Zajímavosti na Ebay

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
superman66
Legenda
Legenda

Re: Zajímavosti na Ebay

Příspěvek od superman66 »

freddy-NJD26 píše:tak kdyz uz mame tema tech prekupniku...tak tahle skoncila minule za 2,50..... *rfl*

http://www.ebay.com/itm/2015-16-SP-Game ... Sw8lpZHvZs
No, nevim..ta cena co tam má ted mi přijde vypovídající a naprosto ok.. jestli někdy skončila za 2,50 tak to je pro tu kartu spíše výsměch. Pokud to tedy tento člověk předtím koupil, dobře pro něj.. já bych jí za 2,50 koupil taky, ale kdybych jí pak prodával, tak za cenu která té kartě odpovídá. Nechce za ní nesmysl, nevim zda je uplně košer mluvit v tomto případě o překupníkovi.. *nevim*
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Pensylvanskej dobytek, uz bych tam kartu nikdy neposlal :-)
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

no j tu kartu sledoval ..i kdyz uz ji mam ..ale tady se mi libilo ze je i kus jersey este !! ale nakonec sem se na to vybod , protoze s emi obejvilo este vic kousku..a rekl sem si at radsi udela radost nekomu jinymu..no vedet ze to udela takovy mrdce , tak is ji radsi vyhraju jaa...a ty ho SUPERMANE budes este omlouvat..ty karty maj hodnotu max. 15 dolcu ..(co se tyce eldy) ten za vic urcite nesel...
Patrik Eliáš - 1 275ks

superman66
Legenda
Legenda

No hele já Eldy ceny nesleduju.. proto mi to přijde za hubičku za takovou kartu. A toho prodejce neznám, ani nevim jestli jí předtím koupil nebo je to ten samý a za ty drobný to nepustil.. ale to že každej občas koupí kartu kterou někde uvidí brutálně pod cenou a pak jí nabídne jinde (logicky za víc) je normální a ještě to neznamená že je ten člověk překupník.. to je vše co jsem napsal. Pokud je cena přemrštěná, tak to samozřejmě situaci trochu mění...

A holt mi přijde furt normálnější vidět na ebay takovouto kartu za tuto cenu než když jde za 2,5 dolaru, protože to je fakt degradace.. a pak mě samozřejmě štve, že jsou někteří lidi pak schopní tím argumentovat když bych jí třeba vytáhl z boxu a na foru nabídnul.. "hele na ebay šla za 2,5 dolaru.. tak já bych ti nechal za ní 150 kč i s poštou.."
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

superman66 píše: a pak mě samozřejmě štve, že jsou někteří lidi pak schopní tím argumentovat když bych jí třeba vytáhl z boxu a na foru nabídnul.. "hele na ebay šla za 2,5 dolaru.. tak já bych ti nechal za ní 150 kč i s poštou.."

a joo tak to sem treba jaa...ja se proste ridim nabidkou a poptavkou, i tady na foru mi borci nabizeli karty vytazeny z boxu, ja videl jak chodi za hubicku ..okolo 10 dolaru ../15 patch...a i kdyz sem vedel ze budou dalsi a muzu si ji sehnat za par supu..nabid sem tady stejne 20 dolaru...no typek to nevzal..ja si ji sehnal za 7,50 ..a on ji nakonec prodal snad za 15... ja i kdybych vyndal neco z boxu..tak se proste podle toho ridim , jak to chodi..a nebudu brecet ze si jednou koupim box a nemuzu to prodat , s tim bych pocital..ale pravda je takova ze ta dnesni kartova doba je pekne pojebana...

vzdyt tuhle kartu (o te prvni co se bavime) ja sehnal asi za nakejch 15-20..uz nevim..a to si vem, ze sem vlastne nejvetsi sberatel jeho (eldovo) a malokdo by dal (a da) vic nez ja...a kdyz si vemes ze tahle karta je v podstate CASE HIT..tak je to hodne v hajzlu..
Patrik Eliáš - 1 275ks

superman66
Legenda
Legenda

No tak na tom se asi shodnem :) Myslim že v minulosti tady byla i na toto téma diskuse.. dneska fakt ty ceny jsou hrozně divný :( Někdy když člověk pak levně sežene tak super, ale celkově se mi to moc nelíbí. Pak dá člověk fakt 3000 za box, vytáhne limit /15 s krásným patchem a obsah boxu prodá i s tou kartou za 700 kč.. :( jasně že to člověk nekupuje aby na tom vydělal, ale když už vytáhne něco co je v jednom boxu z několika desítek.. tak to si tu kartu raději nechám v šuplíku než se jí za pár šupů zbavovat. Ale snad to nebude pochopeno špatně, že bych prostě to nenechal levně.. asi lidi co mě znají dýl ví, že klidně pustím kartu za super peníz.. ale prostě ne za debilitu.. z principu, protože ta degradace prostě ok není :)

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

superman66 píše: tak to si tu kartu raději nechám v šuplíku než se jí za pár šupů zbavovat.
ale treba takovejch lidi bude viic co si karet bude vaazit, schovavat si je a pak se ten trend treba zase vrati a lidi si to i pak budou zas vic cenit kdyz koupi kartu za 800a ne za 200..jenze hlavni trh delaj amici a ty to proste budou mit nastoleny tak , ze hlavni tahaky budou jenom ty RC a takovyhle hrace jako Elias,Palat, Hejduk..budou poustet proste dal za hubicky,protoze oni si takovejch hracu neceni a radsi se je zbavi za to hovno jenom aby meli par dolaru zase v ruce
Patrik Eliáš - 1 275ks

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

SHARK

jsi to špatně pochopil, poplatek 20% je když někdo ze COMC prodá kartu přes EBAY, pokud to někdo koupí přímo na COMC tak poplatek není. A právě ty co to mají nastavené prodávat přes ebay mají navýšené ceny právě kvůli tomu poplatku.
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Neni to tak těžký, má tady podobnej nick na fóru :D

softbalistka
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od softbalistka »

Steven Hockey Cards píše:Neni to tak těžký, má tady podobnej nick na fóru :D
Vážně? Mě se ten nick nevybavuje, tak nevím...
Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68 :-)
Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/

Lloyd
Opora
Opora

Příspěvek od Lloyd »

softbalistka píše:Vážně? Mě se ten nick nevybavuje, tak nevím...
memberlist.php?mode=viewprofile&u=1225

viewtopic.php?f=163&t=12622&p=200634#p200634

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

ten pan ma rad hodne cislo 1400 :D jako ice booky byt 1/1 za litr usd? dobrej strelec, ja vim ze best offer ale i tak
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Vypada to ze spis vystavuje nez prodava :angel:
Obrázek

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Asi tak nějak bych to viděl :)
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Veliká škoda, že Topps vytváří karty pouze digitálně.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Tohle jsou Topps Five Star a je to regulérní serie basebalu. ;)

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Děkuji za rozšíření obzorů, trošku závist sběratelům basebalových karet. Upravuji svůj příspěvek výše na "hokejové karty" :-)

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Tak jsem zvědavej jestli tuhle Admin urve :angel:
http://www.ebay.com/itm/201954047165?_t ... EBIDX%3AIT
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Těžko, ebay mi zablokoval účet, že jsem prý prodával mimo ebay. Oslovil mě jeden člověk s výměnou... už se to stalo podruhý. Dával jsem si na to pozor. Všechny podobný dotazy jsem odmítal. Tady jsem ale na výměnu přistoupil. Napsal jsem mu at me najdena FB a v šifrách... Jakmile jsem kartu stáhl z prodeje, blokli mě. Plno věcí jim nefunguje jak by mělo, ale zprávy teda checknout umí kreténí. Na infolince jsem čekal přes 10 minut, pořád že už to bude... a nic. Prý čekačka bude minuta...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“