Fleer 94-95
Pro mě totální srdcovka. Asi už legendární dvojobrázky golmanů a krásně barevné řadovky. Určitě to není naposledy, co jsem si je koupil. Pepa Beránek a Albi Reichel opravdu potěšili. A když na mě, jako na sběratele Žraloků, jako první vykoukl Arturs, prožitek byl téměř dokonalý.

Donruss Elite 96-97
Tady jsem si trošku zaexperimentoval a rozhodně nelituji. Kartičky jsou krásně designované a lesklé - v jednoduchosti je síla. Kdysi jsem jednu kartčku vlastnil a bláhově si myslel, že se jedná o cenný inzert...

Pacific Paramount 2000
Asi jediný balíček, u kterého jsem tak trochu šlápnul vedle. Dílem je to tím, že jsem si popletl tento produkt s jiným a očekával tak i jiné kartičky a dílem je to tím, že se mi kartičky samotné ani moc nelíbí. Inu, co se dá dělat...
John Madden je Cooper paralel

Pacific 2004
Tady naopak panuje velká spokojenost. Kartičky jsou velice povedené a uvidíte sami na závěr, že mi přálo i štěstí s jejich obsahem...

UD Rookie Update 05-06
Absolutní krok do neznáma a volba byla velice spontánní s nadějí, že právě tento krok přinese nečekané štěstí. Nestalo se. Pět řadovek bylo mírným zklamáním, nicméně i tak jsou karty velice líbivé...

Panini Contenders 11-12
Pro mě asi nejpohlednější Contendery. Určitě jsem je nezvolil naposledy...

O-Pee-Chee 14-15
Pro mě produkt č.1 od návratu ke sbírání. Krásné řadovky a spousta paralelek...

Ovšem to není vše. Jak se sluší a patří, to nejlepší na závěr...

3. místo
Svatý Patrick (Fleer 94-95)

2. místo
Když jsem kdysi začínal se sbíráním byly jersey karty velkými hity, dnes už tomu tak není. ovšem to jim neubírá na kráse a hodnotě, kterou si jim každý sběratel přisoudí sám...
Zlobivý Ilja (Pacific 2004)

1. místo
Když jsem otvíral tyto balíčky, tajně jsem ve skrytu duše doufal v první opravdovou podpisovku. A povedlo se. Čert vem, že jméno stojí za prd (zrovna nedávno jsem četl, že hráč poputuje asi na farmu). Ale lidi, je to přece poprvé, co na mě vykoukla fixem poskvrněná kartička. A ruku na srdce, ono to napoprvé málokdy za něco stojí, a to nejen ve sbírání čehokoliv...

"Neznámý" Anthony (O pee Chee 14-15)

Závěrem bych chtěl říct, že otvíračku jsem si užil a už se těším, až bude zase po výplatě...

Díky za váš čas, omlouvám se za kvalitu fotek - snad z nich něco vykoukáte a všem přeju hodně štěstí při otevírání...