Karta by se mi móóóc líbila ve sbírce. Ještě že neposílá do Evropy. Stejně bych za ni cca 35 tisíc nedal (konečná cena, pošta, clo).
Pěkná no.. jen mě ty amíci štvou s tím jejich trapným "tohle je tak super karta, že i když je to 8/10, tak je to vlastně 1/1 protože další taková už není, a proto za ní zaplatte víc"!!
superman66 píše:Pěkná no.. jen mě ty amíci štvou s tím jejich trapným "tohle je tak super karta, že i když je to 8/10, tak je to vlastně 1/1 protože další taková už není, a proto za ní zaplatte víc"!!Bych je poslal někam.. prostě to je limit 10, a ne 1.. to bych taky mohl na bej rvát golmany s Artifact a napsat: tohle je sice limit 254/999.. ale žádná jiná karta už číslo 254 nemá, takže je to vlastně 1/1
jenže to může někdy i neznalého zmást kde ten limit není vidět a dotyčný to koupí s tím že to je 1/1, už ne jen jednou se mi stalo, že mám vyhlídnutou nějakou kartu kde má dotyčný napsáno 1/1 a pak zjistím že to vůbec 1/1 není, že si to jen dotyčný připsal do titulku... mě tohle fakt vadí, nemůžu si pomoct, je to klamání, neboli ojebávání kupujících.pavelbart píše:jenže to je právě proto. Lidi hodně vyhledávají 1/1, a proto to vidíte často v popisu. Přitáhne to více lidí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host