Zajímavosti na Ebay

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
dj4u
Veterán
Veterán

Re: Zajímavosti na Ebay

Příspěvek od dj4u »

hektuur píše:No já jen nedovedu pochopit proč mi neodepsal když jsem mu psal že mu dám o tolik víc než za kolik šla ta karta :thumbdown: Stalo se vám to taky někdy?? Jsem zklamaný tu kartu jsem fakt chtěl :( Škoda no snad někdy někde bude ještě příležitost...
tohle snad nemyslíš vážně? *hammer* dej si normálně facku! podvádět se nemá... :thumbdown:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

je libo kartu za 6 milionu? :lol:
Obrázek
http://www.ebay.com/itm/BVG-BGS-10-1966 ... 5652a7593a
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

tomas78
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomas78 »

hektuur píše:No já jen nedovedu pochopit proč mi neodepsal když jsem mu psal že mu dám o tolik víc než za kolik šla ta karta :thumbdown: Stalo se vám to taky někdy?? Jsem zklamaný tu kartu jsem fakt chtěl :( Škoda no snad někdy někde bude ještě příležitost... :(
Jako promiň ale přijde mi že děláš jako by si byl snad jediný kdo tady sbírá Jágra...proč by to dělal?Podvádět se nemá je dobře že ti neodepsal...

hektuur
Veterán
Veterán

Příspěvek od hektuur »

No já jsem to asi špatně napsal. Byl jsem s ním domluvený na poštovném že mi kartu pošle úplně v pohodě. Psal jsem si s ním pak tak 3x. Karta šla 2800kč napsal mi jestli budu stále dohazovat. Napsal jsem mu že budu na kartu přihazovat až do 3500kč. A on mi na to odepsal že už mi kartu nezašle. Jen sem nechápal proč.
A rozhodně vím že nejsem sám kdo sbírá Jardu a taky to plně respektuju. A s tou fackou???? Hmm...
Rozhodně jsem nechtěl nějak podvádět kartu jsem chtěl vyhrát normálně v aukci. Tak jak jsem psal normálně na příhozy.
Takže proč bych přihazoval na 3500kč když by mi kartu nezaslal.. Nevím jak to chodí na ebay. A tím že jsem to špatně napsal se omlouvám rozhodně nejsem ten typ který by podváděl.
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ja myslím, ze zeptat se, i prestoze aukce uz bezi, zda by prodejce nechtel kartu prodat rovnou, není nic, za co by mel hektuur dostat ceres... Ja jsem psal, ze amici takoví nejsou, většinou, ale pranyrovat ho za takovou blbost... No nevím. V mých očích to takový problem není. To znám na ebayi spoustu horších praktik i od domácích sberatelu...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

pavelbart píše:Ja myslím, ze zeptat se, i prestoze aukce uz bezi, zda by prodejce nechtel kartu prodat rovnou, není nic, za co by mel hektuur dostat ceres... Ja jsem psal, ze amici takoví nejsou, většinou, ale pranyrovat ho za takovou blbost... No nevím. V mých očích to takový problem není. To znám na ebayi spoustu horších praktik i od domácích sberatelu...
Já myslim že spíš to fakt bylo jen blbě napsaný.. taky jsem to pochopil tak, že prostě skončila nějaká aukce a hektuur napsal prodejci že za ní dá víc... což by bylo dost sprostý vzhledem k regulérnímu výherci aukce, takže chápu reakce tady. Takhle jak to vysvětlil je to samozřejmě v pořádku, během aukce se takový věci dějí normálně..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

hektuur
Veterán
Veterán

Příspěvek od hektuur »

Přesně jak píše superman66. Nepsal jsem mu po skončení aukce. To bych si ani nedovolil. V průběhu aukce jsem si s ním dopisoval.
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.

tomas78
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomas78 »

ok ale vyznělo to tak tak sorry Pane *drink*
hektuur píše:Přesně jak píše superman66. Nepsal jsem mu po skončení aukce. To bych si ani nedovolil. V průběhu aukce jsem si s ním dopisoval.

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Příspěvek od Maurice Richard 9 »

Přesně jak píše Pavel...přihazování si na Ebay na svoje vlastní karty z druhého účtu,to je nešvar od jednoho našeho sběratlele,ale i amíků.Před měsícem jsem přihazoval na stick kartu Jardy.Kartu jsem nevyhrál,skončil jsem druhý.Nebylo tam Reserve not...a dívám se po několika dnech,že je tam znovu vystavena a opět od stejného prodejce.Znovu se prodala v aukci za cca 20 doláčů a za dva dny znovu vystavena a opět tím původním vystavovatelem. :thumbdown:
Obrázek

Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

To uz clovek musi byt moralne hodne zoufaly:-).

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

No ty jo *lgh*
Panove, tady je to samej samaritán. I kdyby to myslel tak, jak to tady kazdy pochopil, nevim o co vam jde. Chtel bych videt Vas kdyby ste prodavali kartu a vyhral ji nekdo a pak napsal jeden z prihazujicich, ktery kartu nevyhral, ze za ni da vic, ze ji proste chce. Ano, neni to sice fer, ale penize hejbou svetem a pochybuju, ze zrovna nejakej čechaček radsi proda kartu o 1000kc mene. Jen aby byl ferovej. A fakt zrovna toto resi česi, co by chteli 5ti chodove menu v restauraci za 89kc a jeste karafu vody zdarma . *thks*

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Nevím Honzo, tak jí ten týpek měl dát za BIN a ne v aukci. Pokud měl teda v plánu za ní utržit nějakej konkrétní peníz.

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Obrázek

Connor McDavid autograph

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

neni to ten borec co byl tady na fooru ? myslin ze NOR nebo DÁN to byl...ale ta praace je moc peknaa...ten mit licenci tak to de mozna na dracku ( me se to teda hodne libi) :thumbup:

http://www.ebay.com/itm/Retro-Masks-Pat ... 1402028372
Patrik Eliáš - 1 275ks

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

freddy-NJD26 píše:neni to ten borec co byl tady na fooru ? myslin ze NOR nebo DÁN to byl...ale ta praace je moc peknaa...ten mit licenci tak to de mozna na dracku ( me se to teda hodne libi) :thumbup:

http://www.ebay.com/itm/Retro-Masks-Pat ... 1402028372

jo je to on....fakt pěkný :thumbup:
Obrázek

Connor McDavid autograph

superman66
Legenda
Legenda

Maurice Richard 9 píše:Za tohle je na severu Čech i byt :D http://www.ebay.com/itm/1979-O-Pee-Chee ... 20fee5ba93
No, tipuju že na konci aukce těch bytů bude možná i víc :think:
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

superman66 píše:
Maurice Richard 9 píše:Za tohle je na severu Čech i byt :D http://www.ebay.com/itm/1979-O-Pee-Chee ... 20fee5ba93
No, tipuju že na konci aukce těch bytů bude možná i víc :think:

:clap: :D jo máš pravdu,nebo byt,nová fabie a zařízení toho bytu a možná i na dovolenou. :D Supermane má tam i Mária
http://www.ebay.com/itm/1985-O-Pee-Chee ... 51d41bb6e0
Obrázek

Connor McDavid autograph

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Blázni, co to kupujou :-) To mi neříkejte, že takováhle karta nejde profesionálně zfalšovat, já bych měl obavu velkou...
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Dawe mě zajímá kam až může jít třeba za 10-20 let taková RC Jágra.Přihazuji a chci ji mít ve sbírce.Nemusí to být špatná investice.Mario jde zatím za 200 taců.Jarda chodí okolo 50 usd...třeba za 20 let :think: http://www.ebay.com/itm/1990-O-Pee-Chee ... 20fee5cf58
Obrázek

Connor McDavid autograph

superman66
Legenda
Legenda

Já naštěstí tuhle Mariovu RC mám, takže mě ta aukce netrápí *cl* Ale tu cenu nechápu, patrně je to kvůli tomu gradování nebo nevim.. S těmi padělky je to pravda, podle mě tyto karty půjdou padělat asi snadno.. sám si nejsem jistej jestli třeba i já nemám padělek :( Každopádně BV u toho Maria je tuším 200 usd, což není zas tolik.. ale tahle je holt zachovalá a gradovaná no..

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

superman66 píše:Já naštěstí tuhle Mariovu RC mám, takže mě ta aukce netrápí *cl* Ale tu cenu nechápu, patrně je to kvůli tomu gradování nebo nevim.. S těmi padělky je to pravda, podle mě tyto karty půjdou padělat asi snadno.. sám si nejsem jistej jestli třeba i já nemám padělek :( Každopádně BV u toho Maria je tuším 200 usd, což není zas tolik.. ale tahle je holt zachovalá a gradovaná no..
ano je to tím gradováním,má nejvyšší možnou kvalitu 10.
Obrázek

Connor McDavid autograph

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“