Zajímavosti na Ebay
Re: Zajímavosti na Ebay
Martine Čepeláku ty jsi K.... jakýho svět neviděl , nějvětší pražský zloděj pod sluncem bude někoho obviňovat a pomlouvat , zrovna ten co okradl stovky sběratelů , trochu soudnosti chytráku , nemám chutˇ to tady dále rozvádět , ID Jordel.............. je syna který se rozhodnul část své sbírky Jágra rozprodat protože se sběratelstvím končí , na Aukru jsem v životě neprodal jedinou kartu , Odklepnuto už nefunguje asi 8 let a s panem Djedym jsem já žádný problém neměl , ten měl s naším mladým ohledně karet P.Průchy , omlouvám se všem že to řeším tady na stránkách a kdyžtak to potom smažte ...............
Ale ???? Že bych někomu šlápl na kuří oko ???JJ68 píše:Martine Čepeláku ty jsi kokot jakýho svět neviděl , nějvětší pražský zloděj pod sluncem bude někoho obviňovat a pomlouvat , zrovna ten co okradl stovky sběratelů , trochu soudnosti chytráku , nemám chutˇ to tady dále rozvádět , ID Jordel.............. je syna který se rozhodnul část své sbírky Jágra rozprodat protože se sběratelstvím končí , na Aukru jsem v životě neprodal jedinou kartu , Odklepnuto už nefunguje asi 8 let a s panem Djedym jsem já žádný problém neměl , ten měl s naším mladým ohledně karet P.Průchy , omlouvám se všem že to řeším tady na stránkách a kdyžtak to potom smažte ...............
Doufám, že se předchozí příspěvek mazat nebude, ale že se k němu třeba vyjádří všichni ti, co mají s panem Pavlem Průchou podobné zkušenosti jako já...
Naposledy upravil(a) 33mc dne pon 19. kvě 2014 17:49:56, celkem upraveno 1 x.
-
- Legenda
když to někdo nechce pochopit.....freddy-NJD26 píše:aha ...jedna je barevna a druha cernobilaVeteran fans hcs píše:ty karty ale přece vůbec nejsou stejný!freddy-NJD26 píše:de o to ze tomas tady pise ze ten printing plate je za dobrou cenu ...(za litr) ..ale další se muze prodat (za 1 500) vic nebo i min..ale v podstate aby se to sesbíralo tak das napr. v rozmezi 4 az 7 tisíc za 5 STEJNEJCH KARET !!!! pro mladsi sberatele nepredstavitelny...a pro me taky blbost.. (samozrejme s mojim platem) ten kdo si vydelava pohodove..tak je to pro nej OK ..ale za buura uz bych si radsi koupil nakou petelici nez mit v albumu 5 "stejnejch " karet
- Bianconero
- Legenda
Veteran fans hcs píše:když to někdo nechce pochopit.....

Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- freddy-NJD26
- Legenda
a jaky je teda zasadni rozdil ?Veteran fans hcs píše:když to někdo nechce pochopit.....freddy-NJD26 píše:aha ...jedna je barevna a druha cernobilaVeteran fans hcs píše:ty karty ale přece vůbec nejsou stejný!freddy-NJD26 píše:de o to ze tomas tady pise ze ten printing plate je za dobrou cenu ...(za litr) ..ale další se muze prodat (za 1 500) vic nebo i min..ale v podstate aby se to sesbíralo tak das napr. v rozmezi 4 az 7 tisíc za 5 STEJNEJCH KARET !!!! pro mladsi sberatele nepredstavitelny...a pro me taky blbost.. (samozrejme s mojim platem) ten kdo si vydelava pohodove..tak je to pro nej OK ..ale za buura uz bych si radsi koupil nakou petelici nez mit v albumu 5 "stejnejch " karet
Patrik Eliáš - 1 275ks
- Bianconero
- Legenda
Freddy, máš bílou cibuli a červenou cibuli, jsou stejné?
- freddy-NJD26
- Legenda
a co sem psal vejs...?? uplne to same s téma barvama....Bianconero píše:Freddy, máš bílou cibuli a červenou cibuli, jsou stejné?
a presno na to sem narazel a vysvetloval svůj názor ze je rozdil akorát v barvách a ze tolik penez ych do toho nedaval..ze sou "skoro" všechny stejny....
Patrik Eliáš - 1 275ks
- Bianconero
- Legenda
Ale stejný zkrátka nejsou. V tom je ta pointa. Nemůžeš o nich říct, že jsou stejné. Na to narážel i pan Hrbek. Když máš u Scoreček obyčejnou řadovku a glossy, taky neřekneš, že jsou stejný, protože nejsou.
- freddy-NJD26
- Legenda
joo , zpoza zarytyho sberatele (kartickare) urcite !!!! ae když to ukazu kámošovi co to nesbira ..nerozumi ,tak rekne ze sme magoriBianconero píše:Ale stejný zkrátka nejsou. V tom je ta pointa. Nemůžeš o nich říct, že jsou stejné. Na to narážel i pan Hrbek. Když máš u Scoreček obyčejnou řadovku a glossy, taky neřekneš, že jsou stejný, protože nejsou.

Patrik Eliáš - 1 275ks
Ale tak sbíráš přeci kvůli sobě a ne kámošovifreddy-NJD26 píše:joo , zpoza zarytyho sberatele (kartickare) urcite !!!! ae když to ukazu kámošovi co to nesbira ..nerozumi ,tak rekne ze sme magoriBianconero píše:Ale stejný zkrátka nejsou. V tom je ta pointa. Nemůžeš o nich říct, že jsou stejné. Na to narážel i pan Hrbek. Když máš u Scoreček obyčejnou řadovku a glossy, taky neřekneš, že jsou stejný, protože nejsou.

Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
- freddy-NJD26
- Legenda
nee to je jasnyy..jen rikam ze mě kamosi rikaj ze sem blaazen ..ale ne takovej abych za paralelky platil od litru vejsMichal píše:Ale tak sbíráš přeci kvůli sobě a ne kámošovifreddy-NJD26 píše:joo , zpoza zarytyho sberatele (kartickare) urcite !!!! ae když to ukazu kámošovi co to nesbira ..nerozumi ,tak rekne ze sme magoriBianconero píše:Ale stejný zkrátka nejsou. V tom je ta pointa. Nemůžeš o nich říct, že jsou stejné. Na to narážel i pan Hrbek. Když máš u Scoreček obyčejnou řadovku a glossy, taky neřekneš, že jsou stejný, protože nejsou.Paralelky jsou podle mě právě to úplně nejvíc co jde!

Patrik Eliáš - 1 275ks
- freddy-NJD26
- Legenda
kluci nevite nahodou jestli není na foooru enhle uživatel ?
http://www.ebay.com/itm/Patrik-Elias-Ul ... 3ce1b9d78e
http://www.ebay.com/itm/Patrik-Elias-Ul ... 3ce1b9d78e
Patrik Eliáš - 1 275ks
-
- Hvězda
Freddy, já jí mám Silver, ale tebe asi zajímá Gold a Silver už máš, viď ? 

- freddy-NJD26
- Legenda
joo ,presne takZdenek1968 píše:Freddy, já jí mám Silver, ale tebe asi zajímá Gold a Silver už máš, viď ?

Patrik Eliáš - 1 275ks
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
tohle vypada na solidni vyprodej montrealskych legend coo Maurici?!
http://www.ebay.com/sch/crosby4salebyan ... 7675.l2562

http://www.ebay.com/sch/crosby4salebyan ... 7675.l2562

moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný kousky tam má
!!!! Ale momentálně zpracovávám větší zásilku podpisů a memo karet podobných legend, takže zatím ne, ale díky za upozornění
!!!! MR 

Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

- tomas78
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:

Wantlist G X Black Letterman Rookie
http://www.giroux.estranky.cz/
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 321f40f7ea
Ta prostřední karta má velice zajímavý patch 

Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
ale ta cena BIN nastavená na 400 usd je hrozná… panini v kopru… když to prodá, dostane cca 340 usd , což je za jeho klíčovou RC /99 a dvě paralelní verze včetně /5 strašně malinko… hlavně že tyhle barevné závody miliardy paralelek skončí… v tomhle jsou horší než ITG ...