2x Masked stories Hobby

Odpovědět
Misiak60
Nováček
Nováček

2x Masked stories Hobby

Příspěvek od Misiak60 »

Po dlhšom čase som si z miestneho shopu objednal nejaký ten balíček k spríjemneniu letných dní. Voľba padla na Masked stories, keďže som viac fanúšikom gólmanov. Od balíčkov som nič neočakával, naopak chcel som sa potešiť každou kartou a v prípade nejakého podpisu alebo kúskom memorabilie by to bol extra bonus :) Pozrime sa na obsah, ktorý som rozdelil na dve fotky:

Na prvej fotke sa nachádzajú karty si limitom. Hneď prvá karta, ktorá na mna vykukla z balíčku bol podpísaný Jiří Trvaj (Brno) s limitom 33/39, ďalej je to inzert Road to the Cup Filip Šindelář (Vítkovice) s limitom 62/80, 3rd Period Jaroslav Radvanovský (Sparta) s krásnymi limitom 1/10 a 2nd Period Kamil Jarina (Litvínov) s limitom 18/50. Karta Kamila Jarinu má na svojej zadnej strane chybu v jednom roku: V extralige pôsobil v rokoch 1996/67 - tvorcom trošku ušla chybička, mňa príjemne pobavila :)
Obrázek

Na druhej strane sa nachádzajú karty bez limitu v základnej verzii 1st period. Postupne to sú: Bohumil Modrý (Československo), Antonín Kočí (Litvínov), Vladimír Nadrchal (Československo), Lukáš Cikánek (Kladno), Lukáš Mensator (Plzeň), Vladimír Hudáček (Zlín), Libor Barta (Pardubice), Roman Turek (Č. Budejovice).
Obrázek

K hodnoteniu na záver ešte pripájam poďakovanie p. Bartkovi za bonusový balíček kariet nejakých zázračných hrdinov :D Aj napriek len dvom balíčkom, príjemná rozbaľovačka s pekným podpisom a krásnymi limitmi. Do budúcna zrejme objednám ešte retail boxík, balíčky ma k tomu presvedčili :)
Pokiaľ máte o nejakú kartu záujem, stačí napísať správu, dohodneme sa.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“