S tím negativem - to je dobře, že ti aspoň napsali

- já určitě 8 emailů a nic, vzdal jsem to, tak mám hold dva negativy od jednoho zakomplexovanýho amíka...
Jinak naprostý souhlas. Moje karty si prohlíží méně a méně lidí, ale platím stále více a více.
A ten Global shipping program - ještě nemám zkušenost, ani osobní, ani z doslechu. Ale velice silně pochybuji, protože znám velice dobře naše celníky:-)) - že je zajímá to, že zaplatíme v USA za to, aby oni tady nevybrali nic. Jsem přesvědčen, že kdyby se jakákoliv taková zásilka dostala celníkům do ruky, proclí ji jako každou jinou. Logicky. Nás přece nezajímají pravidla či zákony USA, máme vlastní (neřešme raději jaké...). Nicméně, dovozní limit je jasný - 22EUR. A já jsem přesvědčen, že i na tyhle zásilky časem dojde. Až na ně celníky někdo upozorní. Navíc si myslím, že ty poplatky vyjdou v mnoha případech snad ještě mnohem hůře, než clo, dph a poplatek pošty...
Mimochodem, jakmile to u nějakého Hašana vidím, okamžitě jdu pryč. Ano si to nedávám do watch listu...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.