Pro člověka, který si nemůže dovolit rozbalovat každý nový boxík je modrá krabička doslova zázrakem.Dalo by se říct, že je to takový minibox. Úžasná je ta různorodost všech karet. Člověk si udělá takový výlet do světa řadovek všech sérií. No prostě nádhera.

Rozhodl jsem se tu udělat takové minidrama a seřadit zde 5 karet, které mi udělali největší radost/šokovali. Nejdřív ale instery a memo, které se do top 5 nedostali (btw. měl jsem garantováno 9 insertů/memo, ale bylo tam celkem 13 - Tomu říkám marketingovej tah!). Cílem bylo co nejvíce hráčů Bostonu, Philadelphie a naší krásné české krajiny!

Z dosavadních karet pouze Eric Lindrosů do sbírky, a překvapivě zatím žádný Čech.
TOP: 5. strašně zajímavá karta Bryana Trottiera z Classic signatures.

4. A je to tu!! Druhá karta do sbírky a hned v podání už teď legendárního Jaromíra Jágra. Vtipné bylo, že byl vložen hned 2 za sebou do jednoho balíčku.

3. Double diamond Erika Karlssona - nejlepšího obránce na světě. Co víc dodat...

2. Údiv - radost - šok. V takovémhle pořádí šli moje pocity, když jsem uviděl tuhle kartu. Radost pohledět, super hráč, megakrutopřísně hezká karta (aspoň na živo

1. Jaksi málo karet do sbírky, pomyslel jsem si. Poslední balíček, poslední karta a nakonec i můj milášek. Jestli se dívali pozorně tak můžete postrádat jeden hit. A tramtadadá, tady je! Hráče moc neznám, ale záleží na tom, když vám udělá radost jako kdyby jste vytáhli 1of1 Jágra?

Doufám, že jste nestihli při prohlížení usnout a pravděpodobně můj další příspěvek můžete očekávat v blížících se dnech, jelikož už červené balíčky vidím na shopu...