12-13 OPC- I love Bobby Orr...

Výstavní síň těch nejlepších vytažených karet
mapko
Legenda
Legenda

Re: 12-13 OPC- I love Bobby Orr...

Příspěvek od mapko »

no ty svata kraaaavo ... paradna karta
paci sa mi aj designovo
*gp*

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Zdenek1968 »

Super karta. Gratuluji. Stejně je to zvláštní, když člověk vytáhne takovou kartu, zdá se to neskutečný. Když jsem byl před pár lety na tiskovce Bobby Orra v Continentalu v Praze, kde se po konferenci podepisoval, přišlo mi to super, ale ne až tak, jako vytáhnout jeho kartu :-)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

No je fakt, že jsem z týhle karty měl ještě o dost větší radost než z Brodeura Score. Právě proto, že to je Bobby Orr, prostě legenda, bylo mi ten den dost blbě, bál jsem se, abych z toho nedostal nějaký kolaps :D
Možná i trošku lituju, že už je na ebayi, ale včera jsem to říkal Hansovi, kdybych si měl nechávat všechno, co považuju za super, nemohl bych už dělat Haška a blbě řečeno, nechával bych si toho hodně. Třeba všechny legendy, hvězdy, golmany z 90. let...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Ikon318
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ikon318 »

To je parádní karta. Líbí se mi i ty letošní OPC Rainbow a black, ale ten Orr, to je fakt paráda.. Jedna karta a vrátí se investice do celého boxu, ne-li ještě víc.. :) A na EBayi už jde moc pěkně.. :) :thumbup: Ale krom peněz, sběratelské srdce plesá.. :)
Dejf - Ikon318
(sbírám veškeré karty Romana Horáka a Jakuba Petružálka na Lettermenech)

Odpovědět

Zpět na „The Best Of“