Zajímavosti na Ebay
Re: Zajímavosti na Ebay
Stoprocentní souhlas s Dzejdym. Vytáhnout toho Joea, tak bych řval ... 

- freddy-NJD26
- Legenda
ono ja se JOEOVI nedivim ze to podskrab takhle..on ma dlouhy meno jako kraava a na dres mu museli udelat trosku zdrcnuty pismena aby se na zada vubec vesli ..a tady to je i videt jak je to uzky..a ten jeho podpis do ty bily stopy by tam nenarval...
Naposledy upravil(a) freddy-NJD26 dne pát 15. srp 2014 6:46:40, celkem upraveno 1 x.
Patrik Eliáš - 1 275ks
já zas souhlasím s Gurbi 38 (věc názoru)
ty podpisy na písmenech jsou vždy hrozný, z 90% rozmazaný a přijde mi ta karta pak jak znehodnocená... já osobně se počmáraným písmenům obloukem vyhýbám
ty podpisy na písmenech jsou vždy hrozný, z 90% rozmazaný a přijde mi ta karta pak jak znehodnocená... já osobně se počmáraným písmenům obloukem vyhýbám
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !

- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim, ze napad nepodepsat pismenko byl v jeho pripade dobry tah. Vsak by to vypadalo jak cmaranka od maleho decka. Nekteri rvou na samolepky, hnusne podpisy a kdyz nekdo pekne podepise kartu, misto cmarance, ktery by sotva nekdo poznal jako podpis, tak je pranyrovan a dokonce by i rval. Clovek se Vam nezavdeci 

Koukám, že málokdo pochopil tu podstatu věci - hráč se má podepsat u takovéto karty na písmenko.
Umíte si představit, že to sbíráte jako set a jeden hráč prostě bude jinak než ostatní? Diskuze o nálepkách atd. je v tomto případě mimo mísu.
Umíte si představit, že to sbíráte jako set a jeden hráč prostě bude jinak než ostatní? Diskuze o nálepkách atd. je v tomto případě mimo mísu.
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak vidis, asi se nemusi podepsat na pismenko.
Jen pro upresneni, nikdy mu na dres jmeno nezmensovali. Mel ho jenom roztazeny od ramene az k rameni. Nevim, proc mu to na karte udelali takhle blbe.freddy-NJD26 píše:ono ja se JOEOVI nedivim ze to podskrab takhle..on ma dlouhy meno jako kraava a na dres mu museli udelat trosku zdrcnuty pismena aby se na zada vubec vesli ..a tady to je i videt jak je to uzky..a ten jeho podpis do ty bily stopy by tam nenarval...

Všetky swatch-e sú také zdrcnuté ... Normálne písmeno sa ledva vojde do karty ...xmkrejci píše:Jen pro upresneni, nikdy mu na dres jmeno nezmensovali. Mel ho jenom roztazeny od ramene az k rameni. Nevim, proc mu to na karte udelali takhle blbe.freddy-NJD26 píše:ono ja se JOEOVI nedivim ze to podskrab takhle..on ma dlouhy meno jako kraava a na dres mu museli udelat trosku zdrcnuty pismena aby se na zada vubec vesli ..a tady to je i videt jak je to uzky..a ten jeho podpis do ty bily stopy by tam nenarval...
napr. M-ko
http://www.ebay.com/itm/13-14-Panini-Pr ... 233dd4e29e
a swatch
http://www.ebay.com/itm/2013-14-Panini- ... 233f14d5ec
Nemluvil jsem o kartach, ale o dresu. Stejne na tech kartach jsou vsechno manufaktured pismena.Gurbi 38 píše:Všetky swatch-e sú také zdrcnuté ... Normálne písmeno sa ledva vojde do karty ...xmkrejci píše:Jen pro upresneni, nikdy mu na dres jmeno nezmensovali. Mel ho jenom roztazeny od ramene az k rameni. Nevim, proc mu to na karte udelali takhle blbe.freddy-NJD26 píše:ono ja se JOEOVI nedivim ze to podskrab takhle..on ma dlouhy meno jako kraava a na dres mu museli udelat trosku zdrcnuty pismena aby se na zada vubec vesli ..a tady to je i videt jak je to uzky..a ten jeho podpis do ty bily stopy by tam nenarval...

No třeba ten Beauchemin co sem gurbi dal odkaz, tak to je písmeno přímo z dresu a nevidím jedinej důvod, proč tam by se ten podpis neměl vejít. Jak už jsem psal, je to pouze o tom, jak ten hráč k tomu přistoupí. Nicméně od začátku mně jde o jedinou věc, která se asi míjí s názory některých dalších diskutujících. Nehodnotím jestli je to vzhledově pěkný, způsobilý, vhodný, atd... ale že ta karta je prostě tak navrhnutá, aby byl podpis umístěn v písmenu. Proto i toho Nieuwendyka vidím jako pokaženou kartu, pro mě osobně skoro bych řekl že i znehodnocenou (stejně jako by třeba u klasický podpisovky hodil podpis přes fotku místo do pole k tomu určenýmu).
- Joffrey_15
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsem viděl i na Cupce Scripted Swatches, kdy se Steve Mason podepsal na kartu a ne na dres, páč tam to prostě nešlo a vypadá blbě když jedna karta z 25 je podepsaná jinde, ale to už je asi spíš chyba výrobce kterej by tu kartu měl navrhnout jinak, když tam chce podpis ... ale mnohem horší mi přijde když nějaký kokotko nechá podepsat takovouhle kartu

A co je na tom špatného? Je to věc každého sběratele... jak s takovou kartou naloží... a když jí má ve sbírce, tak bych to považoval za pěkný a cenný kousek...Joffrey_15 píše: ... ale mnohem horší mi přijde když nějaký kokotko nechá podepsat takovouhle kartu![]()
Ano, pokud si tu kartu nadosmrti nechá, tak ať si jí nechá podepsat třeba kravským lejnem. Bohužel většina sběratelů nadosmrti nesbírá, takže počítám, že se jí třeba časem bude chtít zbavit. Každopádně za takhle zprzněnou kartu bych nedal ani dolar.
Podpis jednoduše smažeš alpou za půl minuty... všechno jde 

DzEjDy píše: Zcela logicky.

Spíše snad podle zvyku, řekl bych.

Jinak jsem ale více pro podpis na písmenu. Sice se hráč musí malinko "uskromnit", ale líbí se mi to víc.
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Mně přijde Joeovo způsob úplně OK, na té kartě na to je místo a hodí se tam 

MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
- Maurice Richard 9
- Veterán
Tady je taky jeden "exot" Thomas Vanek
ten podpis to je děs...
http://www.ebay.com/itm/13-14-Prime-Col ... 2c89851a71

http://www.ebay.com/itm/13-14-Prime-Col ... 2c89851a71

Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
Sranda podpis
Přitom snad každý malý hokejista si od mala trénuje a piluje "superpodpis pro fanoušky". Alespoň co jsem tedy viděl... Pak člověk nepochopí, že někdo tam hodí takouvouhle mršku.

V Rakousku asi netrénovali
ale připadá mi jakoby tam byla jen část podpisu...

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
Nie len malý hokejisti, ale aj ja keď som ešte malý zasran tak som si trénoval podpis, taký nenapodobiteľný, že keď budem nejaká megahviezda, tak sa tak budem podpisovať .... samozrejme teraz mi je to šumafuk, ale podpis zostal nezmenenýTie píše:Sranda podpisPřitom snad každý malý hokejista si od mala trénuje a piluje "superpodpis pro fanoušky". Alespoň co jsem tedy viděl... Pak člověk nepochopí, že někdo tam hodí takouvouhle mršku.

keby som bol hokejista, asi by sa mi na nálepky nezmestil

deiv, má pravdu, hoc má Vanek len takú čmáranicu aj naozaj (viď link), ale na tej Prime-ke je len jeho časť
http://www.ebay.com/itm/TOMAS-VANEK-201 ... 19d578236b