Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Příspěvek od Maurice Richard »

někoho prostě karty co ukazuješ nezajímají. Tak je ani nekupuje. Přeci nelze sbírat fšechno jen kvůli dobrý ceně! Kde by na to člověk bral Peníze!? Ten sbíra to a Ten zase tohle.... Tak to přeci je normální.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

dj4u : Svým způsobem máš pravdu, na druhou stranu oponovat kartou 1/1 která kromě razítka není ničím unikátní, nevim no.

Sice jméno super, ale těch 1/1 je nesmyslně moc a podle mě už to není mám kartu 1/1 paráda, když to teda není jmenovka, shield ....

Ale to už se tu řešilo.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To je názor... to sorry, ale to už mi přijde extrém od dj4u... Raději jeho příspěvky nekomentuji, ale toto...v první řadě - prodejce Lundyho neposílal normálně do Evropy, jen přes Global Shipping, což kartě mohlo ubrat nějakých 20, 30USD... Ale i kdyby ta karta šla za 20,- Kč, znamená to, že ten, kdo dá za kartu českého hráče české výroby 600,- Kč je hned automaticky hlupák??? V případě Dj4u bych si zametl před vlastním prahem, protože jeho příspěvky zde jsou suverénně nejvíce mimo mísu a velmi často nad nimi kroutím hlavou.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

grande
Veterán
Veterán

Příspěvek od grande »

DJ4U: kdybych sbíral českou ligu nebo české hráče, napadlo by mě to samé, ale obráceně... jak může někdo dát za debilního Roye 1100,- když ho ani naživo neviděl hrát, nepotká ho a navíc je to ze serie která lítá v tisícových seriích ????

Takže říkat o někom že je hlupák, protože si chce koupit kartu Dopity za 600,- mi přijde hodně z cestný!
Obrázek

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Já jsem tu argumentaci taky nějak nepobral. Hlavně srovnávat naprosto nesrovnatelné aukce, z naprosto odlišných serverů/trhů. Navíc tam hraje roli spousta faktorů, jako kdo se zrovna k těm aukcím měl možnost dostat atp.. (kolikrát se mi stalo, že jsem viděl prodanou kartu Maria za parádní cenu, a třeba se tak prodala jen proto, že jsem o aukci nevěděl a příhozem cenu vlastně sám nezvedl.. )
Navíc karet 1/1 je dneska tolik, že už to není nic výjimečného.. může si jí pořídit každý kdo jen trochu chce.. mnohem horší je sehnat starší inzerty (a dnes už i dražší často). Tím neříkám že ta cena za Dopitu/Pateru je ok.. to já nevím, protože to zas nesleduju.. ale té ceně za Henka se nedivím. Ale zároveň je mi jasný, že příště klidně může ta samá karta Henka jít za trojnásobek, záleží kdo se na aukci sejde :)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Chybět mi ten Dopita, Patera, Procházka, kdokoliv z nich v setu jako jediný, tak za kohokoliv z nich dám klidně 1000,- ani nemrknu. Ty ceny jsou stavěné na zcela základních principech, a sice nabídce s poptávkou. Nedivil bych se, kdyby ten Dopita šel i za víc. Tyhle karty jsou skutečné rarity.

Chybí mi Cody Eakin na Artifacts 12-13 na emerald /99 a na sapphire /85. Emerald mi před rokem utekla za nějakých 10 dolarů, protože jsem na ni hodil jen 8 a čekal, že vyhraju a ono houby. Dneska bych za ni dal klidně 30! Tak moc tu kartu chci, abych měl sérii kompletní. A věřím, že jsou lidé, kteří chtějí Dopitu stejně, jako já Eakina.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

kulometcik
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulometcik »

Já vidět na aukru posledních asi 5 karet co mi do sbírky Znojma utíká dýl jak deset let taky asi budu idiot....
Obrázek

Vasil
Legenda
Legenda

Příspěvek od Vasil »

Nebál bych se toho Dopitu přirovnat ke zlaté Starquestce třeba Lindrose, jen místo NHL v rámci naší ligy. Limit 100, ale zkus ho vyměnit za toho jedničkovýho Lunqvista ;)
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

Bianconero
Legenda
Legenda

Vasil píše:Nebál bych se toho Dopitu přirovnat ke zlaté Starquestce třeba Lindrose, jen místo NHL v rámci naší ligy. Limit 100, ale zkus ho vyměnit za toho jedničkovýho Lunqvista ;)
*gp* Jaký byl vůbec náklad toho ročníku DS 98-99? Po kolika balíčcích byl box? Dopita byl v balíčcích 1:125.

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Bianconero: 36 balíčků, 8 karet na balíček
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

smiesek píše:Bianconero: 36 balíčků, 8 karet na balíček
*thks*

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Dopita je zkrátka důkazem toho, že 90's prostě mají úplně jinou hodnotu než současný série. Ať už jde o NHL, či ELH....

hektuur
Veterán
Veterán

Příspěvek od hektuur »

Když na mě paní zařvala že na Aukru je Jarda na Artifacts /1. přesně do sbírky kterou bych chtěl tak jsem si řekl paráda to zas bude šleha peněz... Bohužel custom made..

http://aukro.cz/jagr-artifact-patch-tag ... 94534.html
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.

grande
Veterán
Veterán

Příspěvek od grande »

hektuur píše:Když na mě paní zařvala že na Aukru je Jarda na Artifacts /1. přesně do sbírky kterou bych chtěl tak jsem si řekl paráda to zas bude šleha peněz... Bohužel custom made..

to mi řekni co touhle kartou chce někdo říct ??? Fakt nechápu nic... home made karty OK, ale proč "tunit" hotovou kartu a ještě takovýmhle hovězím způsobem... nechápu nic.
Obrázek

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

hektuur píše:Když na mě paní zařvala že na Aukru je Jarda na Artifacts /1. přesně do sbírky kterou bych chtěl tak jsem si řekl paráda to zas bude šleha peněz... Bohužel custom made..

to je hodne debilek s tou cenou a ze to tam nenapise cesky
doufam ze mu nekdo nenaleti
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

kulometcik
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulometcik »

Může mi někdo vysvětlit co to je za kartu? Napodobenina nebo vykuchal origoš a dal tam novou náplň??? *thks*
Obrázek

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

tohle může udělat jen naprosto vypatlanej člověk
Obrázek

grande
Veterán
Veterán

Příspěvek od grande »

kulometcik píše:Může mi někdo vysvětlit co to je za kartu? Napodobenina nebo vykuchal origoš a dal tam novou náplň??? *thks*

je to originál ŘADOVÁ karta ze serie Artifacts, akorát jsou do ní vyříznutý díry a vsazená nějaká textílie ... humus
Obrázek

majkouch
Nováček
Nováček

Příspěvek od majkouch »

milanbiker1
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od milanbiker1 »

No o tomhle tady uz nekde byla rec.Nekdo vzal karticky a nechal si je podepsat,tim jim spise uskodil protoze to neni oficialni set podpisovek.Ma to vyznam tak pro toho kdo si to nechal podepsat.Sam mam nekolik takovych karet,ale nikomu je nenabizim na prodej je to spis takova pamatka

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“