Zajímavosti na Ebay

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavosti na Ebay

Příspěvek od TwentyTwo »

Tak když už jsem píšu :)

http://www.ebay.com/itm/2011-12-Crown-R ... 5af24e3939

Ani jsem nevěděl, že jsou verze 1/1 ale tato je pěkně upatlaná :thumbdown:

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

tyhle karty se taky moc nevidej
kdyby nahodou nekdo bral dejte echo svez bych se
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ir ... _sacat=216
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

to je luxus...paradni karta a pekna fotka ..

http://www.ebay.com/itm/SP-Authentic-Ma ... 5377355%26
Patrik Eliáš - 1 275ks

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Mám poměrně velkou zajímavost na ebayi. Závažná věc. Uživatel 33mc mě upozornil, že nevidí moje karty a já nemůžu vidět jeho. Tak jsem zjistil, že to tak je. Dnes koukám na statistiku zobrazení mých karet a Toews 1/1 má 21 shlédnutí za 5 dnů, což je samozřejmě nesmysl. Tak ho jdu hledat a on na ebayi "není" - tak hledám na ebay.uk a on tam je. Pokud si ale zadáte stejné hledání na ebay.com a ebay.uk, na .com ho neuvidíte. Pokud si na beji najdete uživatele, tak jeho karty uvidíte, ale nenajdete je ve fulltextu - což samozřejmě hledá každý. Problém by měli mít všichni od nás, možná z Evropy, netuším. Pro zajímavost, přes mobil to najde vše. Haškovo statistiky na beji jsou přes mobil přes 4000 items a na pc 3300 items. Tedy 700 předmětů člověk vůbec přes pc nevidí. Na ebay jsme hned psali 33mc i já, ale bylo by dobré, kdybyste tam napsali i jiní. Za prvé nevidíte vše (těžko odhadovat co a od koho...) a za druhé, když prodáváte, jste strašně znevýhodněni. Ebay dělá prakticky každý měsíc nějakou změnu, ale podle mě je většina změn na vyliž prd-l. Cokoliv změní, půl roku nefunguje. Kreténi, hlavně ta domluva s nimi. Samozřejmě jde o moje poslední vystavení tam, dokud to nedají do kupy.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

mixo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixo »

Na mobile je pri vyhladavani moznost "search other countries", pravdepodobne preto tam najde viac kariet ako na pc. Neviem ale ci sa podobna moznost da zaskrtnut aj pri vyhladavani cez pc.
Bondra - 1183 kariet

Obrázek

https://bondra.webnode.sk/

svatos40
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od svatos40 »

Pavliku to co pises sa stava aj mne.. Odkedy zaviedli ten Global Shipping program tak asi musis zaznacit kam vsade to posielas a podla toho to asi aj zobrazuje.. To je moj dohad. Lebo raz som to nedal a takisto mi to nezobrazovalo.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

já tam dávám vždy worldwide. Tak nevím, ale raději se podívám, díky.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

svatos40
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od svatos40 »

No prave aj ja davam Worldwide, a hlavne rusi mi pisali ze ci to mam schvalne ze len do USA alebo posielam vsade..

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

No ale co s tím teda? Mně to s**e, pořád zdražují poplatky, ale služby horší a horší. Nám nešlo snad 3 měsíce vytisknout adresní štítky...

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

Ja tedy nevim, ale podle me to tak je na ebay uz dlouho. A proto kdyz neco hledam tak navstevuji ebay.com, .ca, .de a tak dale :)

Black_End
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Black_End »

Takto to tam fakt funguje uz dlho, prave preto som sa registroval priamo na eBay.com, lebo to aj upozornovalo, ze ak budem trebars na .co.uk ci .de, tak je mozne, ze mi nebude mozne vidiet vsetky veci na eBay.com
ZBIERAM:
WAYNE GRETZKY: 1125 - PATRICK ROY: 952 - JOE SAKIC: 1462 - MARTIN BRODEUR: 616
MARIO LEMIEUX: 383 - PETER BONDRA: 258 - JOZEF STUMPEL: 79

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

samozřejmě mám účet na ebay.com... účet jsem měl v době, kdy ještě cz a pod. stupidity nebyly. Ale tady je ten problém jiný. jsem na ebay com a ostatní češi to na ebay com nevidí...

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Dočasně přerušuju svou neúčast zde na foru, protože bych se rád vyjádřil k tématu eBay :

To, co se v posledních měsících děje na tomto aukčním portálu je do nebe volající !
Neustále se zvyšující provize za prodej, nemožnost jakéhokoliv dovolání se svých práv z pozice prodejce, v podstatě
nereálná možnost přijmout platbu jinak než přes Paypal ( který ovšem také patří eBayi ) a spousta dalších a dalších "maličkostí"... Jejich hlavní motto - všechny nákupy jsou pojištěné - je taky pro prodejce k ničemu - v případě ztráty zásilky Vám obstaví částku inkasovanou za prodej z Paypal účtu - tedy pokud ji tam pořád máte - pokud ne, dojde k blokaci celého Paypal účtu, což určitě ocení všichni Ti, kteří z něj pak potřebujou platit...
A zkuste si třeba stěžovat, že jste neprávem jako prodejci dostali negativní feedback - geniální reakce eBaye - dohodněte se sami s kupujícím, ať Vám negativ odstraní !! Což v tom okamžiku už jde pochopitelně celkem těžko..
A poslední výkřik eBay módy ? GLOBAL SHIPPING PROGRAM ??? To vymyslel bud nekdo na drogach, nebo nekdo, kdo právě prestal fetovat..
Jsem schopen pochopit, že u drahých věcí zaplatím veškeré poplatky jako dovozní clo, DPH atd. ihned a pak už to tady
nemusím řešit s celníkama ( alespoň doufám, že to tak je - nejsem sebevrah, tudíž jsem to ještě nezkoušel ), ale :
Proč je tohle nastaveno i u věcí za 99 centů, které žádným poplatkům nepodléhají ?????? A hlavně - proč se do tohoto výmyslu připojují prodejci, kteří takovou věc prodávají ? Nevěřím tomu, že někoho osloví koupit věc za 99 centů a pak si připlatit cca 20 + 5 USD navíc....
A jako finální bonbonek pak to, co je tady zminovano výše - moje aukce nevidí na ebay.com ve fulltextovem vyhledavani nikdo z Cech ani ze Slovenska...
Podle meho jen dalsi obrazek toho, jak lze krasne tezit z monopolu - tomu muze konkurovat uz jen Ceska posta...

Tak - a ted opet vstupuju do neprispivaci faze....

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Á škoda už jsem se těšil na velký návrat :lol:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

S tím negativem - to je dobře, že ti aspoň napsali - já určitě 8 emailů a nic, vzdal jsem to, tak mám hold dva negativy od jednoho zakomplexovanýho amíka...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

S tím negativem - to je dobře, že ti aspoň napsali :) - já určitě 8 emailů a nic, vzdal jsem to, tak mám hold dva negativy od jednoho zakomplexovanýho amíka...
Jinak naprostý souhlas. Moje karty si prohlíží méně a méně lidí, ale platím stále více a více.
A ten Global shipping program - ještě nemám zkušenost, ani osobní, ani z doslechu. Ale velice silně pochybuji, protože znám velice dobře naše celníky:-)) - že je zajímá to, že zaplatíme v USA za to, aby oni tady nevybrali nic. Jsem přesvědčen, že kdyby se jakákoliv taková zásilka dostala celníkům do ruky, proclí ji jako každou jinou. Logicky. Nás přece nezajímají pravidla či zákony USA, máme vlastní (neřešme raději jaké...). Nicméně, dovozní limit je jasný - 22EUR. A já jsem přesvědčen, že i na tyhle zásilky časem dojde. Až na ně celníky někdo upozorní. Navíc si myslím, že ty poplatky vyjdou v mnoha případech snad ještě mnohem hůře, než clo, dph a poplatek pošty...
Mimochodem, jakmile to u nějakého Hašana vidím, okamžitě jdu pryč. Ano si to nedávám do watch listu...

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Prodejce je z české republiky, takže by neměl být problém se zasíláním ;)

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

tak ty priting platy sou strasny..milion druhu a stejne si rikaj ze karta je 1/1 ,tak kurna kdyz je jedna ,tak je snad jedna a nee 4 druhy...strasny..akorat to stoji prachy a nic moc..

ale tuta je luxus

http://www.ebay.com/itm/ALEXANDER-OVECH ... 8429856%26

a tahle se taky mrte vydarila !!!pekne ceska dvojcka !!

http://www.ebay.com/itm/09-10-THE-CUP-T ... 7403359%26
Patrik Eliáš - 1 275ks

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Freddy ale ona je vždycky jen jedna. Jen k natisknutí jednoho obrazce potřebuješ 4 základní cmykové barvy.
CMYK Cyan(modrá), Magenta(červená), Yelow(žlutá) a Kontra(černá). Výsledkem je barevná fotka. A z druhé strany karty to samé. Takže ve finále potřebuješ na jednu oboustrannou kartu 8 kovolistů. Tedy jak tu vždy píšete plechů. On je to tedy hliník ale to už je jedno :-D
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“