Já vím, že s tím nikdo z nás nic neudělá, ale zisk převažuje nad sběratelstvím. Bohužel. Ale já si to znechutit nenechám.
Samozřejmě neházím všechny do jednoho pytle

A to nemůže ta skupina miliardářů místo kartičky koupit nějakého hráče pro svůj klub ?DaveBrownsound píše: ↑stř 14. zář 2022 17:34:59Ja myslim, ze sberatele Zlina jsou skupina miliardaru, ktery nerozlisujou stovky od petitisicovek, protoze se muzeme bavit o cenach Jagra, ale ceny zlinskych karet jsou naprosto zcela mimo jejich hodnotu a realitu![]()
Tak teď nevím, jestli je to k smíchu nebo k pláči .....DaveBrownsound píše: ↑čtv 23. úno 2023 12:23:59Na aukru se dnes prodalo UM písmeno "E" Šalého od SportZoo za 20.001 Kč. Přijde to tu někomu normální?![]()
jarse píše: ↑ned 28. kvě 2023 12:53:54Tahle aukce běží teď na Aukro:
https://aukro.cz/hokejova-karta-podpis- ... 7038612286
Karta je homemade a podpis tištěný. Prodejce z mého pohledu záměrně neuvedl tento fakt o kartě v popisu předmětu.
Už se to řeší i na facebookových skupinách .....![]()
To je Chrostikova karta, kterou prodejce úmyslně vydává za originální kartu s originálním podpisem. Tak to vidím já .....BrianLeetch píše: ↑ned 28. kvě 2023 20:46:39Chrostiku neukradl ten design náhodou od tebe? Ty sis dělal takové podpisovky né?
Je to bohužel tak...jarse píše: ↑ned 28. kvě 2023 21:03:31To je Chrostikova karta, kterou prodejce úmyslně vydává za originální kartu s originálním podpisem. Tak to vidím já .....BrianLeetch píše: ↑ned 28. kvě 2023 20:46:39Chrostiku neukradl ten design náhodou od tebe? Ty sis dělal takové podpisovky né?![]()
Možná se i Chrostík u svého designu někde inspiroval...BrianLeetch píše: ↑ned 28. kvě 2023 20:46:39Chrostiku neukradl ten design náhodou od tebe? Ty sis dělal takové podpisovky né?
Ja sa tym ani netajim, je to poupraveny dizajn Panini Private Signings, do ktoreho si robim vlastne karty...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host