Měly by existovat jen 3 exempláře...

Ale "naštěstí" je ve sbírce kvůli Haškovipavelbart píše:Bohužel Dampo, je ve sbírce, podle dostupných informací není na prodej...
A to ta karta má taky trochu příběh, sice ne takovej, jako Pavlův, ale má : Měl jsem tyhle boxy celkem 3. Dva jsem prodal poměrně rychle a tenhle třetí ne a ne se prodat.. Nabízel jsem ho asi dvaceti lidem - odpověď vždycky stejná - "z toho jsem nikdy nic nevytáhl".... V okamžiku, kdy jsem se rozhodl, že ho popravím sám, přijde člověk - a že by ho vzal, že už si dlouho nic neotevřel.. S vidinou toho, že se boxu konečně zbavímSugarRay píše:Tak tomu už řikám huge hit , něco takovýho bych si jednou taky přál vytáhnout , ale základní podmíka proto je kupovat a posléze brejkovat boxy a balíčkycož už jsem nedělal tak dva roky , takže to se pak těžko něco může zadařit
.
Jofreji to je dobrý ale sedí to
Kluci, ale třeba za 10 let bude ten Price stejně aktuální jako ostatníHans píše:Tak díky mému cestování jsem na tenhle topic narazil až teď. Fakt parádní karta. Něco takového vytáhnout, tak musím jít okamžitě měnit spodní prádlo.Souhlas s tím Pricem. Rozhodně by se tam víc hodilo jméno jako Johnny Bower, Gerry Cheevers nebo Glenn Hall. Každopádně vytažení téhle karty trošku popírá můj názor, že Upper Deck tyhle multi podpisovky do boxů vůbec nedává. Jsem mile překvapen.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host