Molda píše:Tak buď konkrétní a neopakuj jak ovce co někdo napíše před tebou

, zajímalo by mě v čem jsou ty jejich nápady tak strašně hrozně zrealizované? Uveď co je tak strášného na kartách z např. této série? Bože kdyby to nebylo zrovna "in" nesnášet Panini, a udělalo to UD nebo ITG tak budou všichni slintat
Aby si Molda nemyslel, že se odpovědi vyhýbám, uvedu za sebe nějaké příklady, co se mi na kartách nelíbí. Jen podotknu, že jsem nepsal, že jsou karty hrozné a špatně provedené, ale že jsou zajímavé, ale moc mě neberou a že nejsou dotažené a nejsou v mých očích dokonalé. Mě to spíš příjde, jako by se Molda zamiloval a někdo mu jeho vyvolenou začal pomlouvat

Ale své přehnané reakce a horkost hlavy nám objasnil, takže vše OK.
Na úvod napíšu, že je tato série vedle Crown Royale asi jedna z nejpovedenějších od Panini. Ale ty "nápady", jak jsem tu i já sám psal, nejsou až zase tak úplně "nápady", ale prakticky jen "vykrádačky" starých sérií nebo vylepšení insertů starých sérií, na které Panini získalo licenci nebo je převzalo od konkurence. Každopádně jsem za tyto "nápady" velice rád, protože UD a jejich kreativita je v tomto ohledu nulová a v nových sériích mi to prostě strašně chybí, i když to tu třeba už jednou bylo, nemluvě o množství insertů. Za toto palec

pro Panini.
Řadovky - zajímavé a líbí se mi
Winter Classic - nic moc, karta mě ničím neoslovila
Awards Contenders - líbí se mi
Against the Glass - už to tu jednou bylo, ale karty nebyly plastové/průhledné. Karta se mi nelíbí kvůli tomu zkosenému pozadí za hráčem
Draft Tandems - celkem pěkné, ale nelíbí se mi množství nevyužitého prostoru, kde je uveden pouze název klubu
Legendary Conteders - nic moc, karta mě ničím neoslovila
Lottery Winners - nic moc, karta mě ničím neoslovila
Leather Larceny - podle mě nejpovedenější karta série, i když něco podobného už tu bylo v podobě karet Stick Side, kde karta byla dřevěná, moc se mi líbí
Rookie of the Year - nic moc, až moc jednoduché, ten "rámeček", kde je jméno hráče a klubu se mi nelíbí
Perennial Conteders - celkem slušné, ale karta mě celkově nezaujala