ITG Decades 1980s
ITG Decades 1980s
ITG příchází s kartičkama, kde budou hvězdy 80tých let.
Mě osobně se tato série moc líbí! Ale možná je to, že jsem zatížený na ITG.
Datum vydání by měl být srpen 2011.
Na stánkách ITG je už i info k této sérii spolu s checklistem
http://www.itgtradingcards.com/products ... _info.html
Mě osobně se tato série moc líbí! Ale možná je to, že jsem zatížený na ITG.
Datum vydání by měl být srpen 2011.
Na stánkách ITG je už i info k této sérii spolu s checklistem
Re: ITG Decades 1980s
Tak tohle je bomba...miluji legendy, sám jsem chtěl jít do sbírání, a možná že do toho půjdu, ale když si vzpomenu, kolik jich šlo z mé sbírky už k jiným sběratelům, tak bych brečel
Tahle serie nemá chybu, moc pěkné
Tahle serie nemá chybu, moc pěkné
výborný nápad, krásné karty
- tom_182
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
veľmi pekné karty, ebay je už zaplavený týmito kartami môjho obľúbenca
len malá otázka, tie samotné AUTOgraph sú opäť sticker ako je to u ITG bežné? mám pocit, že sú hard (nemyslím auto v kombinácii s dresom)
EDIT: tak ked si clovek lepsie precita popisy na ebayi, tak aj hned pochopi, ze su to hard podpisovky
len malá otázka, tie samotné AUTOgraph sú opäť sticker ako je to u ITG bežné? mám pocit, že sú hard (nemyslím auto v kombinácii s dresom)
EDIT: tak ked si clovek lepsie precita popisy na ebayi, tak aj hned pochopi, ze su to hard podpisovky
Naposledy upravil(a) tom_182 dne ned 05. čer 2011 9:57:24, celkem upraveno 1 x.
Pěkné memorabilia karty, nejvíc se mi asi líbí Game Used Jersey, pěkně zpracovaná. All Star s Royem je super, a krásné hard podpisovky..
Chicago Blackhawks
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem neodolal a hned jsem domluvil obchod na HI na 2 karty jen nevíte, kde je nějaký kompletní checklist na ITG zatím není. Ty karty se zase dělí na black asi /100, silver /30, gold /10.
Když se podíváš na oficiální stánky ITG, tak je tam vše k sérii i s checklistem. Pro jistotu tady je odkaz.Irbe píše:Já jsem neodolal a hned jsem domluvil obchod na HI na 2 karty jen nevíte, kde je nějaký kompletní checklist na ITG zatím není. Ty karty se zase dělí na black asi /100, silver /30, gold /10.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Moc dobrej nápad tyhle decades , já bych řek že je to skoro jako Ultimate s tim rozdílem že ty karty nejsou v těch plastikových krabičkách jinak jim do týhle nejdrašší a nejpovedenější ITG serie moc nechybí , takže po tý blamáži jmenem Enshrined se dostaly zase na koně a určitě si timhle sběratele a fanoušky ITG zase udobří .
Jsou tam třeba i takovej Larionov nebo Krutov na podpisovkách to je super , hodně se mi líbí quad jsy , třeba ta Islanders Bossy ,Potvin ,Smith , Trotier to fakt nemá chybu je to hodně našlapanej ITG produkt .
Doufám že jednou udělaj i 90tý léta to bych mohla být jedna z nejlepších serii v historii hokejových karet pro mě teda určitě .
Jsou tam třeba i takovej Larionov nebo Krutov na podpisovkách to je super , hodně se mi líbí quad jsy , třeba ta Islanders Bossy ,Potvin ,Smith , Trotier to fakt nemá chybu je to hodně našlapanej ITG produkt .
Doufám že jednou udělaj i 90tý léta to bych mohla být jedna z nejlepších serii v historii hokejových karet pro mě teda určitě .
Ty podpisovky jsou krásný o tom žádná, ale to ostatní se mi zdá jako by nemělo tvář, ty série jsou si letos všechny v detailech podobný (to jsem loni kritizoval u UD), kdyby na těch kartách nebylo Decade 80, tak nevím kam je zařadit.
Mě se zdá jakoby se opravdu v něčem letos chtěli vyrovnat UD a nejsem si jistý, zda je to dobře.
Jinak ale letos asi nejlepší série ITG (nepočítám do toho UM10) - hlavně podpisovky
Mě se zdá jakoby se opravdu v něčem letos chtěli vyrovnat UD a nejsem si jistý, zda je to dobře.
Jinak ale letos asi nejlepší série ITG (nepočítám do toho UM10) - hlavně podpisovky
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ma-Me ale to je prostě ITG a já bych řek že to maj takhle poslední dva roky když se podíváš na tu quad jsy z Decades tak to je uplně stejný jako třeba ta z BTP , všechno je to stejný Superlative , BTP , Decades , jiný byly Enshrined ale ty měly zase jiný mouchy , třeby složení boxu a jeho cenu měly vyrázně odlišit aspoň nový Ultimate , protože jinak rozdíly pouhym lidskym okem nepoznáš , jedině snad pod mikroskopem nějaký ty jemný nuance v barvě atd .
Naposledy upravil(a) SugarRay dne ned 05. čer 2011 19:03:58, celkem upraveno 1 x.
Už sem někde četl, že se chystají ITG Decades 1990s.
Já vím, ale i když jsem velkým příznivcem ITG, tak mi to zlehka začíná vadit. V minulosti ty rozdíly byly vidět víc. Letos to podle mě není 100 procentní, ale je to subjektivní samozřejmě... Není to žádná tragédie, ale jsem zvědaví na sezónu 11/12 kam to bude pokračovat, jakým směrem...SugarRay píše:Ma-Me ale to je prostě ITG a já bych řek že to maj takhle poslední dva roky když se podíváš na tu quad jsy z Decades tak to je uplně stejný jako třeba ta z BTP , všechno je to stejný
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
SugarRay píše:Doufám že jednou udělaj i 90tý léta to by mohla být jedna z nejlepších serii v historii hokejových karet pro mě teda určitě .
Tak tohle bych přivítal i já a naprosto se ztotožňuju se Sugarem.Felipe píše:Už sem někde četl, že se chystají ITG Decades 1990s.
Moc pěkný karty ... sice je pravda, že některý z posledních sérií ITG jsou si hodně podobný, ale na to, jaké mají možnosti v grafice si myslím, že karty dělají pěkné ...
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No tak na tohle bych se těšil hodně mocvalento3 píše:SugarRay píše:Doufám že jednou udělaj i 90tý léta to by mohla být jedna z nejlepších serii v historii hokejových karet pro mě teda určitě .Tak tohle bych přivítal i já a naprosto se ztotožňuju se Sugarem.Felipe píše:Už sem někde četl, že se chystají ITG Decades 1990s.
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ten checklist tam je sice komplet, ale nemají tam vůbec uvedený právě ty limity a kolik je zase paralel verzí silver, gold ... snad to tam buď doplní nebo to vyjde na beckettu.Felipe píše:Když se podíváš na oficiální stánky ITG, tak je tam vše k sérii i s checklistem. Pro jistotu tady je odkaz.Irbe píše:Já jsem neodolal a hned jsem domluvil obchod na HI na 2 karty jen nevíte, kde je nějaký kompletní checklist na ITG zatím není. Ty karty se zase dělí na black asi /100, silver /30, gold /10.
Neboj... ITG to doplňuje postupně, takže se to tam určitě objeví.
Bude to stejné jako u BTP a H&P
tzn: základní dělení: black 120 /silver 30 /gold 10 u obyčejných jersey 6 / 3 / 1 u hitů a pak samozřejmě i další limity, na které bude potřeba ten checklist...
tzn: základní dělení: black 120 /silver 30 /gold 10 u obyčejných jersey 6 / 3 / 1 u hitů a pak samozřejmě i další limity, na které bude potřeba ten checklist...
Viděl jsem pár brejků na zahraničních fórech a myslím, že ty boxy jsou trošku líp plněné než Between The Pipes. Mám docela silné nutkání si pár boxíků nakoupit. Nevypadá to vůbec špatně.
Hansi tvá silná nutkání mám rád Většinou končí casem....