Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Příspěvek od Dampa17 »

Díky, ten znám, část ho taky doma mám a ta cena určitě není špatná ;)

barilko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od barilko »

Co rikate na tohle? http://aukro.cz/legendy-tor-superlative ... 40047.html ?

Posledne ji prodejce nabizel za 6500,- pres "kup ted".... nikdo ji nechtel, tak je od korunky s poznamkou "Vyhrazuji si právo, kdykoliv ukončit aukci této karty a obchod neuzavřít !!!"
Sbírám: Tie Domi, Original 6 Toronto
http://tiedomi.webnode.cz/

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To je přesně důvod proč aukro nemusím, na ebayi jsem toto v životě neviděl.
Pokud jde do rizika, že to dá od korunky, musí počítat s možným prodělkem...Ale na druhou stranu - je aspoň fér, že to tam napíše. Karta je to krásná.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

barilko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od barilko »

No ja ji na ebayi videla asi pred mesicem, nerikam ze uplne presne tuhle... Sla bych do ni, ale pokud ji vydrazim a prodejce si rekne, ze za takovou cenu to neda, tak me to bude dost mrzet. Pokud ma predstavu, ze ji proda za 6000... tak o tom dost pochybuju :eh:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Za 6000 je to asi moc, to odpovídá zhruba 280USD (počítám i DPH a dopravu). Nicméně, je to vzácný kousek, kterého se jen tak dočkat nemusíte...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

pavelbart píše:Za 6000 je to asi moc, to odpovídá zhruba 280USD (počítám i DPH a dopravu). Nicméně, je to vzácný kousek, kterého se jen tak dočkat nemusíte...
*lgh* *lgh* Tak tohle není snad ani možný... Toho prodejce znám a tu kartu sem mu kupoval já na ebay asi před 3 měsíci...
A vůbec ho nechápu. On má doma mrtě karet a pořád remcá že sběratelství je na útlumu a že lidi nechtěj za karty platit atd...
Vždycky říká že na aukro už kašle a pak stejně vystaví karty. Nejvíc mě ale štve že o tuhle kartu stál a chtěl jí do sbírky, tak sem mu vyhověl a teď jí prodává :evil: No ale je to jeho věc že jo, každopádně 6 litrů za ní nedal, ale mnohem míň ;)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

barilko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od barilko »

jarosenko píše: *lgh* *lgh* Tak tohle není snad ani možný... Toho prodejce znám a tu kartu sem mu kupoval já na ebay asi před 3 měsíci...
A vůbec ho nechápu. On má doma mrtě karet a pořád remcá že sběratelství je na útlumu a že lidi nechtěj za karty platit atd...
Vždycky říká že na aukro už kašle a pak stejně vystaví karty. Nejvíc mě ale štve že o tuhle kartu stál a chtěl jí do sbírky, tak sem mu vyhověl a teď jí prodává :evil: No ale je to jeho věc že jo, každopádně 6 litrů za ní nedal, ale mnohem míň ;)

No jasny, takze na tom chtel jen vydelat... a zrejme je to i ta karta, kterou jsem na ebayi videla ja... Tim me to stve jeste vic, treba pro me by ta karta mela uplne jinou hodnotu *cry-a*

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

barilko píše:
jarosenko píše: *lgh* *lgh* Tak tohle není snad ani možný... Toho prodejce znám a tu kartu sem mu kupoval já na ebay asi před 3 měsíci...

No jasny, takze na tom chtel jen vydelat... a zrejme je to i ta karta, kterou jsem na ebayi videla ja... Tim me to stve jeste vic, treba pro me by ta karta mela uplne jinou hodnotu *cry-a*
Jasný naprosto tě chápu :-( A kdybych věděl že na tom chce vydělat, tak bych mu jí nekoupil. Myslel jsem, že jí má do sbírky, pač říkal že sbírá legendy. A ty jsi mu už psala?? Kolik seš za ní ochotna dát?? Třeba bych mohl zapracovat a nějako ho ukecat aby jí stáhnul a prodal levněji. Vzhledem k tomu že já vim za kolik jí koupil. Napiš mi když tak na SZ jestli necheš tady :-)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Toho prodejce asi znají tak trošku všichni. Dříve se na foru dost rozebíral. Pamatuji si, že jsem s ním komunikoval, se mnou tedy mluvil naprosto slušně a v klidu, a říkal mi, že aukce nemá rád, že tam nechodí praví sběratelé... Ono to dříve říkalo více lidí, dnes asi všichni pochopili, že to je jinak...Nicméně je to člověk, který má tisíce karet, spíše starších. Párkrát sem si s ním něco psal, kupoval jsem od něj nějaké české brankáře na podpisovkách (tenkrát ještě do sbírky). Pamatuji si, že mu má sbírka nic neříkala, že je spíše zaměřený na ty starší karty. Ani jsem nevěděl, že ještě prodává, tenkrát mi říkal, že se chce zbavit nějakých zásob, kterých má moc.

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

pavelbart píše:Toho prodejce asi znají tak trošku všichni. Dříve se na foru dost rozebíral. Pamatuji si, že jsem s ním komunikoval, se mnou tedy mluvil naprosto slušně a v klidu, a říkal mi, že aukce nemá rád, že tam nechodí praví sběratelé... Ono to dříve říkalo více lidí, dnes asi všichni pochopili, že to je jinak...Nicméně je to člověk, který má tisíce karet, spíše starších. Párkrát sem si s ním něco psal, kupoval jsem od něj nějaké české brankáře na podpisovkách (tenkrát ještě do sbírky). Pamatuji si, že mu má sbírka nic neříkala, že je spíše zaměřený na ty starší karty. Ani jsem nevěděl, že ještě prodává, tenkrát mi říkal, že se chce zbavit nějakých zásob, kterých má moc.
Jj mě říkal to samé, že se chce soustředit jen na ty lepší karty a trochu zeštíhlit ty karty doma. Tak sem mu na ebay koupil tuto a ted koukám že zeštíhluje ještě víc. Jj pořád na aukru prodává, dost často vidim jeho karty. Jinak samozřejmě sem sním taky povídal v klidu. Jen sem chtěl osvětlit jak to je ,když jste tady o tom debatili :-)
PS: Jinak ta karta je na živo skvostná, hodně dlouho sem jí měl v ruce a prohlížel jí :-)
Obrázek

hcards
Opora
Opora

Příspěvek od hcards »

Tak a je to tady, slíbil jsem že nebudu sprostý a na tomto fóru nikoho zesměšňovat a urážet. Takže asi takto, s Panem Vratislavským jsem bohužel měl smůlu jednat jiným způsobem než Pavel a Milan, poslal mi nějaké odrbané karty, dal jsem mu kladné komentáře a pak, když jsem mu napsal, že jsou odrbané a že to bylo i na skenu z aukra, nevybíravě mě začal urážet, že prodal přes milion karet,že pro sběratele v ČR udělal tolik jako nikdo, a že to dává pod cenou, protože se toho všeho zbavuje a zbytek přenechává synovi....... :)

Resault : má slušné ceny, ale radím " obchodujte s panem Vratislavským obezřetně a v rukavičkách"
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky. :)

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

hcards píše:Tak a je to tady, slíbil jsem že nebudu sprostý a na tomto fóru nikoho zesměšňovat a urážet. Takže asi takto, s Panem Vratislavským jsem bohužel měl smůlu jednat jiným způsobem než Pavel a Milan, poslal mi nějaké odrbané karty, dal jsem mu kladné komentáře a pak, když jsem mu napsal, že jsou odrbané a že to bylo i na skenu z aukra, nevybíravě mě začal urážet, že prodal přes milion karet,že pro sběratele v ČR udělal tolik jako nikdo, a že to dává pod cenou, protože se toho všeho zbavuje a zbytek přenechává synovi....... :)

Resault : má slušné ceny, ale radím " obchodujte s panem Vratislavským obezřetně a v rukavičkách"
Mě říkal že vnukovi *lgh* *lgh*
No ale vystihl jsi to přesně, jen sem to nechtěl takhle napsat veřejně :-)
Obrázek

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Jo, tak tohoto pána z doslechu také znám *lgh* a to co jsem slyšel, není nic hezkého *lgh* samozřejmě ne jen z jednoho zdroje, každopádně Molda by mohl vyprávět :lol:

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

O tom člověku už nechci v životě slyšet :D Ještě že mám špatnou paměť a pomalu se mi ta přihoda s ním vytrácí z paměti :D Jednou jsem o tom psal a rozebíralo se to, no každopádně to je velmi zvláštní člověk :D Ve zkratce psal o tom, že všichni sběratelé v ČR a SR jsou hnusný póvl (doslova, nevymýšlím si ani nepřikrášluji :D ), a že lidi, kteří nakupují z aukra či ebaye jsou ubožáci, že on by se nikdy nesnížil k tomu kupovat karty z druhé ruky, že všechny jeho karty, které ma na skladě jsou 100% nové atd atd, už si to vše nepamatuju, ale bylo to šílené. CHováním na mě působil jako že se staví do role nějakého přinejmenším poloboha *lgh*

hcards
Opora
Opora

Příspěvek od hcards »

Molda píše:O tom člověku už nechci v životě slyšet :D Ještě že mám špatnou paměť a pomalu se mi ta přihoda s ním vytrácí z paměti :D Jednou jsem o tom psal a rozebíralo se to, no každopádně to je velmi zvláštní člověk :D Ve zkratce psal o tom, že všichni sběratelé v ČR a SR jsou hnusný póvl (doslova, nevymýšlím si ani nepřikrášluji :D ), a že lidi, kteří nakupují z aukra či ebaye jsou ubožáci, že on by se nikdy nesnížil k tomu kupovat karty z druhé ruky, že všechny jeho karty, které ma na skladě jsou 100% nové atd atd, už si to vše nepamatuju, ale bylo to šílené. CHováním na mě působil jako že se staví do role nějakého přinejmenším poloboha *lgh*
Děkuji, že tento názor nesdílím sám, možná bych upravil slovo poloboha na " NADČLOVĚKA " . Prostě to tak musíme vzít no, nebýt jeho tak třeba nevzniklo ani toto fórum a sbírali bychom třeba známky s motýly.
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky. :)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Já jsem to také slyšel, ale v mírnější podobě;). Nicméně bychom se tu neměli moc negativně vyjadovat o někom, kdo tu není a tudíž se nemůže bránit, a tím se ho vůbec nechci zastávat. A jestli si to přečte tak to teprve budeme koukat co Vám napíše :)
Ale za sebe dodám, že to co Molda napsal, jsem slyšel také...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Hcards - teda nechci do toho nijak rýpat, ale řekl ti co konkrétního udělal pro sběratele z ČR??? Jsem jen zvědavý, protože karty sbírám snad 15 let a nikdy jsem nic takového nezaregistroval, tak snad jen jestli mi to uteklo...

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

jestli jsem to pochopil, tak to bylo myšleno ironicky ;)

hcards
Opora
Opora

Příspěvek od hcards »

Samozřejmě to byla ironie :) myslím si, že jsou tu úplně jiní lidé, kteří se snaží rozvíjet a pomáhat sběratelům , teď tu nechci nikomu lichotit *iwm* , ale prostě je to tak :) *thks*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Nemyslím - hcards píše, že mu prodejce říkal: prodal jsem milion karet a pro sběratele v ČR toho udělal....

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“