vzhledem k tomu, že na hokejkarty se tento měsíc objevilo pár balíčků mých oblíbených Millennií po kterých se jen zaprášilo, tak jsem rád, že se mi povedlo aspoň dva kousky koupit. K nim sem si přikoupil celkem 3 balíčky, které jsem do té doby neotvíral. Následně mě potěšila moje žena k svátku zamilovaných a dostal jsem od ní další 4 balíčky, ale stálo mě to nové botičky

Začnu produkty ze kterých jsem byl zklamán a již je nebudu kupovat a to jsou Pacific Exhibit a 2003-04 Memorability.

Následují řadovky, které mne potěšily a rozhodně jim i nadále zůstanu věrný. Zejména u Pacificů 2004 je zajímavý obsah a to skoro samý CZ hráči.

Tak samo to nej na konec a to dvě podpisovky z Millennií

Karty ve slušné limitaci:

a na úplný závěr karta, kterou považuji za Jackpot a než se rozjede zase diskuze zda se jedná o Jackpot nebo ne, tak upozorňuji, že tato karta má pro mne hodně velkou cenu a to z důvodu oblíbenosti série i hráče.

Děkuji za pozornost a doufám, že se můj brake líbil. Vím, že to sem úplně nepatří, ale společně s balíčky mi dorazily i karty z Group breaku a tak jsem se rozhodl dát je sem.