v náhledech vydíte ukázku řadových karet a podpisovek,díky za Vaše názory,mějte se Hrbek

omlouvám se ale Tomajko není.redcraft píše:má kartu i trenér Jan Tomajko ?
jsme se zástupci klubu domluveni na příští rok, na kartách oslav 20 výročí titulu,a k tomu i setík legend olomouckého hokejehokej399 píše:Jako rodileho Olomoucaka mne ta serie potesila.Jenom jsem se chtel zeptat jestli vyjdou i karty z ery Blazek,Cagas,Latal,Konecny kdyz vyhrali titul nebo i z drivejsi Jurka,Polach ,Hudler starsi?
Dekuji to si nenecham ujit.Veteran fans hcs píše:jsme se zástupci klubu domluveni na příští rok, na kartách oslav 20 výročí titulu,a k tomu i setík legend olomouckého hokejehokej399 píše:Jako rodileho Olomoucaka mne ta serie potesila.Jenom jsem se chtel zeptat jestli vyjdou i karty z ery Blazek,Cagas,Latal,Konecny kdyz vyhrali titul nebo i z drivejsi Jurka,Polach ,Hudler starsi?
nevadí, já si počkám, on určitě bude za rok v tom setíku legend společně s Ondřejem Kratěnou a Michalem BrošemVeteran fans hcs píše:omlouvám se ale Tomajko není.redcraft píše:má kartu i trenér Jan Tomajko ?
u této mini serie se karty s logem zatím nevyráběly.SECERES píše:Další nadherná serii chci se zeptat jestli vyšlo zase nějake kompletní jersey logo jako mostu?
A jestli neplanujete nějakou serii česchým talentů -Mrazek,Jaškin , Machovsky , batrošak , Hertl atd....
třeba se jednou někdo znich slušně prosadí a bylo by super je mít na nějake nadherné kartě z vaší dílny
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host