Zajímavosti na Ebay

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Re: Zajímavosti na Ebay

Příspěvek od freddy-NJD26 »

tak tuto je pecicka ...THE CUP a pekny hozeny logo REEBOOK

http://www.ebay.com/itm/Zetterberg-CUP- ... 6358921%26
Patrik Eliáš - 1 275ks

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Moc hezkej kousek.

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

cc048 píše:myslíte si, že je možný aby se s váma někdo z fóra na ebayi "přetahoval" o karty(jde o karty 1-2usd, který při jeho počtu karet musí dávno mít, tudíž jen to jen obyčejnej kšeftař a žádnej sběratel) vy mu potom napíšete, jestli by si to přihazování nemohl odpustit, protože vždy jen přihodí do 1,75 a já mám tak každou kartu místo 1usd za 2usd.. on vám na to odpoví, že se s mýma iniciálama, který jsem mu dal vůbec nepřehazoval, tak mu pošlu odkazy, že jako nevím co si vymýšlí a on mi hned další den zvedne cenu na další kartě... myslíte si že je tohodle někdo schopnej? seznamte se s JJ68.. panebože co to je za člověka... :?
Vždycky a všude je taková ,,perla", co zadělává okolí, blbý je, že na to doplácí tvoje peněženka...
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

JJ68
Legenda
Legenda

Příspěvek od JJ68 »

Michal píše:
cc048 píše:myslíte si, že je možný aby se s váma někdo z fóra na ebayi "přetahoval" o karty(jde o karty 1-2usd, který při jeho počtu karet musí dávno mít, tudíž jen to jen obyčejnej kšeftař a žádnej sběratel) vy mu potom napíšete, jestli by si to přihazování nemohl odpustit, protože vždy jen přihodí do 1,75 a já mám tak každou kartu místo 1usd za 2usd.. on vám na to odpoví, že se s mýma iniciálama, který jsem mu dal vůbec nepřehazoval, tak mu pošlu odkazy, že jako nevím co si vymýšlí a on mi hned další den zvedne cenu na další kartě... myslíte si že je tohodle někdo schopnej? seznamte se s JJ68.. panebože co to je za člověka... :?
Vždycky a všude je taková ,,perla", co zadělává okolí, blbý je, že na to doplácí tvoje peněženka...
To jste už trochu přehnali vy dva soudruzi , jeden napíše nějaký nesmysl a druhý neví o co jde , ale hned si přisadí , kolik je vám let , tedˇ jste se opravdu ukázali v pravým světle , jako když tam má prodejce cca 10 karet Jágra , já si vyhraju 4 karty protože mám verze Topps a O-Pee-Chee mě chybí a cc048 nevyhraje všech 10 karet , ale taky asi jenom 4 nebo 5 karet tak hned tady někoho napadne , fakticky ubohost a jako si myslíš že ti budu zvedat o 0.50 centů karty abys je měl dražší , myslíš že nemám nic jiného na práci než hlídat tvoje příhozy a pak na ně nahazovat , na to musel přijít jedině nějaký vysoce inteligentní člověk ....

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Tady bude asi veselo *pnch* *rfl* !!!!!! Ale viděl bych to na normální souboj o karty! Holt se to sešlo na koelgy z čech se stejným zájmem sbírky! S tím se nadá nic dělat! Hoši, hlavně klídek.... *drink* *drink* .....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

JJ68
Legenda
Legenda

Příspěvek od JJ68 »

Maurice Richard píše:Tady bude asi veselo *pnch* *rfl* !!!!!! Ale viděl bych to na normální souboj o karty! Holt se to sešlo na koelgy z čech se stejným zájmem sbírky! S tím se nadá nic dělat! Hoši, hlavně klídek.... *drink* *drink* .....
Ale víš co jako , já už do karet za těch cca 28 let narval snad 1,5 mega možná i víc a to už nikdo nikdy nezpočítá a potom tě tady někdo napadne že mu navyšuješ karty o 0.50 - 0.75 centů , to už je fakt vrchol co se tady děje a jak ti jeden ,, sběratel / člověk" zkazí celý den . *bang* *bang*

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Bohužel tu byl další nahlášený příspěvek. Já bych prosil uživatele cc048, aby zde neurážel jiné uživatele. Celá věc se přece dala napsat úplně stejně bez té poslední věty. Fakt mi nevadí, když někdo ve špásu použije sprosté slovo. V některých případech se to dokonce hodí. Ale abysme si tu častovali urážkami, tak tomu říkám ne.

Nic mazat nebudu a rozhodl jsem se příspěvky editovat. Když příspěvky smažu, tak bude obviněn ze zaujatosti z jedné strany, když ho nesmažu, tak z druhé strany.

Nebráním žádné diskuzi, ale prosím, aby byla v mezích slušnosti.

Díky!

Honza

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

freddy-NJD26 píše:a des do jednoho aspon kidde :) ?? ty canuscks sou ale fakt pekny dresy,nikdy sem si jich nak nevsimal...ale sou fakt pekny ,pekne na nich hrajou ty barvy ...takovej pavlik bureuu by nebyl spatnej :lol:
Dres je to pekny ale za issued dres je to celkem dost penez...

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

kidder píše:Tady se prodavaji dva krasne dresiky..
Nejaky Polasek - ten urcite neni hrany, neodehral za Canucks ani zapas takze je Issued.
http://www.ebay.com/itm/Vancouver-Canuc ... 3f2134db9b
Pro upřesnění to je Libor Polášek, bývalý hráč Vítkovic, Slavie, Plzně nebo Opavy a aktuálně šéf HC Kopřivnice (hrají krajský přebor, dříve tradiční tým II.ligy) ... hrával za Hamilton Canucks v AHL (dresy stejné jako tento Vancouverský jen s číslem 15). Nikdo jej skoro nezná, ale Libor byl v dvaadevadesátém draftován v prvním kole ze 21.místa (http://www.eliteprospects.com/draft.php?year=1992). Jenže pak se do NHL nikdy nepodíval, škoda :roll: Ve vítkách to docela řezal, na stadionu se mu fandilo "Eric Lindros Polášek" :lol:

Tady je jeho kartička za Hamilton:
Obrázek
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

DZOU12
Opora
Opora

Příspěvek od DZOU12 »

Som zvedavy na kolko sa vysplha Shield Gaborika.
http://www.ebay.com/itm/11-12-The-Cup-1 ... 589abd92ff

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Pěknej Shield Gaborika/Stepan, musím šetřit, škoda :(
V listopadu bych do něj možná šel, ale dal bych max. 300 i s poštou, tak jsem také zvědavý, nakolik se vyšplhá teď před sezonou :?:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Vzhledem k prodejci tipuju, že to sláva nebude. Určitě ne zdaleka jako redemption Neuvyho s Vokym.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

cc048
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od cc048 »

1) vžádném případě nejde o obyčejné přehazování.. vyzdvyhuji především naprostej ignore a vymýšlení si od tohoto uživatele
2) jestli si někdo myslíte, že to sem píšu na základě jedné zkušenosti a afektu, tak nemějte strach.. tohle nebylo poprvé
3) JJ68: opravdu mě nezajíma, kolik si dal do karet, chvástat se běž někam jinam.. ale můžeš nám napsat, kolik si vydělal na překupnictví s kartama..
4) ta poslední věta byla jedna z těch nejmilosrdnějších.. chtěl jsem být relativně slušnej :)

více už tady spamovat ohledně toho tématu nebudu, udělejte si každej obrázek sami..
MOST WANTED: Chance liga 18-19 - Matouš Venkrbec 1of1 (Prostějov)
MVP 2017-18 Richard Panik #63 puzzle back(Jágr)
Jaromír Jágr
Limited 12/13 winners AUTO

celý wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 98#p249298

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

Uphon píše: Pro upřesnění to je Libor Polášek, bývalý hráč Vítkovic, Slavie, Plzně nebo Opavy a aktuálně šéf HC Kopřivnice (hrají krajský přebor, dříve tradiční tým II.ligy) ... hrával za Hamilton Canucks v AHL (dresy stejné jako tento Vancouverský jen s číslem 15). Nikdo jej skoro nezná, ale Libor byl v dvaadevadesátém draftován v prvním kole ze 21.místa (http://www.eliteprospects.com/draft.php?year=1992). Jenže pak se do NHL nikdy nepodíval, škoda :roll: Ve vítkách to docela řezal, na stadionu se mu fandilo "Eric Lindros Polášek" :lol:
Taky jsem o nem neco cetl. Pise tam ze kdyz ve Vancouveru reknete jeho jmeno tak se o nem kazdej rozkeca...coz se mi moc nezda a je divne ze se neprosadil. Kazdopadne je to issued dres ci z pripravnych zapasu :) Ale je paradni :)

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Tak co. Kdo do toho jde??? Pavle? Je to tak na prodej auta. *lgh* Ale stála by za to.
http://www.ebay.com/itm/2012-13-Sp-Game ... 27cef3f3d2
Obrázek

cc048
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od cc048 »

rmiller do ní určitě půjde :D
MOST WANTED: Chance liga 18-19 - Matouš Venkrbec 1of1 (Prostějov)
MVP 2017-18 Richard Panik #63 puzzle back(Jágr)
Jaromír Jágr
Limited 12/13 winners AUTO

celý wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 98#p249298

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Ta je teda hustá a myslím, že by se hodila více lidem ... třeba millerovi ;) ... ale vážně, fakt pecka :thumbup:
edit - koukám, že nejsem sám, kdo má podobné asociace

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Tak to je jedna z nejhezčích karet co jsem poslední dobou viděl :o
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

chaosak
Veterán
Veterán

Příspěvek od chaosak »

superman66 píše:Tak to je jedna z nejhezčích karet co jsem poslední dobou viděl :o
naprostý souhlas

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Felipe píše:Tak co. Kdo do toho jde??? Pavle? Je to tak na prodej auta. *lgh* Ale stála by za to.
http://www.ebay.com/itm/2012-13-Sp-Game ... 27cef3f3d2
Uf,ještě že na ní není Richter

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“