2x 1991 Pro Set Desert Storm
1x 1991 Topps Desert Storm 2nd

v balíčku bylo 8 kartiček a jedna samolepka - to je ta vlajka USA

tady jsem chtěla vytáhnout Saddáma Hussajna, ale nepovedlo se

jinak v každém balíčku bylo 10 kartiček
Bože můj......SugarRay píše:Mapko souhlasim s tebou , ty parchanti napadnou kdekoho se jim zlíbí , nemusí se nikomu zpovídat ani mezinárodnímu trestnímu soudu a ještě si ty úchyláci dovolí vydávat karty na téma válka aneb mi jsme ty dobrý a vedem válku proti terorismu , sbírejte kartičky děti , no ty vole to je masochismus , nechápu jak to může někdo koupit nebo spíš jak něco takovýho může vůbec vyjít . Je to placený z peněz co ty kolonizátoři získaly od těch slabších zemí který napadly ne ? No to je hnus dávam MEG GIGA TERA DISLIKE , fuj !!!!!
A co je na tom tak perverzního? Možná že je to spojovaný s nějakou konkrétní válečnou operací, ale jinak teda nevím. Někomu může zase připadat pervérzní sbírat hokejový karty. Pokud má někdo jako zálibu vojenskou techniku, válečný události atd. tak co je na tom špatnýho? To teda vážně nechápu. Je perverzní lepit modely válečných letadel, lodí? Jenom kvůli tomu že se to týká válek?zette píše:Fakt perverzni...
Vsechno bych jeste pochopil, ale karticku kobercoveho bombardovani fakt, ne. Kdysi jsem mel pexeso armad varsavske smlouvy, to byla stejna propaganda. Modelarstvi bych nesrovnaval.DzEjDy píše:A co je na tom tak perverzního? Možná že je to spojovaný s nějakou konkrétní válečnou operací, ale jinak teda nevím. Někomu může zase připadat pervérzní sbírat hokejový karty. Pokud má někdo jako zálibu vojenskou techniku, válečný události atd. tak co je na tom špatnýho? To teda vážně nechápu. Je perverzní lepit modely válečných letadel, lodí? Jenom kvůli tomu že se to týká válek?zette píše:Fakt perverzni...
Pleteš jabka s hruškama, lidi co mají zálibu ve zbraních a vesměs všemu co je spojený s válkama (různýma) chodí hrát třeba airsoft a rozhodně to nejsou agresivní namakaný gumy. Já třeba nikoho takovýho neznám a to znám nějaký takový nadšence. Na rozdíl od těch co popisuješ na konci, ti většinou nemají s válečnou temazikou nic společnýho, možná Adolfův portrét nad postelíSugarRay píše:Lidi nezlobte se na mě ale přece neni normální mít zálibu ve zbraních , válce , mít rád cokoliv co s tim souvisí , ty kartičky to je největší humus co jsem tady kdy viděl , já znám pár takovejch lidí co si v tomhle libujou , nosí věci Lonsdale , chodí taky na kickbox , vidí černobílej svět a startujou do frajerů uplně bezdůvodně , mě tohle prostě nesedí .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti