Vzhledem k tomu, jak dlouho jsem se k tomu odhodlávala, tak výběr balíčků nebyl jednoduchý. Chtěla jsem balíčky, kde najdu pěkné karty, kde jich bude přeci jen cosi více a nebudou stát "majlant". No a nakonec volba padla na tyto 4 balíčky:
1)1999-00 MVP Stanley Cup edition
MVPčka jsou pro mě pěkně udělané karty. Navíc jsem byla zvědavá na tu SC edici. Narovinu přiznám, že tohle byl pro mě osobně nejslabší balíček z těch 4.
Sice jména na řadovkách super. Byť nic do sbírky. Ale ten podpis, to je pro mě trochu neznámý. Tam jsem věřila v trochu lepší jméno.

2)1997-98 Leaf
Tady jsem se neměla o čem rozhodovat. Pár karet z této série mám a jsou překrásné. Zaradovala jsem se, že tam vyskočil jeden "tučnák". Jména opět luxusní. Nejlepší dvě karty z balíčku jsou - insertík Jeffa Hacketa a karta Romana Turka. Sice jen řadovka, ale Češi se z balíčků netahají každý den no ne?

Protože to nejde moc přečíst, vypíšu jména zde
Checklist Chris Phillips, Ken Wregget, Paul Coffey, Wade Redden,Roman Turek
Nikolai Khabibulin, MIke Modano, Luc Robitaille, Adam Graves, Jeff Hackett

3+4) 2000-01 Black Diamond
Poslední dva balíčky byly pro mě tak trochu velkou neznámou. Moc karet z této série jsem neviděla, takže jsem přesně nevěděla do čeho jdu. Byly poslední dva na shopu, tak jsem je vzala oba a rozhodně nelituju. Karty to jsou úžasné a jakmile se u Pavla zase objeví, určitě pár dalších vezmu. Opět se povedla parádní jména. Jedna hvězda vedle druhé. Dokonce i jedna do sbírky na mě vykoukla.
Opět napíšu jména:
Paul Kariya, Brendan Shanahan, Steve Yzerman,
Keith Tkachuk, Theoren Fleury, Patrick Roy

Tony Amonte, Mark Messier, Trevor Kidd
Joe Thorton, Olaf Kolzig, Roman Turek

Celkové hodnocení - po takové době jsem si i ty pouhopouhé 4 balíčky nesmírně užila.

Díky za pozornost