Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto
Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto
V popisu aukce má jako místo uvedeno Jílové u Děčína. Tady na fóru je celkem velká skupina lidí z tohoto koutu republiky (dokonce jeden přímo ze stejnýho města, čímž ale na nikoho samozřejmě neukazuji). V komentářích jsem koukal že má jeden i od mauricerichard, tak jestli je to ten zdejší člen co používá stejný nick, tak by mohl vědět. Dál tam pak jsou celkem známí prodejci z aukra jako kozer, jm61, kacafarka,... Takže zjistit toho člověka by neměl být těžký úkol.
-
- Legenda
díky moc, už na to jdu 

Je to hnus prodávat takovou kartu a snažit se na tom vydělat
Jinak pokud nikdo nebude znát toho prodejce, tak stačí investovat kilo, zakoupit nejlevnější položku od něj a adresa je hned na světě...

Jinak pokud nikdo nebude znát toho prodejce, tak stačí investovat kilo, zakoupit nejlevnější položku od něj a adresa je hned na světě...
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !

-
- Veterán
taky mám tuhle kartu doma a je to fakt hnus člověk až žasne co je to za hyjenu
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem tuto kartu dostal na burze, ale tohle je hnus a se sběratelstvím to nemá nic společného.
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ajaj
Kazdopadne, pokud to neni nejak proti pravidlum, rad bych, pokud se nekdo dozvi kdo to je, aby sem napsal jmeno/nick pokud je z fora. Fakt by to nejenom me zajimalo kdo tohle muze udelat.

Tak třeba jí opravdu koupil draze. V ČR je hodně lidí, který by mu ji nadělilo klidně za 1500, 2000,- Kč. Takže i on by měl mít určitě prostor na reakci. Pokud to ale je někdo, kdo ji dostal gratis na burze nebo třeba i od nás (jestli se nepletu, pak Hrbek nám jich tenkrát dal snad 50, 100 - nepamatujete pane Hrbku?), tak je to hnus. My je skutečně poctivě rozdávali zadarmo a lidi za ní tenkrát strašně moc děkovali.
No jméno by mě taky zajímalo, ale tipuju, že to bude nějaký mladík.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Legenda
Tak aukce byla ukončena(zrušena?)smiesek píše:Marek, Rachůnek, Vašíček - Jaroslavl - 7.9.2011
http://aukro.cz/marek-rachunek-vasicek- ... 87640.html < jejda
ještě by to chtělo omluvu
-
- Legenda
nechal jsem jich tenkrát vyrobit 700 kusů a každý gramotný člověk si vzadu mohl přečíst že tato karta není určena k prodeji.pavelbart píše:Tak třeba jí opravdu koupil draze. V ČR je hodně lidí, který by mu ji nadělilo klidně za 1500, 2000,- Kč. Takže i on by měl mít určitě prostor na reakci. Pokud to ale je někdo, kdo ji dostal gratis na burze nebo třeba i od nás (jestli se nepletu, pak Hrbek nám jich tenkrát dal snad 50, 100 - nepamatujete pane Hrbku?), tak je to hnus. My je skutečně poctivě rozdávali zadarmo a lidi za ní tenkrát strašně moc děkovali.
možná by nám uživatelé z Jílového nebo přímo z Děčína mohli říci co je to za pitomce
já bych naopak tipoval že to bude někdo starší, jelikož tam má na aukru na prodej samé legendy...pavelbart píše:tipuju, že to bude nějaký mladík.

- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Adresu mám, hodila se mi "bohužel" jedna karta z RNE a taky jsem byl trochu zvědavej, takže jméno je na světě, jinak se divim, že karty RNE jsou za 100 a doporučená pošta zdarma 

Zajímalo by mě, jestli ho znám... Můžu znát to jméno,prosím? 

- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
DzEjDy píše:V popisu aukce má jako místo uvedeno Jílové u Děčína. Tady na fóru je celkem velká skupina lidí z tohoto koutu republiky (dokonce jeden přímo ze stejnýho města, čímž ale na nikoho samozřejmě neukazuji). V komentářích jsem koukal že má jeden i od mauricerichard, tak jestli je to ten zdejší člen co používá stejný nick, tak by mohl vědět. Dál tam pak jsou celkem známí prodejci z aukra jako kozer, jm61, kacafarka,... Takže zjistit toho člověka by neměl být těžký úkol.
Dámy a pánové, na Aukru mám jiný nick než mám tady, to prohlašuji upřímně! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

-
- Legenda
tak prodejce mě poslal email s obsáhlou omluvou ve které zmiňuje svou nevědomost a omlouvá se i celé komunitě sběratelů.
údajně tu kartu koupil od někoho za 1500,-, proto jsem ho požádal o jméno toho "obchodníka"
jsem zvědavý jak se to celé vyvrbí
údajně tu kartu koupil od někoho za 1500,-, proto jsem ho požádal o jméno toho "obchodníka"
jsem zvědavý jak se to celé vyvrbí
- superman66
- Legenda
Tak třeba se to takto vysvětlí.. stejně mi to ale nevoní, info o neprodejnosti je tam jasné a i pokud někomu naletěl není důvod to hodin na aukro za dvojnásobek 

Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Neverim tomu, ze to koupil a jeste za takovou palku.
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:

* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet

" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Přesně tak, i kdyby to za 1500 koupil, tak ale za 3000 prodával, takže to není omluva. A jak už několikrát bylo napsáno, zezadu je tučně uvedeno, že karta není určená k prodeji.
-
- Veterán
taky tomu nevěřím přesně jak píše Superman na kartě je jasně napsano že není určena k prodeji