Parkhurst, Ultra, UD, Platinum

Odpovědět
Vasil
Legenda
Legenda

Parkhurst, Ultra, UD, Platinum

Příspěvek od Vasil »

Už asi půl roku jsem neotvíral žádný balíčky, tak jsem do toho hrábl. Je to takovej mišmaš novějších a starších sérií. Fotky jsou postupně jak jsem balíčky otvíral. Omluvte různý velikosti obrázků, nějak jsem to nevychytal a už není síla upravovat.

3x Parkhurst 91/92 Série I Asi nějaká kanadská verze, jsou celý ve francouzštině. Balíčky jsem vzal, protože mi chybí ještě docela dost řadovek Bruins, takže cíl byl jasnej. A povedlo se, všechny 3 vytažený karty BB se hodí.
První balík mě docela namlsal, tohle je možný jenom u těchdle starých sérií. Ze 12 karet 2 AllStar inzerty, 4 golmani, 1 nováček + na řadovkách Wayne a Steve Y. Taky mě zaujal pro mě neznámej Craig Simpson. Podle statistik přišel v průběhu sezony 87/88 z Pittsburghu do Edmontonu a asi hrál v lajně s Waynem. Stihl v tom roce ještě v 59 zápasech vstřelit 43 gólů. Blázen.
Obrázek
Obrázek
Druhej balík o 300% slabší. Zaujaly mě jen statistiky těch borců z divokých 80. let. Třeba že Richer v gólech 2x překonal padesátku, Ogrodnick (pro mě jen letmo známý jméno) v sezoně 84/85 měl 55+50 a nějakýmu Creightonovi se povedlo v jedné sezoně nasbírat 70 bodů a 224 trestných. V dnešní době nepředstavitelný čísla, všechno.
Obrázek
Obrázek
Ve třetím balíku taky žádná pecka. Nechápu proč je Wayne v klubu tisícovkařů, když tou dobou už byl dvakrát tak daleko. Zaujala RC jednosezónního Jardova přicmrndávače Millera a statistika hmotnosti u mladýho Sundina. Píšou 189 lb. Jestli je to chyba nebo fakt přišel do ligy s touhle váhou a postupně se dostal na svých 230 nebo kolik pak ten tank měl.
Obrázek
Obrázek
Nechávám si asi jen ty 3 karty BB, takže kdyby se někomu něco hodilo, očekávám SZ.

3x Ultra 92/93 Serie II Stejný jako u Parkhurstek, chybí mi řadovky Bruins a chci je.
První balíček z mýho pohledu zase nejlepší. 2 čeští nadějní nováčci nikdy neurazí. Naskenoval jsem kluky i ze zadní strany, páč jim to moc sluší. Pana GM Sweeneyho bohužel už mám.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Další 2 balíčky bohužel bez Medvědů, radost udělal jenom zrzavej Franta v dresu Hawks.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Z Ulter si nechávám všechny 3 karty českých hráčů, zbytek je volnej přes SZ.

2x 15/16 Champs Myslím že nejdražší balíčky a taky největší osobní zklamání. Chtěl jsem je vidět naživo a samozřejmě jsem doufal v podpisovku Bobbyho Orra (jako vždycky u všech balíčků). Karty jsou to pěkný, ale za ty prachy by to neměly byt papíráky. Místo Orra jsem dostal jednu SP řadovku Savarda a jednoho rugbystu. Kanadskýho rugbistu proboha. Zlatej Brendn Wolš, ten je v checklistu taky. Přemýšlím jestli by fakt nebyla lepší ryba nebo pes.
Obrázek
Obrázek
Volný komplet kdyby náhodou někdo sbíral rugbysty.

4x Parkhurst 05/06 Tahle série mě dřív jaksi minula, takže doháním resty. Další papíráky.
V prvním balíčku pro mě dost na nasrání season highligh, připomenutí výměny mýho nejoblíbenějšího hráče kamsi na pláž.
Obrázek
Rookie karta frajera, od kterýho se asi čekalo víc. Draftovanej jako číslo 68, power forward, věčnej farmář. Na ledě NHL ve 166 zápasech jenom 9+8. Pořád hraje, letos v DEL a předtím 2 sezony v EBEL.
Obrázek
Třetí balíček hezky českej, podpořenej o fantoma všech devadesátkových balíčků (vážně jsem ho tahal z každé série co jsem jako malej koupil), tentokrát ne v dresu Habs, ale pro mě netypicky v dresu Flyers.
Obrázek
Leetche bohužel mám, zbytek kromě Alfieho hráči co asi moc karet nemají. Mám rád veliký base sety.
Obrázek
Všechno volný.

2x UDS1 16/17 Retail Každej rok beru 2-3 balíčky od obou sérií. Mám je moc rád. Marchand na canvasce je pro mě dobrá trefa.
Obrázek
Obrázek

2x UDS2 16/17
Obrázek
Obrázek

2x OPC Platinum 16/17 Nejlepší série. V každým balíčku něco a většinou něco moc pěknýho. Já měl extra štěstí, Hall je snad jeden na box a paralelka Blue Cubes /99 snad taky.
Obrázek

Z údéček si nechávám golmany, platinum komplet volný.

Jestli někdo přečetl až sem, má můj obdiv :wave:
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

maardear
Hvězda
Hvězda

Re: Parkhurst, Ultra, UD, Platinum

Příspěvek od maardear »

Pěkné počteníčko *thks* . Mě na balíčkách nejvíc baví nacházet no name hrače a hvězdy za tým, ve kterým jsem vůbec netušil že hráli. Top tak jsou pro mě Ahola, Tatarinov, Riendeau, Jacques a Weight za Rangers.
2016-17 ARTIFACTS BASE MATERIALS EMERALD ..................................................................................... 096 / 176

F5nda
Nováček
Nováček

Příspěvek od F5nda »

Mě se líbí Jarda na Salute to Captain, s Ačkem. *lgh* *lgh* jasně, je to zastupce, ale nějak mě to rozesmálo. Když už bych to tak pojmenoval tak bych tam dal fotky s Cečkem... co jsem ale koukal tak i třeba Crosby a Eliáš tam má Ačko *myslim*

Jinak Parádní rozbalovačka starých klasik :thumbup: vždycky mám hned chuť si ty balíčky zase koupit... kor když jsem věděl že když si koupim víc balíčku tak toho svýho oblíbence na řadovce tam skoro vždycky najdu *rfl*

martymcfly1
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od martymcfly1 »

Přečteno, díky za pěknou tapetu, ( snad zejtra to vytapetuju já) za mě :thumbup: devadesátky.......Líbí se mi, že jsi je tak študoval *mrk*
A jak jsi psal, tam se najdou vždycky neznámý jména, co měli 30+30 v pohodě.

ZdenaF
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od ZdenaF »

Tohle se nedalo nedočíst dokonce...
Parádní podívaná s výborným komentářem...
*thks*

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

Za mě teda super čtení, je super, že si někdo dá takhle záležet při prezentaci svojí otvíračky!!! :thumbup: Díky
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

vše už bylo řečeno, ale napíšu to taky. suuuuuper počteníčko. dík za brejk:) *gp*
Mike Modano!!!

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“