Napíšem Panini, že budem s nimi spolupracovať ...Luky píše:To bych se snad pokusil sundat nálepku a dojet si do Bratislavy pro hard podpis

Napíšem Panini, že budem s nimi spolupracovať ...Luky píše:To bych se snad pokusil sundat nálepku a dojet si do Bratislavy pro hard podpis
To už tu myslím někde bylo.
A to sa na všetky nepodpísal, alebo len na túto jednuvojta píše:To už tu myslím někde bylo.
Sakic prostě nepodepsal, a tak to chlapci UD vyřešily jako OFS, olimitovali a dali do boxu bez toho podpisu
ty jo co to ??
ja praave taky...mam od nej uz daaa se rict, ze spoustu karet Parise/Elias...jediny co me ted prislo divny ze předtím to prodaval pod Nickem 18 in the car..nebo tak nejak...a pak sel pod pod tuten nick...stevenstamkos..Joffrey_15 píše:Nevím no ... já s tímhle prodejcem mám jen samé dobré zkušenosti, a je to první karta kterou vystavuje znova.
Tohle je vrchol!!!dj4u píše:Tak tohle jsem fakt nepochopil, jak chce získat podpis od někoho kdo už není mezi námi... ?![]()
http://www.ebay.com/itm/Pelle-Lindbergh ... 19f071961b
valento3 píše:Něco pro Maurice Richard a další fanoušky Habs ...
http://www.ebay.com/itm/1993-MONTREAL-C ... 2a405b4534
Tak sada 8 sněhuláčků je na cestě.Uphon píše:Bylo jich přesně 12 kusů: Boo Ahl, Tomas Jonsson, Rikard Franzén, Mattias Öhlund, Thomas Östlund, Roger Johansson, Mats Sundin, Peter Forsberg, Mikael Renberg, Per-Erik Eklund, Andreas Dackell, Jonas BergqvistDaveBrownsound píše:Tech karet je nejmin 12, nekde je tusim i checklist. Je to coca cola , ale ty karty mely snad byt k dispozici na nejakych shellkach a snad jen v nekterych statech.10.000 Kc je podle me blbost, to nemuze nikdo se zdravym rozumem koupit. A ta druha karta ma realnou hodnotu max 500 kc, gradovana na comc stala ctvrtinu.Lembi píše:Davide, ceny to jsou vysoke, ale opravnene vysoke.... ta se snehulakem neni z benzinky, ale tusim ze je to nejaka Coca-cola verze...a myslim ze je takto oznacenych jeste 5 karet...
Jo a nejsem David
Já naštěstí Forsberga mám (chybí mi jen čtyři), takže ani nevím jakou mám cennost a raritu
Je to fakt zajímavé, kdysi jsem je na eBayi kupoval jako lot taky ... jiné ty sněhuláčky jsem od té doby neviděl (a to jsou už aspoň dva roky určitě)DaveBrownsound píše:To mi přijde jako zvláštní náhoda, viděl jsi někde i ty zbylé 4?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti