po dlouhé době sem se vrátil ke sbírání hokejových kartiček a objednal nekolik balíčků. Neměl sem žáná kriteria, dle kterých sem vybíral, snad jen, aby byly brzy u mě. Už v představení sem zmiňoval, jak moc mě to opět chytlo a nejspíš to bude stát spoustu peněz, ale koníček se dělá pro pocit a ten já mám vynikající.
Budu rád za každý koment ...
Použité náboje

Má první jersey, i jméno potěšilo.

Pavel Datsyuk limitace 95/250 a jersey 162/520

Vytáhnutej Hašan, paráda, další do sbírky

Tahle serie pacificů se mi moc líbí, ale karty sou k sobě přilepené a bohůžel zůstávají menší stopy

Pannini adrenalin XL, tyhle karty v objednávce nebyly, dostal sem je od přítelkyně a zatím nevím, co si o nich myslet

Krásná karta Ricka Nasha a Martin hanzal na gold medailion, co dodat ...

Pěkný insert Saku Koivu

Na Tomáš Vokouna se asi má sbírka také zaměří

Něco z Pinnacle, ale ty 97-98 sou prostě úžasné. Jersey Tim Thomas a karta, která se mi osobně moc líbí a je v ní trochu nostalgie, John LeClaire na rink collection

Něco z BTP

Inserty Masked men 6, mě mpc zaujali a Roy s Romanem Turkem potěšili.

A na závěr jeden blesk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
finský blesk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Teemu Selanne v limitaci 004/299
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Úžasná to karta

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Některé karty sou špatně naskenovné, příště si na tom musím dát více záležet. Ale dnes, co se mi to až na po 4. podařilo vložit, už nemám sil na to to předělávat.
S výsledkem sem moc spokojen a děkuji tomu, kdo vybíral balíčky do mé objednávky. Určitě se v budoucnu vydám touhle cestou. Neříkám, že si nějaký ten box nekoupím, ale spíš až tehdy, kdy budu mít jasno o sérii, kterou budu chtít zkompletovat.
Tudíž děkuji za pozornost a přeji vám všem hodně štěstí ...