To víš, jedná se o jeden z nejlepších breaků všech dob - to si zaslouží bouřlivou diskuziwrc3 píše:Parádní počteníčko tady![]()
Už jsi tu žvejku ochutnal?PROCHEY píše:To víš, jedná se o jeden z nejlepších breaků všech dob - to si zaslouží bouřlivou diskuziwrc3 píše:Parádní počteníčko tady![]()
Po tom, co jsem si přečetl Tvůj dotaz, řekl jsem si, že alepoň olíznu ten odlomenej kousek. Co mě překvapilo, že přes ten puch to mělo chuť jak naše starý dobrý Pedro. Kousnout jsem se ale neodvážil, přes víkend potřebuju něco udělat, né to prozvracet... Tak jsem si vzápětí vylovil z mrazáku flašku vodky na propláchnutí a dezinfekci jazyka. Taky žádenej zázrak vodka na střízlivo bez spritu... Tak teď kloktám listerine...mira095 píše:Už jsi tu žvejku ochutnal?PROCHEY píše:To víš, jedná se o jeden z nejlepších breaků všech dob - to si zaslouží bouřlivou diskuziwrc3 píše:Parádní počteníčko tady![]()
americká žvejkačkaZangriel píše:Se divím,že na to nedělal reklamu Jarda Jagrů
Ale pokud si dobře pamatuju, tak žvejky na PTH byly o víc jak 10 let mladší než jsou v těch Toppskách (byl to box nejakejch Vintage nebo něco takovýho) a po rozkousání to šlo opravdu krásně žvejkat (byla jen trošku cejtit zatuchlina, ale ta se po nějaky chvíli vyžvejkalarmiller píše:Pavle mi to přece žvejkali na PTH !!! každýmu nám dej balíček
Update Jejdo nebo sjem byl jedinej ????ale myslím, že se nekdo přidal... náhodou nebyla zlá po pár žvejknutích ste si zvykly.... takže pavle co dostanu
Tohle ale žvejkat nejde, to se při kontaktu s jazykem v prach obrátí...Tabaracci píše:Ale pokud si dobře pamatuju, tak žvejky na PTH byly o víc jak 10 let mladší než jsou v těch Toppskách (byl to box nejakejch Vintage nebo něco takovýho) a po rozkousání to šlo opravdu krásně žvejkat (byla jen trošku cejtit zatuchlina, ale ta se po nějaky chvíli vyžvejkalarmiller píše:Pavle mi to přece žvejkali na PTH !!! každýmu nám dej balíček
Update Jejdo nebo sjem byl jedinej ????ale myslím, že se nekdo přidal... náhodou nebyla zlá po pár žvejknutích ste si zvykly.... takže pavle co dostanu
). Ty Toppsky jsou přeci jen jinačí level
rmiller píše:Třeba to není tím třeba si kouzelník černokněžní a když se dotkneě žvýkačky promění se v prach
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host