Vše volné

ted jsem mel neco podobneho rozepsane , ale radsi jsem to smazal protoze nejsem tak obratny diskuter (psanou formou) .... tys to napsal presne .... a navic nechci se hadat ....DzEjDy píše:Ničemu by to samozřejmě neuškodilo. Klidně ať tam takový karty jsou, budu za ně rád. Ale když vím že třeba v celým boxu jsou takový karty čtyři, tak nejsem natolik naivní, abych si koupil jeden balíček a potom byl zklamaný ze čtyř řadovek. I když ten balíček stojí 300, tak prostě musím reálně zvážit co tam můžu mít a co ne.
Tyto a jim podobné série stojí tolik, že by ty firmy vůbec neubylo, kdyby daly do každého balíčku nějakou maličkost na potěšení. Situace by pak byla trochu jiná. Člověk by sice dal za ten balíček 300, hit by se nepovedl, ale člověk by si alespoň mohl říct "ale řadovky jsou pěkné a ten subset/insert X hráče Y je moc pěkný, i když to není žádná super pecka, tak udělal radost". Jde o to, že by fakt stačilo málo aby se tohle zlepšilo. Není to nic nereálného (vlastě tedy asi je bohužel...).DzEjDy píše:Ničemu by to samozřejmě neuškodilo. Klidně ať tam takový karty jsou, budu za ně rád. Ale když vím že třeba v celým boxu jsou takový karty čtyři, tak nejsem natolik naivní, abych si koupil jeden balíček a potom byl zklamaný ze čtyř řadovek. I když ten balíček stojí 300, tak prostě musím reálně zvážit co tam můžu mít a co ne.
Ale to snad všichni vědí, ne?Otevírání balíčků a boxů za maloobchodní ceny ( nejen v ČR ) je prostě takřka 100% pravděpodobnost ztráty !!!!!
Já právě vím, že nejde, aby v každém balíčku byly ty hity o kterých mluvíš. Ani to nechci - já jsem právě myslel, aby v těch balíčcích, kde "hity" nejsou, byly alespoň nějaké obyčejné subsety či inserty bez super nizké limitace, prostě něco pěkného, co by těm firmám nijak nerozhodilo rozpočet, sérii by to nijak nezměnilo, ale určitě by to udělalo radost mnohem více lidem než právě ta varianta s pár balíčky kde je hit a zbytek prázdný.pavelbart píše:...Protože dnešní série, když zůstaneme u SPA, jsou právě takové, že tam je třeba 5, 7 balíčků s "hity" No a holt nejde, aby každý - když jich je tam 24 v boxu - měl tyto hity... matematika je celkem jasná....
Co se týče Pacificů, tam vím, že dříve i ty jejich boxy bývaly dražší, ale poukazoval jsem na ně spíše kvůli jejich způsobu balení balíčků a sestavou série, s tím, že i ty série z vyššího spektra, by se tím mohly částečně inspirovat.pavelbart píše:Zmiňuješ tady Pacific, ale ono taky dříve nestály to co dnes - ve své době byly o dost dražší. Někdy vidím cenovky a vidím tam třeba 55USD...to, že je dnes máme vesměs kolem tisícovky je otázkou nějakých výprodejů...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host