Svatá pravda Michale, to jsem opravdu nemohl tušit že někoho napadne taková kravina, ale jakmile se to objevilo tady na foru, tak jsem to hned začal řešit. během chvilky jsem se dozvěděl jméno prodejce, ten kartu hned stáhl s prodeje a poslal omluvný email s vysvětlením že kartu také od někoho koupilMichal píše:Přesně, mně spíš šlo o to, že výrobce už pak ,,nemůže" za to, ke komu se ty karty dostanou a co s nimi bude dělat. Stejně jako p.Hrbek asi nečekal, že to někdo bude prodávat za 3 000, p.Míček nemohl tušit, že jeho fan karty pro pár lidí/známých někdo vystaví na eBayi a je nefér ho za to soudit.Staal píše:Me je treba celkem jedno kdo ty karty vyrabi, neresim home made karty v ramci fora, ale pokud vim, p.Micek neni z Prahy. Chci jen poukazat na to, ze je spise nekdo mistni z fora prodava. A dle nicku ( snad se nikoho nedotknu) to je nekdo, kdo treba resi licenci u Grandeho home karet.

jinak k PM kartám - každý ať si dělá co chce, v konečném důsledku bude vždy odpovědný právě ten překupník, který kartu prodává dál.
mluvil jsem s kamarádem který si PM karty také koupil sobě do sbírky a ten mi řekl že ho pan Míček výslovně žádal aby karty dál neprodával, hlavně ne na Aukru.