Modro před očima...

Odpovědět
flynander
Zkušený
Zkušený

Modro před očima...

Příspěvek od flynander »

Zjistil jsem, že mě rozbalování nějak chybí (naposled jsem rozbaloval balíček nových OFS 2015/16), tak jsem to potřeboval nějak zahnat nebo se nebudu moct soustředit na výšku. Netrpělivě jsem očekával vydání modrých balíčků a odpočítával každou sekundu. Už dávno jsem z nich vytáhl podepsaného Petra Mrázka, a hlavně je to super otvíračka, páč na vás vždy vykoukne něco zajímavého za bezkonkurenční cenu. 3 paklíky mi přiletěli podnos, tak mě nezbylo nic jiného než je otevřít. Bohužel/bohudík jsem můj otvírací chtíč ještě víc posílil a moje peněženka se bude prohýbat u nadcházejících červených balíčků. :D Teď už k samotnému otvírání.

Obrázek

Pro člověka, který si nemůže dovolit rozbalovat každý nový boxík je modrá krabička doslova zázrakem.Dalo by se říct, že je to takový minibox. Úžasná je ta různorodost všech karet. Člověk si udělá takový výlet do světa řadovek všech sérií. No prostě nádhera.

Obrázek

Rozhodl jsem se tu udělat takové minidrama a seřadit zde 5 karet, které mi udělali největší radost/šokovali. Nejdřív ale instery a memo, které se do top 5 nedostali (btw. měl jsem garantováno 9 insertů/memo, ale bylo tam celkem 13 - Tomu říkám marketingovej tah!). Cílem bylo co nejvíce hráčů Bostonu, Philadelphie a naší krásné české krajiny!

Obrázek
Z dosavadních karet pouze Eric Lindrosů do sbírky, a překvapivě zatím žádný Čech.

TOP: 5. strašně zajímavá karta Bryana Trottiera z Classic signatures.
Obrázek
Obrázek

4. A je to tu!! Druhá karta do sbírky a hned v podání už teď legendárního Jaromíra Jágra. Vtipné bylo, že byl vložen hned 2 za sebou do jednoho balíčku. :D Akorát pořád nevím jestli je to base nebo nějaký insert.

Obrázek
Obrázek

3. Double diamond Erika Karlssona - nejlepšího obránce na světě. Co víc dodat... :)

Obrázek
Obrázek

2. Údiv - radost - šok. V takovémhle pořádí šli moje pocity, když jsem uviděl tuhle kartu. Radost pohledět, super hráč, megakrutopřísně hezká karta (aspoň na živo :D). A jen jestli se nepletu, opravdu je to limit /30 nebo jsem to jen špatně pochopil??

Obrázek
Obrázek

1. Jaksi málo karet do sbírky, pomyslel jsem si. Poslední balíček, poslední karta a nakonec i můj milášek. Jestli se dívali pozorně tak můžete postrádat jeden hit. A tramtadadá, tady je! Hráče moc neznám, ale záleží na tom, když vám udělá radost jako kdyby jste vytáhli 1of1 Jágra?

Obrázek
Obrázek

Doufám, že jste nestihli při prohlížení usnout a pravděpodobně můj další příspěvek můžete očekávat v blížících se dnech, jelikož už červené balíčky vidím na shopu... :D

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Re: Modro před očima...

Příspěvek od SteveRogers92 »

Pokud se nepletu Hull by měl být 29 karta z 30. Což neznamená limit ale že takových karet je celkem 30. Tzn- 29 karta je Hull 15 je třeba Lemieux atd. :)
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Perfektní prezentace :thumbup: gratuluju ke kartám do sbírky, jen teda ten Hull není v limitu /30, to značení znamená, že je to 29. karta ze subsetu o 30 kartách :)

EDIT: Captain America mě předběhl, každopádně je to tak jak napsal ;)
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Super prezentace a velká gratulace a musím říct že jen víc takových sběratelů,kteří si karty užívají tak jako ty.

Ceris
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Ceris »

Skvělá prezentace a krásné karty. Kor když se podaří karta/y do sbírky. Gratuluji ti :clap: :thumbup:
Sbírám:

Marc Denis - 790/852

K 8. 9. 2019 ukončuji svůj sběratelský příběh i svoji aktivitu zde.

Tradelist - http://ceris1.rajce.idnes.cz/
- http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9548

flynander
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od flynander »

Moc děkuji všem za ohlasy. :) Tak nějak jsem si myslel, že Hull není limitovaný, ale když ta karta je na pohled tak unikátní, že mě to nedalo se zeptat. :D

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

Být ten Hull limitovaný, tak je to pecka až to hezké není, ale i tak je to krásná karta. Ovšem na mě hned zapůsobil Mats Sundin v dresu Quebecu Nordiques :-)
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

The Thing
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od The Thing »

Opravdu skvělá prezentace, škoda že nerozbaluješ tak často (polepši se). A samozřejmě gratuluji k pěkným novým kouskům do sbírky.
Sbírám převážně karty těchto legend: Pat LaFontaine, Mario Lemieux, Rod Brind'Amour

Můj wantlist: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=12612

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

jestli ti /299 dela radost tak jako jinem 1/1 jagr tak smekam a tise zavidim takove nadseni ;-)
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

The Thing
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od The Thing »

shark píše:jestli ti /299 dela radost tak jako jinem 1/1 jagr tak smekam a tise zavidim takove nadseni ;-)

A teď si představ jak by to dopadlo, kdyby opravdu vytáhl toho Jarouše 1/1. To si nedovedu vůbec představit. :lol:
Sbírám převážně karty těchto legend: Pat LaFontaine, Mario Lemieux, Rod Brind'Amour

Můj wantlist: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=12612

Arwen
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Arwen »

Tak to jsem ráda, že se zde objevila další skvělá prezentace modrých balíčků. Navíc s dobrým komentářem a dnes málo vídanou radostí z nalezených karet + karet do sbírky. Jen tak dál :clap: :clap:

Gratuluji :clap:
Sbírám pouze Kosatky a nic jiného.

Nejhorší na krásném sběratelství karet jsou lidé, kteří tomu buď nerozumí nebo se tím jen obohacují.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“