Dave, ale to je normální. Máme dodavatele (ne v kartách), kde vidím do skladu a taky máme v nabídce dodání "jeho zboží" do 72 hodin. Protože víme, že to stihneme dopravit k zákazníkovi. Ale to nejsou karty s limitem, jsou to sudy, které vypadají všechny stejně:-). Myslím, že je to v každé branži běžný. Navíc, my pracujeme v oboru, kde nelze držet vše skladem ani náhodou, i přestože máme těch položek strašně moc.DaveBrownsound píše:Takhle podobně na aukru prodávají lidi věci z Číny. Nechají si zaplatit a pak jen provedou objednávku třeba z DX a balík pak jde z Číny rovnou za novým majitelem. Je to sice třeba 2x dražší, než kdyby si to člověk objednal sám, pokud by ten web znal, ale evidentně to funguje... Asi to odkoukal.
Tohle není jeho první perla, takže já osobně si ho už dávám na blacklist. Číst takový žvásty už není ani k zasmání...pavelbart píše:dj4u to rozsvítil...
Tohle nejsou karty, ale levná elektronika jako různý "vychytávky" do USB, kabely apod. Ti, co to tam prodávají, podle mě žádný obchod nemají, prostě využívají toho, že znají levný e-shop z Číny, kde je shipping zdarma a na aukru to vydávají za své. Za pár kliknutí prodají něco, co není jejich na úkor těch (teď to nemyslím nijak pohoršeně), kteří neumí dobře hledat na netu. Evidentně to funguje, nijak mě to nervy netrhá, ale myslím si o tom své a dělat bych to nechtěl.pavelbart píše:Dave, ale to je normální. Máme dodavatele (ne v kartách), kde vidím do skladu a taky máme v nabídce dodání "jeho zboží" do 72 hodin. Protože víme, že to stihneme dopravit k zákazníkovi. Ale to nejsou karty s limitem, jsou to sudy, které vypadají všechny stejně:-). Myslím, že je to v každé branži běžný. Navíc, my pracujeme v oboru, kde nelze držet vše skladem ani náhodou, i přestože máme těch položek strašně moc.DaveBrownsound píše:Takhle podobně na aukru prodávají lidi věci z Číny. Nechají si zaplatit a pak jen provedou objednávku třeba z DX a balík pak jde z Číny rovnou za novým majitelem. Je to sice třeba 2x dražší, než kdyby si to člověk objednal sám, pokud by ten web znal, ale evidentně to funguje... Asi to odkoukal.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host