=87&t=882 Takže tohle je navíc, Panini má asi procenta z černého obchodu s lidskými orgány ![]() Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
viewtopic.php?f=45&t=12605&p=196211#p196211 |
|
Mě se právě tohle líbí mnohem víc než Dominion. Ale 1 600 usd za case je fakt mazec.
![]() |
|
Kdy je datum vydani?? Abych stihl jeste neco nasetrit na karty Horaka... jinak doufam ze tam nebude mit Horyna Shield...
|
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník