Myslím, že právě proto to sem Netorack vložil...SteveRogers92 píše:Akorát ty barvy jsou docela nevhodně umístěny " In her Ass "Steve
Možno tajná túžba dizajnéra kartyworlikk píše:Myslím, že právě proto to sem Netorack vložil...SteveRogers92 píše:Akorát ty barvy jsou docela nevhodně umístěny " In her Ass "Steve
![]()
Karta se mi nelibi, Rondu neznam, ale nastvanou bych ji videt chtel, normalne bych se nechal zotrocithektuur píše:Povedená karta![]()
Každopádně bych Rondu nechtěl naštvat.. Drsná to holka
napoprvé jsem přečetl nastavenou, místo nastvanouzette píše:Karta se mi nelibi, Rondu neznam, ale nastvanou bych ji videt chtel, normalne bych se nechal zotrocithektuur píše:Povedená karta![]()
Každopádně bych Rondu nechtěl naštvat.. Drsná to holka.
SteveRogers92 píše:Takový normální den každé ženy jednou do měsíceSteve
No já mám právě pocit, že hlavně na těch prvních soubojích na tom videu ta ruka šla kolikrát mimo...hektuur píše:...Ruce se nelámou to jsou ruzné způsoby pák na ruce i na nohy i na celé tělo...
No tam záleží na protivníkovi často to ukončují oni ale pokud si myslí že to ta ruka vydrží (což se moc nestává) tak jede dál a pak je možné že se ruka prohne nebo zlomí. Pak to ukončují rozhodčí. Ale hlavně oni trénují i právě to prohýbaníDaveBrownsound píše:No já mám právě pocit, že hlavně na těch prvních soubojích na tom videu ta ruka šla kolikrát mimo...hektuur píše:...Ruce se nelámou to jsou ruzné způsoby pák na ruce i na nohy i na celé tělo...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host