UPPER DECK 1 - klasika, pokud nechytím Deventeho, tak je tam Kesler

UPPER DECK 2 - na to, že jsem chytil Rookie Materials, tak jméno docela vpohodě

Vše volné kdyby měl někdo zájem ... a já se jdu opět učit na páteční státnicovou popravu

Jeden za 150 peněz ... ale na eBayi se prodávají i za více. Já je koupil tady na Aukru jen tak ze zvědavosti.Lembi píše:ja myslim ze pohoda, nevim teda cenu balicku, ale byl bych spokojen....
v dnešnej dobe je otázka, ktorých jersey kariet by sa cena viac ako 300 Kč týkala, keď niektoré patch karty kúpiš v poho za 10 doláčikovHans píše:Sice si tam měl v obou jersey, ale jejich cena dohromady nebude větší než 300 Kč.
ved prave Moldo, skumam tie skeny balickov a vyzeraju uplne standardne. diky ozaj za vysvetlenie!Molda píše:No nejsem si 100% jistý, ale já si myslím, že ty hot packy na ebayi, aukru apod nejsou žádné speciální balíčky přímo od výrobců, ale jsou to prostě zbytky z boxů, kde by něco v každém mělo být garantováno. Ovšem vím, že spousta lidí od toho dává ruce pryč, protože ne vždy je to pravda a člověk zaplatí vyšší sumu za nic. S těmi hot packy bych byl opatrný, ale nechci nikoho odrazovat.
Balíčky mají jinou barvu, navíc materiál je úplně jiný než u obyčejných balíčků UD z boxu ... tyhle hotpacky jsou takové více "plastové", řekl bych matroš jako jsou balíčky OPC ... silnějšítom_182 píše:ved prave Moldo, skumam tie skeny balickov a vyzeraju uplne standardne. diky ozaj za vysvetlenie!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti