Pár "retro" balíčků s nejasným koncem

Odpovědět
lajbour
Zkušený
Zkušený

Pár "retro" balíčků s nejasným koncem

Příspěvek od lajbour »

Po čase jsem se rozhodl si pořídit pár starších balíčků, abych se mohl kochat krásnými inzerty a především slavnými jmény nedávné minulosti a možná i současnosti. Jak to dopadlo, posuďte sami a tentokrát poprosím ty znalé, aby mi na závěr poradili či se svěřili se svou zkušeností. Neboť tentokrát opravdu nevím na čem jsem, uvidíte sami... předem díky

Obrázek

Pinnacle Score 97/98
- nostalgie maxima
Obrázek

Topps Premier Plus 2000
- ač to tak asi nevypadá, tak celkem zajímavý balíček složený téměř výhradně z nováčků (celé první 2 řady)
Obrázek

Pacific 2004
- 1 balíček = 1 jersey, no proč ne :-)
Obrázek

O-Pee-Chee 2002/03
- moc pěkný reprint Patricka
Obrázek

MVP 98/99
- má srdeční záležitost, u které se snažím sesbírat co jen je možné a vždy si pořídím k nákupu 1 balíček v naději co kdyby... a opět moc hezký inzert Patricka
Obrázek

Black Diamond 1999/00
- pro BD jsem měl taky vždycky slabost - krásné lesklé karty s ještě krásnějšími a lesklejšími inzerty (v tomto případě Paul Kariya)
Obrázek

Panini Elite 11/12
- a jsme u konce a dá se říct u vrcholu celé otvíračky. Nikdy se mi nepodařilo narazit na nějakou Redemption kartu, až do dnes... Prokletí bylo zlomeno, nicméně netuším, jestli mi nezbudou jen oči pro pláč. Kartu jsem sice zaregistroval, ale vzhledem k datu expirace je to asi předem prohraný boj... Nicméně vzhledem ke jménu hodlám doufat a právě zde bych si rád nechal poradit od těch, kteří s prošlými Red. kartami od Panini mají nějakou zkušenost... Předem velký dík a všem přeji hodně úspěšných otvíraček...
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) lajbour dne úte 11. srp 2020 14:11:21, celkem upraveno 1 x.
Patrick Marleau (SJ)
281/???

MVP 98/99
Base 220/220 Silver Script 209/220 Gold Script 25/220 Super Script 1/220
OT Heroes 15/15 Power Game 15/15 Special Forces 15/15 Snipers 12/12
Dynamics 15/15 Souvenirs11/14 ProSign 21/33

mapko
Legenda
Legenda

Re: Pár "retro" balíčků s nejasným koncem

Příspěvek od mapko »

tak ta redemption je trefa ako blazon

Panini posiela redemption aj teraz
tak drzim palce, ja myslim, ze ti minimalne nieco poslu

a ak presne tuto tak to bude parada

LinDan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od LinDan »

Skvělý výběr balíčků! Taky se mi více zamlouvá rozbalovat balíčky starších produktů, právě kvůli těm nádherným inzertům a legendárním jménům, viz. třeba ten Roy. A ten podpis Crosbyho je mega trefa, tak držím palce, ať ti jej pošlou. ;) Díky za break! :thumbup:

SpawnFCB
Nováček
Nováček

Příspěvek od SpawnFCB »

Parádní break! Pěkné trefy i super jména na řadovkách! Balíček diamondů už mám taky objednaný, tak se na něj moc těším! Držím palce, ať to s tím Sidem výjde! Pak zde hoď info, jak jsi dopadl...

radek850
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od radek850 »

https://www.sportscollectorsdaily.com/p ... ions/amp//
4 měsíce zpátky vyšel tento článek, možná se to do té doby změnilo... Pokud ano, bylo by to pecka :) Ale kdoví...
Buď svůj.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“