Na burze v Praze fuguje malá skupna lidí kteří fotbalové karty sbírajísuperman66 píše:Díky.. vážně uvažuju že si Vláďovi karty pořídimOtázka je kde je budu shánět pokud nebudou brejky tady na foru
Dobrý večer,hokej399 píše:Co takhle nejaka serie jako National team emblem nebo Retro team emblem v hokeji?Myslim,ze by to byly taky krasne karty.
Nechci si plést do vaší diskuze, ale nebyla ta otázka spíš myšlena tak, jestli není v plánu udělat paralelu RTE příp. RNE i ve fotbalové verzi? A potom třeba basket, volejbal, házenou, vodní pólo, šachy,...Veteran fans hcs píše:Dobrý večer,hokej399 píše:Co takhle nejaka serie jako National team emblem nebo Retro team emblem v hokeji?Myslim,ze by to byly taky krasne karty.
hokejový projekt je již v přípravě ale počkat si na něj budete muset až do března,chci aby bylo vše perfektní a propracované
nebojte se na svoje Legendy nezapomínám
Aha,stál jsem si na vedení,je to výborný nápad ale musím se přiznat že k fotbalu nemám takový vztah jako hokeji.DzEjDy píše:Nechci si plést do vaší diskuze, ale nebyla ta otázka spíš myšlena tak, jestli není v plánu udělat paralelu RTE příp. RNE i ve fotbalové verzi? A potom třeba basket, volejbal, házenou, vodní pólo, šachy,...Veteran fans hcs píše:Dobrý večer,hokej399 píše:Co takhle nejaka serie jako National team emblem nebo Retro team emblem v hokeji?Myslim,ze by to byly taky krasne karty.
hokejový projekt je již v přípravě ale počkat si na něj budete muset až do března,chci aby bylo vše perfektní a propracované
nebojte se na svoje Legendy nezapomínámNe ne, nechci tím nijak snevažovat vaši práci, ale série legend celkově z české, potažmo čs historie by byla taky jistě parádní, protože když občas čtu jak na tom jsou naši bývalí olympijští vítězové, mistři světa a evropy, tak je to hodně smutná story...
Přesně tak,sběratele fotbalových karet si teprve musíme získat a vytvořit jim možnost sbírat opravdu hodnotné vzpomínky na jednotlivé sezony jejich oblíbených klubů,možná budou do budoucna sběratelé českých hokejových karet těm "fotbalovým"záviděthokej399 píše:Ano mel jsem na mysli fotbalove karty,ale neobratne jsem to napsal.Byla by to parada nejake jersey karty,nebo patch klubu a reprezentace apod.Jeste zalezi kolik je sberatelu fotbalovych karet.Myslim,ale ze nejaky ten balicek by si na kazdem fotbalovem stadionu v nejakem kramku koupil kazdy fanousek a mozna by se to zberatelstvi (fotbalove) trochu "rozbehlo".
Ferdíku nemáš vztah jo?Veteran fans hcs píše:Aha,stál jsem si na vedení,je to výborný nápad ale musím se přiznat že k fotbalu nemám takový vztah jako hokeji.DzEjDy píše:Nechci si plést do vaší diskuze, ale nebyla ta otázka spíš myšlena tak, jestli není v plánu udělat paralelu RTE příp. RNE i ve fotbalové verzi? A potom třeba basket, volejbal, házenou, vodní pólo, šachy,...Veteran fans hcs píše:Dobrý večer,hokej399 píše:Co takhle nejaka serie jako National team emblem nebo Retro team emblem v hokeji?Myslim,ze by to byly taky krasne karty.
nebojte se na svoje Legendy nezapomínámNe ne, nechci tím nijak snevažovat vaši práci, ale série legend celkově z české, potažmo čs historie by byla taky jistě parádní, protože když občas čtu jak na tom jsou naši bývalí olympijští vítězové, mistři světa a evropy, tak je to hodně smutná story...
Je pravda že člověk se kterým spolupracujeme na výrobě fotbalových karet,k tomu určitě bude mít blíž.
zatím máme zakázku přímo na Antonína Panenku a generaci okolo něj právě v Bohemians a československé reprezentaci.
na ten projekt se těším protože to bude zase hodně zajímavá práce
Tož já si ho teda vytvořím,když jinak nedáš uděláme i nějaké fotbalové likvidační serieLEMMY píše:Ferdíku nemáš vztah jo?Veteran fans hcs píše:Aha,stál jsem si na vedení,je to výborný nápad ale musím se přiznat že k fotbalu nemám takový vztah jako hokeji.DzEjDy píše:Nechci si plést do vaší diskuze, ale nebyla ta otázka spíš myšlena tak, jestli není v plánu udělat paralelu RTE příp. RNE i ve fotbalové verzi? A potom třeba basket, volejbal, házenou, vodní pólo, šachy,...Veteran fans hcs píše:Dobrý večer,hokej399 píše:Co takhle nejaka serie jako National team emblem nebo Retro team emblem v hokeji?Myslim,ze by to byly taky krasne karty.
Je pravda že člověk se kterým spolupracujeme na výrobě fotbalových karet,k tomu určitě bude mít blíž.
zatím máme zakázku přímo na Antonína Panenku a generaci okolo něj právě v Bohemians a československé reprezentaci.
na ten projekt se těším protože to bude zase hodně zajímavá práceTak to si ho budeš muset asi rychle vytvořit nebo s tím přestat
A měl bys pohnout takoví velikáni jako Pepík Masopust, Viktor a já nevím kdo další tady věčně nebudou. Aspoň bychom si na chvíli odpočinuli od těch tvých likvidačních hokejových sérií
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host