Vy jste se tady pěkně rozpovídali:-). Velice stručně, jako vždy u mě
5.99 jsem dal proto, abych mohl všude (USA, Kanada) posílat doporučeně (pže jsem měl z posledních cca 50 prodejů 3 ztracené zásilky).
Bylo to uvedeno v popisu aukce. Dříve jsem měl registered shipping za 12USD... No, ukázalo se to jako blbost právě pro dolarový karty, i pro mě. Ale chybama se člověk učí.
CZ sběratelé - nevystavuji karty, co jsou lákavé pro většinu českých sběratelů. Ale protože jsem tam objevil nějakého čecha během přihazování, napsal jsem to sem. Shodou okolností je to místní člen (což jsem nevěděl podle nicku, i přesto že jsem ten nick znal) a po skončení aukce jsem ho sám kontaktoval, zda je to člověk, co jsem si myslel a pokud jo, že mu pošlu jinou cenu. Byl to on. A může to potvrdit. Bylo to včera, před příspěvkem 33mc.
Úplně narovinu, NIKDY nepíšu nikomu z Čech nebo SK, pokud jej neznám, aby mi dal lepší cenu. Protože takový nejsem, a vždy respektuji to, co mají lidé v popisu aukce, tak stejně postupuji i v mých prodejích. Např. nedávno jsem zaplatil nějakému slovenskému prodeji 6USD za poštu, která došla snad za 3 týdny a poměrně mizerně zabalená. Ale karty byla skvělá, nic se ji nestalo, proč bych to řešil... Vyjdu vstříc někomu, koho znám a nebo je to náš zákazník, ale nevidím jediný důvod, proč bych měl vyhovět někomu, koho vůbec neznám jenom proto, že se narodil 100 km ode mne. Z USA zaplatí dnes každý na ebayi s přehledem 8USD za jednu kartu a neřeší to. A že se ozveš Martine zrovna ty, to mě zaráží. Vzpomeň na nedávnou naší debatu o prodejích na ebayi a srovnáním prodejů na burze nebo v naších shopech...
Krátce k sérii HSHW - jestli se nepletu, a pan Hrbek může pomoci s přesnými čísly, myslím, že jsem měl jsem 100 boxů. 40 pro sebe, 60 na shopu. Nemyslím ale, že se to dá srovnat s tím, co se dělo u OFS Exclusive, protože to, co jsem vybalil z boxů a nebylo 2x, mám doteď ve sbírce. Dost boxů bylo normálně v prodeji. I spousta karet...
Co je ale asi největší rozdíl - nebyl to oficiální produkt pod záštitou OFS, a kdo ho chtěl, ten ho měl, tady bych problém moc neviděl. Ano, pak byl o boxy strašný boj, protože někteří lidé tu sérii objevili později, a boxy už nebyly. Ale to nebyla chyba pana Hrbka ani žádného z prodejců. Tu sérii považuji za jedno z nej, co hašanovi vyšlo a i přestože už ji asi nikdy moc extra nedoplním, nechám si ji nedodělanou.
Sorry za OT.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.