Smiesek: já se přiznám, že ještě žádnou jerzey Budějovic nemám, ale letos to hodlám napravit a budu se snažit nějakou memo kartu motoráka ulovit v chystané druhé sérii.
Já jsem o to své "stížnosti přemýšlel". Jestli se nepletu české karty se dělají od sezony 94-95. Některé série jsou povedené, jiné méně. Přesto si troufnu tvrdit, že české karty udělaly velký pokrok kupředu. Ano dalo by se argumentovat, že fotky jsou málo akční a hráči vypadají v dresech spíše jako prospekty v poštovních schránkách. Díky systému extraligy týmy sestupují, (nebo je jim prodána licence

), takže kontinuita sbírek tím může být narušená, pokud sbíráte jeden klub.
Ale na druhou stranu je to naše liga, naše soutěž se svou historií, legendami. Netočí se v ní tolik peněz jako v NHL asi by nešlo dělat v našich podmínkách karty ještě pro komplet první ligu, dresy tu asi taky nebudou nikdy čisté bez reklam. Já fakt jako budějčák můžu být jedině rád, že vůbec takovéto karty vznikly, protože je otázka kdy se Budějovice do nejvyšší soutěže znova podívají. A jsem rád, že se memo karty dostanou do druhé série OFS, když asi budou lidé brblat, co je to tam za nazdárky z pralesa.