Zajímavosti na Ebay

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavosti na Ebay

Příspěvek od Joffrey_15 »

2008-09 Be A Player Rookie Redemption Bonus #RR332 Alexander Salak
2009-10 Be A Player #224 Alexander Salak RC

takže jsou obě jiný ... všiml jsem si toho u více hráčů ...
Obrázek

Gustavsson50
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Gustavsson50 »

Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

dalo se čekat že se někteří budou snažit na téhle tragédii přiživit :thumbdown: :thumbdown:

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

A ještě ke všemu mi ty podpisovky z druhého odkazu připadají jako falešné, všechny stejnou fixou, všechny stejná tloušťka a tlak, všechny stejný rukopis řekl bych. Hnus.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Po tom, co z vlastní zkušenosti vím, že jsou lidi schopní ukrást vázičku nebo svíčku od urny s desetidenním dítětem, tak se nedivím vůbec ničemu ... *pnch*

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Takovýho blba by si měli všichni bloknout a nic od něj nekupovat ani mu neprodávat.

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

aj keď je názov témy zaujímavosti na ebayi, nedá mi sem hodiť link na asi najvzácnejšiu kartu z tohtoročnej série THE CUP, ktorá sa dá vôbec vytiahnúť.... a vytiahla sa v Nemecku
http://forum.dascardboard.eu/showthread.php?t=29219

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

tom_182 píše:aj keď je názov témy zaujímavosti na ebayi, nedá mi sem hodiť link na asi najvzácnejšiu kartu z tohtoročnej série THE CUP, ktorá sa dá vôbec vytiahnúť.... a vytiahla sa v Nemecku
http://forum.dascardboard.eu/showthread.php?t=29219
karta fakt luxus :thumbup: ale platit bych ji nechtěl :lol:

mixo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixo »

Bondra - 1183 kariet

Obrázek

https://bondra.webnode.sk/

Charon
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Charon »

tie podpisy to je fakt chodia za neskutocne ceny
co sa tyka pravosti aj ja mam napr demitru, nagya, visnovskeho podpisanych tou istou fixou aj s rovnakou hrukou a tieto podla mna nevyzeraju na falzifikaty
zbieram -ponúkajte!!!!!!!
PARKHURST 06-07 AUTOGRAPHS - 44/146
SIGN OF THE TIMES 07-08 - 14
BE A PLAYER 01-02 - 13
PACIFIC EXHIBIT TIME WARP 4/10 + JERSEYS 7/15
+podpisy , memorabilia, sety....

Luksa9
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luksa9 »

ty podpisy jsou originály...
Obrázek

Sbírám hlavně autogramy ..... kartičky jen okrajově :)
http://luksa-autogramy.wbs.cz/

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Ja nevim, zadne karty zesnulych z letecke havarie nekupuji ani neprodavam. Tech prodavajicich bych se ale mozna malinko zastal. Nikdo nikoho nenuti, aby to koupil... Proc Vy, co to kritizujete chodite na Ebay a nechate si vyhledat karty tech mrtvych kluku?! Zajem o ne urcite je a bude a pokud nekdo ma jejich podpisy navic nebo je nechce, tak nevidim duvod, proc by mel byt amoralni, kdyz je prodava? Je to smutne, ale vsichni jednou umreme a aukcni servery jsou plne autogramu zesnulych lidi. To jako, kdyz nekdo prodava podepsanou kartu Maurice Richarda, ktery je mrtvy asi 11 let, tak je lepsi clovek nez ten co prodava Rachunka nebo by se s podpisema mrtvych uz nikdy nemelo kseftovat?

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

jsem zjistila, že i já mám podepsaného Demitru z akce, které se zúčastnil letos ve Starém Městě:
Obrázek
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

zette píše:Ja nevim, zadne karty zesnulych z letecke havarie nekupuji ani neprodavam. Tech prodavajicich bych se ale mozna malinko zastal. Nikdo nikoho nenuti, aby to koupil... Proc Vy, co to kritizujete chodite na Ebay a nechate si vyhledat karty tech mrtvych kluku?! Zajem o ne urcite je a bude a pokud nekdo ma jejich podpisy navic nebo je nechce, tak nevidim duvod, proc by mel byt amoralni, kdyz je prodava? Je to smutne, ale vsichni jednou umreme a aukcni servery jsou plne autogramu zesnulych lidi. To jako, kdyz nekdo prodava podepsanou kartu Maurice Richarda, ktery je mrtvy asi 11 let, tak je lepsi clovek nez ten co prodava Rachunka nebo by se s podpisema mrtvych uz nikdy nemelo kseftovat?
M.Richard nezemřel tragickou smrtí, nýbrž jako uctívaná legenda kanadského hokeje,v kruhu svých blízkých.
Ti tři kluci toho ještě mohli spoustu dokázat a hlavně prožít.
A co se týká toho tvého důležitého "kšeftu"slušný člověk by měl nějakou dobu počkat

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

A co se týká toho tvého důležitého "kšeftu"slušný člověk by měl nějakou dobu počkat[/quote]

Nevsiml jsem si, ze bych psal neco o dulezitosti kseftu.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

zette píše:A co se týká toho tvého důležitého "kšeftu"slušný člověk by měl nějakou dobu počkat

Nevsiml jsem si, ze bych psal neco o dulezitosti kseftu.[/quote]
Mám pocit že si všímáš jenom toho čeho chceš

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Zette, jestli ti nepřijde amorální prodávat ručně podepsané base karty těch zemřelých hráčů od 20 do 60 usd BIN, tak mi tě je docela líto. Promiň a nějak mi nepřijde, že by se jednalo pouze o nepotřebné karty. Nějak se s nima totiž od středy roztrhl pytel. Navíc to jsou karty, které by se za normální situace neprodali ani za 99 centů. Prostě jedná se o klasický bussiness se smrtí. Samozřejmě, že nikdo nikoho nenutí, aby tyhle karty kupoval, ale lidi chtějí mít prostě třeba vzpomínku na toho hráče v podobě autogramu. Za to já bych je určitě neodsuzoval. Mít takové karty já, tak si třeba jednu nechám a zbytek rozešlu lidem na fóru bezplatně. Hyenismus je něco, co se mi hodně příčí.

A myslím, že to srovnání s Mauricem Richardem je taky trochu mimo. Richard byl jedna z největších hvězd NHL a Montrealu. A kdyby se jeho karty začaly prodávat hned v den jeho smrti, tak bych na to koukal úplně stejně jako teď na Rachůnka, Vašíčka, Demitru no Saleie. Zatímco tihle kluci byl sice špička evropského hokeje, ale v NHL nijak nezklamali ale ani nijak nezazářili. Jedná se jenom a pouze o to, že uhořeli v nějakém letadle - bohužel. Nemám problém s tím, aby se prodávaly podpisy lidí, co zemřeli. Ale každý by mohl mít aspoň špetku úcty a dělat to s nějakým časovém odstupem. To by ale potom z toho neměl takový profit, že jo?

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Tak cenu karet jsem neresil. Pokud pises 20-60 dolaru, tak to je mimo. Pokud vezmes v potaz ceny podepsanych karet zemrelych hracu, tak se moc nelisi od cen hracu zivych ( Worsley, Zholtoks, Chiasson, Martin... ). Pak jsou ti lidi skutecni magori, kdyz se snazi podepsanou kartu Rachunka udat za treba 40 usd. Jestli ho da nekdo od koruny nebo par centu si myslim neni zadny zlocin. Jde mi jen o princip, kdo je ve sbirce chce, sezene si je drive ci pozdeji.

Cela situace ohledne te tragedie je hroziva a kazdy uhel pohledu je desivy. Proc ale nekoho osocovat hyenou, kdyz prodava v sekci sberatelstvi neco, co se nabizi 365 dni v roce- byt jsou bohuzel mrtvi. Taky nechapu, proc v teto sekci da smiesek fotku podepsane karty Demitry..., jak muze mit nekdo doma kartu a divat se na ni, kterou chcete vyrobit na pocest jejich pamatce... Nechapu, ale neosocuji. Taky mi to neprijde uplne spravne to nabizet zrovna ted, proc ale ti lide, co je kritizuji ta jmena vyhledavaji?

Veteran- to stejne bych mohl napsat i o Tobe, ze vidis jen to co chces.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Abych to ze sve strany uzavrel, tak pochopitelne mate pravdu, ze to neni prilis vhodne. Na druhou stranu, ty aukce muzete stejne dobre prehlednout jako prodavane pomackane proset-ky za deset korun:-). Jsem tolerantni clovek a pokud nekdo svym chovanim nikoho neobtezuje ci neposkozuje, tak ho necham byt. Jen jsem chtel poukazat na urcite Mirky Dusiny, kteri radi moralizuji a vidi vse jen bud cerne ci bile...

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

zette píše:Tak cenu karet jsem neresil. Pokud pises 20-60 dolaru, tak to je mimo. Pokud vezmes v potaz ceny podepsanych karet zemrelych hracu, tak se moc nelisi od cen hracu zivych ( Worsley, Zholtoks, Chiasson, Martin... ). Pak jsou ti lidi skutecni magori, kdyz se snazi podepsanou kartu Rachunka udat za treba 40 usd. Jestli ho da nekdo od koruny nebo par centu si myslim neni zadny zlocin. Jde mi jen o princip, kdo je ve sbirce chce, sezene si je drive ci pozdeji.

Cela situace ohledne te tragedie je hroziva a kazdy uhel pohledu je desivy. Proc ale nekoho osocovat hyenou, kdyz prodava v sekci sberatelstvi neco, co se nabizi 365 dni v roce- byt jsou bohuzel mrtvi. Taky nechapu, proc v teto sekci da smiesek fotku podepsane karty Demitry..., jak muze mit nekdo doma kartu a divat se na ni, kterou chcete vyrobit na pocest jejich pamatce... Nechapu, ale neosocuji. Taky mi to neprijde uplne spravne to nabizet zrovna ted, proc ale ti lide, co je kritizuji ta jmena vyhledavaji?

Veteran- to stejne bych mohl napsat i o Tobe, ze vidis jen to co chces.
K tomu můžu říci jen to žes nám tady Dlouhé Bidlo opravdu chyběl

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“