10x 2012 HOKEJ-KARTY Balíček, modrá verze
10x 2012 HOKEJ-KARTY Balíček, modrá verze
V pátek jsme si s bráchou (johnny44) objednali 10 balíčků z první várky 2012 HOKEJ-KARTY Balíček, které dává dohromady Pavel. Skvělý nápad a výborné plnění, spoustu krásných insertů (nebo paralel 2:1), skvělé jersey (1:1), všem doporučuji. Brácha vytáhla i kartu Derek Roy 1/5, takže paráda. Jediné co mě trochu mrzí, jsou podpisovky, garance 1:3, ale mi jsme z 10 balíčků vytáhli 1. Ale krásné jersey to vynahradily. Ten co si koupil ostatní balíčky z první várky bude mít asi podpisovou horečku
Ale celkově perfektní, pěkné balení, skvělé plnění, dobrá cena od nás velká pochvala!!!
Balíčky 1-5 jsou bráchy a 6-10 moje, kdyby jste měli o něco zájem
balíček 1.
balíček 2.
balíček 3.
Roy 1/5
balíček 4.
3D Gilmour
balíček 5.
balíček 6.
balíček 7.
podpis a limit 100
balíček 8.
balíček 9.
i Jarda se podařil
balíček 10.
Ale celkově perfektní, pěkné balení, skvělé plnění, dobrá cena od nás velká pochvala!!!
Balíčky 1-5 jsou bráchy a 6-10 moje, kdyby jste měli o něco zájem
balíček 1.
balíček 2.
balíček 3.
Roy 1/5
balíček 4.
3D Gilmour
balíček 5.
balíček 6.
balíček 7.
podpis a limit 100
balíček 8.
balíček 9.
i Jarda se podařil
balíček 10.
Columbus Blue Jackets a Sam Gagner.
- affly
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: 10x 2012 HOKEJ-KARTY Balíček, modrá verze
Dobrý, ty Pavlovi balíčky jsou docela good. Jen by mě zajímalo kdo vytýhl toho Seguina na BAP sign, at mu muzu udelat offer.::) no taaaak
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
ST.LOUIS BLUES
Tam ale Seguin nebyl, nebo si ho teda nepamatuju. Nemyslíš toho Bergerona?
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- affly
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Pravda byl to Bergeron. Nevadí každopádně toho taky nemám
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
ST.LOUIS BLUES
u mě to nebylo na mě z BAP vykouknul Rich Peverley
jinak se musim pridat k Ulsterovi a chvalim Pavlovi supr balíčky
podpisovku jsem mel taky jen jednu (z 5 balíčků) k tomu 5x jearsy, do budoucna určitě zopakuju
jinak na obaly jsem daval takovyho pozor, ze by se klidne daly poslat zpet i klidne se muzou pouzit znovu
jinak se musim pridat k Ulsterovi a chvalim Pavlovi supr balíčky
podpisovku jsem mel taky jen jednu (z 5 balíčků) k tomu 5x jearsy, do budoucna určitě zopakuju
jinak na obaly jsem daval takovyho pozor, ze by se klidne daly poslat zpet i klidne se muzou pouzit znovu
- affly
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Salis ukaž nám break
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
ST.LOUIS BLUES
- petanek257
- Opora
Docela dost dobrý. Roy/5 + spousta pěkných karet. Už teť se nemůžu dočkat až příjdou i ke mě ( už mám taky objednáno)
Sbírám karty Milana Michálka - ke dni 29.1.2015 301 ks. A jako "vedlejšák" sbírám artifacts emerald 11-12: 146 ks + 12-13 :141 ks
Pár karet na výměnu je zde : http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=2897
Pár karet na výměnu je zde : http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=2897
bohuzel mam asi nejdebilnejsi tiskarnu se scannerem co existuje kdyz neni toner tak nejde ani scan
do prace to moc tahat nechci...jednou ho ale zprovoznim a pak budu davat neboj
do prace to moc tahat nechci...jednou ho ale zprovoznim a pak budu davat neboj
Mně by teda zajímalo, jak jsem dělal ty podpisy. Je fakt, že jsme potom všechno zamíchali. Ale že by byly tak hodně u sebe.
Nicméně, jsy jsem měl připraveny mnohem lepší, takže jsem zpočátku upřednostňoval je. Ale nakonec jsem použil všechno a tak by ten poměr měl sedět... omlouvám se, příště to pohlídám více. Je ale teoreticky možné, že někdo má třeba z 5ti balíčků 3 podpisy...
Co vím, tak snad v té druhé pětadvacítce jsem podpisy používal více. Ale některé jména nejsou úplně extra a tak zbytek karet je podle toho nastaven.
JSY a podpisy musíme připravit ještě větší množství. Zítra na to snad bude čas.
Inserty a paralel máme určitě hodně dobrých, tak řádově na 100 balíčků. Řadovky na 1000 balíčků:-)
Jinak mám zajímavý nápad na dalších cca 30 balíčků. Zítra na tom budu dělat. Mám totiž jednu kartu patch 1/1 našeho golmana, která nikde na webu vidět není a nebyla. Uvažuji jen, jak s ní naložím... ale raději bych ji dal do modrých balíčků. Bude přístupná pro více lidí...
Nicméně, jsy jsem měl připraveny mnohem lepší, takže jsem zpočátku upřednostňoval je. Ale nakonec jsem použil všechno a tak by ten poměr měl sedět... omlouvám se, příště to pohlídám více. Je ale teoreticky možné, že někdo má třeba z 5ti balíčků 3 podpisy...
Co vím, tak snad v té druhé pětadvacítce jsem podpisy používal více. Ale některé jména nejsou úplně extra a tak zbytek karet je podle toho nastaven.
JSY a podpisy musíme připravit ještě větší množství. Zítra na to snad bude čas.
Inserty a paralel máme určitě hodně dobrých, tak řádově na 100 balíčků. Řadovky na 1000 balíčků:-)
Jinak mám zajímavý nápad na dalších cca 30 balíčků. Zítra na tom budu dělat. Mám totiž jednu kartu patch 1/1 našeho golmana, která nikde na webu vidět není a nebyla. Uvažuji jen, jak s ní naložím... ale raději bych ji dal do modrých balíčků. Bude přístupná pro více lidí...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Fajn plnění, hodně různorodých a zajímavých karet. Jinak v balíčcích, kde je podpisovka není jersey? (1:1) Nebo se jen nevešla na sken nebo tak něco?
Aha, tak jsem to asi špatně podal. I na balíček.
V balíčku, kde je podpis, není JSY.
Díky za připomenutí, to jsem nějak bral automaticky, že když je podpis, není jsy. Ale je fakt, že dle balíčku to není jasné...
V balíčku, kde je podpis, není JSY.
Díky za připomenutí, to jsem nějak bral automaticky, že když je podpis, není jsy. Ale je fakt, že dle balíčku to není jasné...
tak tady se asi stala mala chybka, protoze sem mel v balicku podpis i jsy
to jsou ty lepší "errory" Horší by bylo, kdyby tam nebylo ani jedno ani druhé
Tomu se neříká error ale hot pack ... a taky bych se mu nebránil - samozřejmě té verzi, kde je podpisovka i jsy
Ale tak o tom jsem věděl, ale když tam byl třeba Horák RC podpis Future Watch, tam už JSY určitě nebyla:-)