to maji z toho, ze neresi to, aby ladil dres na fotce a logo, patch atd...kdyby hledali Markstroma za Colorado tak takovouhle chybu neudelaji chyba je to teda poradna musim rict.
Narazil jsem opět na suprovou kartu kterou už mám nějakou dobu ve sledovaných, dnes si tu kartu důkladně prohlížím a fantazíruji jak by byla moje... a náhle si něčeho divného všimnu a trochu opět nechápu, co tam dělá na kartě NY ISLANDERS???
Když si Tim dával tu svou roční přestávku, byl vyměněnej na Islanders, za který nikdy nenastoupil. Bruins ušetřili poslední rok smlouvy, Islanders se dostali nad podlahu, aniž by museli něco platit a Tim si válel šunky. Po tom roce podepsal u Panthers jako volnej hráč.
Kde sa dvaja biju, zvysok sa len prizera ak sa nemylim, tak karta ma limit /100 a becketta 50 dolarov a aktualne vyse 5 dni do konca a sme na cene 217,50 USD
Ono jich chrostiku asi moc nebude...me se elda objvil za cca 10ti lety sbirani jen 2krat a z toho jeden asi za 100 dolaru !!!! je to sice Rookie...ale presto elda byl jinej level nez Lindros ..takze zatim asi 200 babek odpovida